13

5K 218 8
                                    

Emily

Celou noc jsem přemýšlela nad tím, co mi Justin řekl. Nemohla jsem usnout a prostě nad tím musela přemýšlet. Justin mě přitahuje, to je pravda, ale spát s ním? Nikdy jsem tohle neschvalovala, protože mi to přišlo nechutný, jenže teď jsem v tom já a nevim, co mám dělat.

Usnula jsem až někdy nad ránem, a to jsem musela do školy. No, mámě jsem ráno řekla, že mi není dobře a ráda bych zůstala doma. Naštěstí souhlasila a já spala až do poledne.

Vstala jsem z postele a šla do kuchyně. Nikdo nebyl doma, za co jsem byla ráda. Udělala jsem si čaj a vzala si sušenku, protože na oběd si dojdu před dráhou. Když jsem to snědla a vypila, tak jsem se vrátila do pokoje převléct. Vzala jsem si na sebe obyčejné černé legíny a košili. V koupelně jsem se namalovala, a pak si vzala jen potřebné věci a šla dolů.

Napsala jsem lístek, že se dneska v noci nevrátím a pak šla do auta.

Dojela jsem tam jako minule a dala si pizzu. Vedle mě seděla nějaká holka s klukem a cucaly se. Bylo jim jedno, že je kdokoliv mohl sledovat. Hned jak jsem dojedla, tak jsem šla na dráhu. Byly tak dvě hodiny a bylo tady docela dost lidí, dokonce se závodilo, ale Justin tady nebyl, ani v závodu.

„Krásko" zastavil mě jeden kluk. Otočila jsem se k němu a trochu se zděsila, protože jsem ho tady nikdy neviděla a byl docela namakanej. „My se známe?" nadzvedla jsem obočí. „Dovol, abych se představil, jsem Twist" usmál se na mě. Vůbec jsem ho neznala a abych pravdu řekla, měla jsem pocit, že tenhle kluk zná Justina, byl to totiž takovej typ.

„Jestli ti jde o to mě sbalit, tak máš smůlu, jsem....." nenechal mě domluvit. „Nejsi zadaná, ale v posteli bych ti udělal dobře jako nikdo předtím to je jasný, jenže já se chtěl seznámit s holkou slavného kluka" mluvil o Samovi, to jsem si byla jistá. „Promiň, ale nemám zájem" chtěla jsem se otočit a jít pryč, což jsem taky udělala, aspoň to první, ale tenhle debil mě chytil za zápěstí a otočil mě zpátky k němu, ovšem blíž k němu. Okamžitě jsem se zamračila.

„Mě nikdo neodmítá kočičko" rukou mi sjel na zadek. Nikdo to tady neřešil, proč taky že? Navíc mí přátelé tu ještě nebyli, takže jsem byla v koncích. „Pusť mě" chtěla jsem se mu vysmeknout, ale nešlo to. „Nehraj si na drsňačku, sama víš že to nemá cenu" měl pravdu. Byla jsem proti němu nic.

„Vážně jsi sexy" zmáčkl mi zadek. Každá by možná vzdychla, ale se mnou to nic nedělalo, bylo mi to  nepříjemný, a to dost. „Pusť" zkusila jsem to znova, ale on víc zesílil stisk. Už se mi chtělo brečet, zase jsem byla slabá holka.

„Pusť ji" řekl hlas za mnou. Hned jsem poznala, kdo to je. A tentokralt za to byla rád. „Hele kdo se tady ukázal" Twist trochu povolil stisk, ale pořád měl ruku na mém zadku. Snažila jsem se mu vyprostit, ale prostě to nešlo. „Řekl jsem, abys jí pustil Twiste" takže jsem měla pravdu, znají se. „Neříkej mi, že je to tvoje holka" zasmál se. „Doprdele pusť jí" zakřičel Justin a já už cítila jak je u nás. Twist mě najednou pustil a já se od něj odtáhla, co nejvíc to šlo.

„Co tady děláš?" s nechutí v hlasu řekl Justin Twistovi. „Co by, přišel jsem se na tebe podívat, když jsi tady ten nejlepší, navíc jsem konečně musel vyzkoušet tenhle zadek" mrkl na mě. Justin se podíval na mě, a pak zpátky na Twista. „

Dohodli jsme se, že když odejdu a ty budeš nejlepší už pořád, tak mě necháš" o čem to mluví? „Víš moc dobře, že já nedělám dohody, nechal jsem tě bejt půl roku Bieber, ty ses neukázal, takže jsem tě musel navštívit já, pořád mi dlužíš auto" zakřenil se.

„Nedlužím ti vůbec nic, nemáš tady co dělat" vyprskl Justin. „Chtěl bych závod, s tebou" podívala jsem se na Justina, kterej si povzdechl. „O co ti jde?" „Potřebuju si dokázat, že tě pořád umím porazit, a hlavně si pořádně zazávodit" Justin si překřížil ruce.

FAST ✔️Where stories live. Discover now