5.Bölüm "Memnun muydum?"

187 10 0
                                    

Hayatınız bir anda değişebilir ve siz hiç bir şey yapamazsınız sadece alışmaya çalışırsınız.

Masadan kalkmış deniz kıyısına yakın bir banka oturmuş denizi seyrediyorduk "sana yakında bir şey söylemem gerekecek"dedi "tamam gidelim artık "dedim sanırım uyumak iyi gelicekti bu kadar şey yaşandıktan sonra sadece uyumak istiyordum.

"sana bir şeyler almalıyız sonra otele gideriz böyle paspal dolanmanı istemem"dedi aslında bende böyle görünmeyi sevmemiştim üstümdeki bana 2 beden büyük olan kıyafetlere göz attım ama "haklısın bir şeyler almalıyım"dedim "hadi gidelim o halde"dedi ayağa kalkıp bende ayağa kalktım arbaya bindik ve mağzaya doğru yolculuk etmeye başladık

Çok güzel bir yerdeydik manzarası çok güzeldi sahi ben nerde olduğumuzu bilmiyordum "sana bir şey soracağım. Burası neresi?"bana kısa bir bakış attı "anayol"hah ben bilmiyordum zaten"güldürme beni bulunduğumuz şehirden bahsettiğimi ikimizde biliyoruz" hafifçe gülümseyip bana baktı "İzmir"

"hadi be!" gelmek istediğim sehirdi burası hemen cama yapıştım burasını hiç böyle tahmin etmemiştim tahminimden daha güzeldi.

"inanamıyorum hep gelmek istediğim yer" yine bana kısaca baktı "bu yüzden buradayız"

benim içinmiydi?

Sonuçta ne sevip ne sevmediğimi biliyordu..

"benim gitmek istediğim yer olduğu için mi?"yine bana baktı bu gidişle kaza yapabilirdik "aslında seni nereye kaçırıcağımı bilmiyordum bende gitmek istediğin yere getirdim." dedi cevap vermeyince devam etti." iyi de oldu bende merak ediyordum güzel yermiş " gerçekten benim hakkımda her şeyi biliyordu.

"ah yani teşekkür mü etmeliyim?"bana baktı ve sırıtı "sanırım evet" kıkırdadım "beni İzmir'e kaçırdığın için teşekkürler "oda güldü "önemli değil benim için bir zevkti" zevk mi? Ah gerçekten.

Mağzaya gelmiştik bile baya büyük ve pahalı bir mağzaya benziyordu arabadan indim mağzayı süzdüm,görünüşü bile içinde tarz kıyafetlerin bulunduğunu bağırıyordu.

İçeri girdik mağza personeli "hoş geldiniz Emir Bey ve Deniz Hanım" dedi.Şaşkınlıkla ağzımı açtım.

Nası Emir'i tanıyorlar mıydı? Daha da önemlisi beni nereden tanıyorlardı?

"hoş..bulduk"dedim Emir beni asansöre doğru götürürken iki kişiydik asansör çok büyüktü ve camdandı "bizi nasıl tanıyorlar?" 4 numaraya bastı "buraya rezarvasyonla geliyorsun"hiç duymadığım bu uygulamayı şaşkın bir yüz ifadesiyle karşılamıştım "değişik". Asansör durdu ve çıktık çok güzel gençlere göre bir kattaydık eline bir kaç bir şey seçip almıştı bende bir kaç bir şey aldım sonra elindekileri bana verip giysi kabinine kış kışladı kıyafetleri denedim. Nerdeyse mağzanın hepsini almıştık bir sürü kot pantolon almayı planlıyordum.

  Dar kot giydim üstünede çok beğendiğim bir tişört giymiştim üstümdekileri baya beğenmiştim kabinden çıktım doruk beni baştan aşağı süzdü "bunlar üstünde kalsın diğerleini de alıp ayakkabı mağzasına gidelim"dedi "tamam"deyip kasaya doğru yürüdüm oda geliyordu kredi kartıyla bütün hepsini aldı görevliler paketleri arabaya taşıyorlardı.

Biz de aynı mağzanın ayakkabı katına çıktık. Birsürü ayakkabı vardı ben direk spor ayakkabı reyonuna gittim şu hayatta sevdiğim şeylerden biride spor ayakkabılardı.Koşu ayakkabıları ise favorim. Görevliye beğendiğim koşu ayakkabılarının numarasını çıkartmasını istedim 36,5 giyiyordum.

Daha rahat olsun diye pufidik koltuğa oturdum ayağıma ayakkabıyı geçirirken Emir beni izliyordu.

Diğerini de ayağıma geçirdim  ve yürüdüm "gerçekten çok rahat ve güzel"dedim "evet yakıştı"dedi.

"iki çift bana yeter artık gidelim"dedim tek kaşını kaldırdı emin misin? der gibi "bu kadar yetmez hem daha topuklu ayakkabı almayacak mısın?"düşünür gibi yaptım "hım..bence yeter " beni süzdü "hayır ben yetmez dediysem yetmemiştir"garip bir cümle kurmuş olmasının yanında garip bir ifadeyle bana bakıyordu sonra arkasına döndü ve bir sürü ayakkabı seçti görevli ayakkabı kutularını taşıyamıyordu bile bende ayağımdaki ayakkabıyı çıkarıp kutusuna koydum ve elime aldım Doruğun yanına gittim hala ayakkabı seçiyordu.

"yeter bu kadar"çok abartmıştı,gerçekten "ah tamam kendimede ayakkabı alayım gideriz" dedi ve erkek bölümüne yürüdü ben de peşinden tabi kendine bir şeyler seçerken benim ilgimi az önce aldığım air max in erkekler için olanı takıldı ve elime alıp incelemeye başladım bi anda elimden çekildi bende çeken kişiye baktım tabikide Emirdi 

"alacağım ayakkabıyı seçmişsin" dedi ve sırıtı gözlerimi pörtletek ona baktım "bu benim aldığımın aynısı ama alma onu" dedim çünkü sanki çift ayakkabıları gibi olurdu "malsef beğendim ve alıyorum" dedi ve arkasını döndü.

******************************

Otele gelmiştik ve benim çok uykum vardı direk yatağa doğru gittim ve kendimi yatağa atım arkamdan da Emir. Oturur pozisyona geçtim "hey kendine başka bir oda daha al ben bir kızım ve seninle birlikte aynı odada yatamam"dedim kızgın bir şekilde "hiç sanmıyorum hem ben çok yorgunum"kızgınca ona baktım kapıyı göstererek "çık bu odadan" dedim yerinden kalktı ve yatağın içine girdi "iyi uykular" dedi bu iyice kızmama neden oldu "senden nefret ediyorum!Pislik!"dedim.

Odada bulunan krem koltuğa gözüm kaydı "bende koltukta yatarım o zaman " diye mırıldandım ve karşıdaki dolapları karıştırmaya başladım.Bir pike buldum ve koltuğa koydum uyuyan Emir'in yanına gittim ve kenardan ona kızgınca baktım. Ben bir kızdım centilmenlik edemez miydi? Pis domuz bu lakap da ona tam uymuştu.Domuzdu işte.

Yandaki yastığı aldım tam gidecektim ki bileğimde bir asılmayla durmak zorunda kaldım. Bileğime baktığımda Emir bileğimi tutmuş bana bakıyordu açıklama beklermiş gibi bir bileğime bir  Emir'e baktım "yanlız uyumaktan nefret ederim" deyip 'bana acı' bakışı attı.

"bilirsin ben bir kızım ve..."

"sadece yanımda yatıcaksın temas yok hem koltukta belin tutulur"dedi.Bende kafa salamaktan başka bir şey yapamadım.

Daha yeni tanıştığım birine nasıl bu kadar güveniyordum? Anlayamıyorum. Yanına yattım ve sırtımı ona döndum o da öyle yapmıştı gözlerim yavaşça kapnmaya başladı ve tam uykuya dalacaken bir şey hissettim. Belim'e sarılan kollar ve şu mırıltılar "nolur beni bırakma sevgilim" hareket edemiyordum yada şimdi kafaya takamıyordum çünkü uykuya dalmıştım..

Yoksa halimden memnun muydum?!

Sadece SenWo Geschichten leben. Entdecke jetzt