7

5K 220 10
                                    

Hlásím se s další částí :) dneska jsem se trochu rozepsala :D Předem se omlouvám za chyby :)

Emily

Papírek s číslem jsem si nakonec zandala zpátky do kapsy. Měla jsem touhu ho vyhodit, ale něco mi říkalo, že si ho mám nechat. Jsem z něho zmatená, v jednu chvíli se chová tak, a potom zase jinak a takhle to jde pořád dokola. Neměla bych to řešit, jenže to by nebyl můj styl. Nejhorší je, že mě Justin zná, ale já jeho ne, on o mě ví věci, který by prostě vědět neměl.

Povzdechla jsem si a šla si pro další skleničku, potřebuju se zabavit. „Ještě jednu" řekla jsem barmanovi. Usmál se na mě a nalil mi do skleničku tekutinu. Ihned jsem to vypila a skleničku mu dala zase zpátky s tím, že chci další. Takhle to bylo asi ještě třikrát a já už cítila, že jsem mírně opilá. Se Samem jsem pila často, takže jsem tak nějak zvyklá a hned se neožeru.

Vydala jsem se na parket a začala tančit do rytmu hudby sama. Bylo mi to jedno, věděla jsem, že se ke mně někdo za chvíli přitiskne a já si to hodlala užít. Chci se zase bavit, tohle je novej život. Alkohol na mě začal působit čím dál víc a já svoje boky rozpohybovala natolik, že bylo nemožný pro nadšence si mě nevšimnout.

Ani jsem se nenadála a cítila jsem na svých bocích ruce. Usmála jsem se sama pro sebe a začala se kroutit zadkem a jeho kámoše. Měl ho tvrdýho hned, nad čímž jsem protočila oči, ale dál tancovala. Ten dotyčný mi začal líbat krk a rukama jel na můj zadek. Nechala jsem to bejt, protože mi to nevadilo. Chci si užívat.

„Měl pravdu" zavrněl mi ten kluk do ucha. „Jsi sexy" zkousnul mi ušní lalůček. Zasekla jsem se nad jeho slovy, ale nechtěla jsem to nějak řešit. „Chceš jít nahoru?" znovu mi zamrmlal do ucha. Věděla jsem, že na to dojde, ale tohle zase nechci. Odtáhla jsem se od něho a otočila se k němu čelem. Byla jsem překvapená, netušila jsem, že by to mohl být někdo z nich, ale je to tak. Přiblížila jsem se k němu, aby si myslel, že ho chci políbit, ale to nebylo v plánu. „Nejsem hračka" zašeptala jsem mu na rtech, a pak od něho odešla. Justinovi kamarádi jsou idioti.

„Tady jsi" přešel ke mně Peter. Podívala jsem se na něj a poznala, že je opilej víc než já. „Pořád tu jsem" usmála jsem se na něj a vzala ho za ruku. Společně jsme šli na parket a začali tančit. U něho mám jistotu, že mě nebude tahat do postele.

**

„Au" chytla jsem se za hlavu. Otevřela jsem oči a párkrát zamrkala, abych si zvykla na světlo. Zděsila jsem se nad tím, že tohle není můj pokoj, ale pokoj který znám a vůbec se mí nelíbí kam to směřuje. Podívala jsem se na druhou stranu postele a vykulila oči. Ležel tam Peter. Ruka mi ihned vystřelila pod peřinu a já si trochu oddychla nad tím, že mám spodní prádlo. Ale vůbec si nepamatuju, jak jsem se sem dostala.

Znovu jsem se podívala na Petera, pořád spal a já chtěla utéct. Co když se mezi náma něco stalo? Pomalu jsem se zvedla z postele a vzala si oblečení, které bylo na zemi poházené. Určitě jsme spolu něco měli, když je oblečení poházený na zemi. Potichu jsem se oblékla a pak šla ke dveřím, které jsem otevřela bez jediného zavrzání. Stejně jako jsem je otevřela, tak i zavřela. Znala jsem to tady, jelikož tady bydlel Sam, a tak nebyl problém jít pryč. Ano bylo to blbý, ale já teď nemůžu udělat nic jinýho.

Sešla jsem schody dolů, a když už jsem si myslela, že bych bez problémů mohla odejít, otočila se na mě máma Petera. Sakra. „Ahoj Emily" usmála se na mě a já v tu chvíli nevěděla, co dělat. „Ahoj" ano tykáme si, vždyť jsem tu byla pečená, vařená v jednom kuse se Samem. Dívaly jsme se na sebe a já opravdu nevěděla, co dělat, co si teď asi tak myslí?

FAST ✔️Where stories live. Discover now