7.Bölüm İzmir Gezisi?

151 9 0
                                    

Nasıl burda olabilirdi? Arabadan hemen çıkıp ona sarılmak istiyordum.

Emire'e döndüm "ben.. gitmeliyim"dedim ve kapıyı hızla açtım ona doğru koştum arkamdan Emir bağırdı "nereye?!" sanırım o da arkamdan geliyordu..

Ona iyice yakşlaşmıştık birden durdum ve onu izledim  "Mira! "diye bağırdım bana baktı ve gözleri şokla açıldı "Deniz!! "sonra gözleri doldu ve bana doğru koştu bende ona doğru sarıldığımda ağlamaya başladım o da ağlıyordu.

"sen..sen kaçırılmamış mıydın?"dedi boğuk sesiyle "hayır"diye karşılık verdim "sadece..sadece biraz yanlız kalmaya ihtiyacım vardı "diye tamamladım.

"seni çok özledim kuzen "dedi "bende seni çok özledim "dedim ayrıldık. "bana her şeyi anlat" bende kafa salladım "o kim?" arkamda bir noktaya bakarak söyledi bunu "her şeyi başlatan kişi "dedim iç çekerek.

Her şeyi baştan sona anlatmıştım ve otelin kafesindeydik bana şokla bakıyordu,Emirse bizi izliyordu "ee bu görev bitince geri dönecek misin?"dedi

"evet "dedim sonra Emir geldiğimizden beri ilk kez konuştu "tabi geri dönmek istersen"dedi anlamsızca ona baktım..

İstiyor muydum?

"ben gitmeliyim yarın eve yani Aydına gideceğim.Şimdi gidip bavulumu düzenlemeliyim.Seni Seviyorum kuzen çabuk dön"dedi ve bana sarıldı bende ona sarıldım geri çekildi ve suratıma baktı ağlıyacak gibiydi bende öyle "teyzeme her şeyi anlatacağım"dedi ağlamaklı sesiyle bende  kaşlarımı çatıp "hayır ona sadece okulumun düzenlediği bir proje için gittiğimi ve kısa bir zaman sonra geri döneceğimi söyle"dedim oda başını salladı.

"seni özleyeceğim"dedi "bende seni" dedim ve tekrar sarıldık ayrıldık ve kafenin kapısına kadar onunla birlikte  yürüdüm.Telefonunu çıkardı ve taksi çağırdı "biliyorsun Ada da seni merak ediyor"kafamı salladım "ona onu arıyacağımı söyle "dedim oda başıyla onayladı.

Taksi geldi o da taksiye doğru yürüdü arka kapıyı açtı ve bana el salladı bende ona el salladım taksiye bindi ve gitti arkasından bakarken yine gözlerime yaşlar hücum etti elimin tersiyle gözlerimi sildim ve içeri geri girdim masaya üzgünce kendimi bıraktım.

Emir beni izliyordu "bu kadar üzülmen normal değil"dedi bende ona baktım "bak kendimi hazırlamamıştım..ben.. onlardan ayrılmaya hazır değildim. " dedim zaten kuzenimi pek fazla göremiyordum sonra donuk bir yüz ifadesiyle krem  fayans'a bakmaya başladım.

"hadi kalkalım " dedi bende beli belirsiz kafamı salladım ve ayağa kalktım yere odaklanmış sadece yerdeki krem fayansa bakıyordum etrafımda hiç bakmadan Emir'in peşinden gidiyordum bir anda sertçe bir bedene çarptım sonra gözlerimi hızla çarptığım kişiye çevirdim büyüleyici elalar beni karşıladı benim mavilerime bakan büyüleyici elalar.

Emir ilk kez bu kadar dikkatimi çekmişti. Kapıyı açmak için gözlerini kapıya çevirdi kapıyı açtı ve bana yol açtı içeri girdim o da arkamdan odaya girdi hemen kendimi krem tekli koltuklardan birine attım o da diğer koltuğa kendini attı.

"istersen uyu yorlumuşsundur ben de koltukta biraz kestiririm sonra işlerimi yapmak için giderim"dedi bende başımla onayladım ve kıyafetlerimi değiştirmeden yattım zaten saat 11'e geliyordu bende uyudum hiç bir şey düşünmeden.

Sabah Emir'in sesi ile uyandım sessizce bir telefon görüşmesi yapıyordu,ama ben zaten uyanacaktım gözlerimi açmadan onu dinlemeye başladım "evet,evet şu an uyuyor"dedi sonra karşıdaki cızırtılı ses bir şeyler dedi "ne zaman getireceğim? "dedi Emir,yine karşıdaki ses konuştu ne dediğini anlayamıyordum "ne!"dedi kısık sesle bağırarak "Antalya'ya mı?"

Sadece SenWhere stories live. Discover now