45

4.1K 190 9
                                    

Emily

„Justine, strašně ráda bych s tebou chtěla bydlet, jen nevím, co na to řeknou naši po tom všem" věděla jsem, že když se stalo tohle, tak mě máma, a hlavně táta budou chtít hlídat. „Jo, to. To chápu" sklopil hlavu. Natáhla jsem se k jeho rtům a jemně ho políbila na ně, a tím tu hlavu zpátky zvednul.

„Zeptám se, ano?" přikývl. Bylo na něm vidět, že se mnou opravdu chce bydlet, vlastně už to chtěl od začátku, ale já na to nebyla připravená.

Propletla jsem nám na ruce prsty a šla s ním společně do kuchyně, kde byla máma a vařila večeři. „Jé, ahoj Justine" usmála se na nás. Každá holka si přeje, aby rodiče měli rádi vaší druhou polovičku a mě se to konečně plní. Justin taky pozdravil s mírným úsměvem na tváři.

„Sedněte si klidně, za chvíli to bude" usmála se na nás mamka. Justin mi pustil ruku a sednul si na židli. Sednout jsem si chtěla i já, ale Justin si mě přitáhl na jeho klín a obmotal si okolo mě ruce. Nezapomněl mi dát pusu na krk a zašeptal mi, že mě miluje, což ve mně vyvolalo moc krásných pocitů.

„Mami?" promluvila jsem. „Ano?" otočila se na nás. Hned, jak si všimla nás dvou, jak sedíme, a jak mě Justin drží a já mám ruce na těch jeho, na tváři se jí objevil široký úsměv, který jsem hodně dlouho neviděla.

„Chtěla bych se na něco zeptat" měla jsem v plánu o tom říct mamce, a pak až tátovi, přeci jen je lepší, když se zeptáte první mámy, a pak až táty. „No tak se ptej" Justin mě hladil po stehně a mě to bylo hodně příjemný, docela jsem se i divila, že mi nevadil žádný jeho dotyk potom, co se stalo. Ovšem ještě jsme nedělali nic v posteli, myslím, že tam se to teprve ukáže.

„Víš, už jednou mi Justin nabízel takovou věc a já to odmítla, ale teď bych to moc chtěla" šla jsem na to pomalu. „No a jakou?" pořád se usmívala, takže to bylo dobrý znamení. „Jde o to, že..." nestačila jsem domluvit, protože do kuchyně přilítla Emma, která vypískla Justinovo jméno. „Justine!" ihned ho ze strany objala. No jo, ti dva se dlouho neviděli. „Ahoj, princezno" Justin jednu svojí ruku přemístil k Emmě, ale tu druhou nechal na mé ruce.

„Půjdeš si se mnou hrát?" usmívala se Emma na Justina. Podívala jsem se do Justinovi tváře, poznala jsem, že neví, co má dělat. Chtěl tu bejt se mnou, ale zároveň i s Emmou.

„Půjde si s tebou hrát" odpověděla jsem za něj. „Super" zatleskala si Emma. „Popovídám si o tom s mamkou, budu v pohodě" i Justin mě silně ochraňoval a bylo jedno, jestli jsme byli venku, nebo doma. „Tak jo" ještě než mi dovolil vstát, tak mi na rty vtiskl polibek, a pak jsem mohla vstát a on taky. Emma ho chytla za ruku a společně odešli nahoru, hádala jsem do jejího pokojíčku.

„Musím říct, že to s ní fakt umí" promluvila mamka. „Kdo, on, nebo spíš ona?" obě jsme se zasmály. „To je pravda" byl fakt, že Emma uměla manipulovat s lidmi už jen tím kukučem.

„Tak o čem jsi chtěla mluvit?" zeptala se máma. „No, bojím se, že nebudeš souhlasit a táta už vůbec" zamračila se. „Jde o to, že Justin chce, i já chci, ale on mi to před chvílí navrhnul, abych k němu šla bydlet" máma se na mě překvapivě podívala.

„Vím, že asi chcete, abych tu byla ještě s vámi, už jenom potom, co se stalo, ale ber v úvahu to, že každou chvíli jsem doma nebyla, protože jsem byla s ním" její výraz se mi vůbec nelíbil. „Já nevím, Emily" povzdechla si.

„Budeme to muset s tatínkem probrat" takže to určitě znamenalo ne. „Jasně, jen o to fakt stojím, miluju ho a on miluje mě, chtěla bych konečně začít žít bez vás" zřejmě jsem jí tímhle ještě víc šokovala, ale bylo to tak.

FAST ✔️Where stories live. Discover now