8

5.1K 197 2
                                    

Neděle a to znamená nová část :) přijde mi trochu nudná, ale v příští části se to někam pohne :) předem se omlouvám za chyby :)

Emily

„Jsem to já" usmál se na mě, a pak mě objal. Celá překvapená jsem mu objetí opětovala. Netušila jsem, že by se tady objevil právě teď. Ale uvědomila jsem si, že nás s Justinem od sebe odtrhl po tom, co jsem.....ježiš, co jsem to zase dělala?

„Kde jsi doprdele byl? Vypařil ses bez rozloučení, zrovna když jsem tě potřebovala" vysypala jsem to na něj hned po odtažení. „Chtěl bych si o tom promluvit, ale ne tady" jasně, odbíhat od tématu to je nejlepší. „Nejdřív mi vysvětli, co tady děláš s ním" ukázal na Justina. No jo vlastně, oni se znají, ale sakra odkud?

„Tancuju" řekla jsem jen tak. „Emily, s ním?" znovu na něj ukázal. Justin protočil očima, co se tady přesně děje? „Tak nějak tady nikdy lepší nebyl" odprskla jsem. Jsem nasraná, protože se tady objeví po dlouhý době, a hned mě chce poučovat s kým, co dělám.

„Doufám, že s ním nespíš" řekl tvrdě. „A i kdyby tak s tím nic neuděláš" vložil se do toho Justin a objal mě zezadu. Co to zase dělá? „Myslel jsem, že po Samovi budeš truchlit a ne s kurvit" tak tohle od nejlepšího kamaráda bolelo. Došlo mi, že Justin se s Fredem sice zná, ale ne v dobrým. „Truchlila jsem, trápila se strašně moc, jenže to bys věděl jen kdybys tady byl. Vlastně kdybys tady byl, tak bych se s Justinem možná ani nikdy nebavila"

„Vážně? Myslím, že kdybych tady byl rozbil bych mu hubu, protože Sam je mrtvej kvůli němu" cože? Odstrčila jsem od sebe Justina a podívala se na něj a pak zase na Freda. „Justin mi řekl, jak to bylo se Samem a nedělej, že tys o tom nevěděl" je mi naprosto jasný, že to ví, proč by jinak Justina znal? „Nemohl jsem ti to říct, ale chtěl jsem, jenže by ses se Samem rozešla" křikl po mě. Je to zvláštní, hádáme se na párty. „Jasně, a proto jsem žila v jedné velké lži" začaly mě pálit oči. „Já na tohle nemám" rozeběhla jsem se pryč. Nechci je vidět, jsem opět bezmocná a zranitelná.

Sedla jsem si ke zdi na naše místo a kompletně se rozbrečela. Proč se sakra vrátil? Teď jsem zase na začátku. „Emily" uslyšela jsem Fredův hlas. „Běž pryč" zamrmlala jsem. Jenže Fredo si sednul ke mně, jak vůbec ví, že jsem šla sem? „Jak jsem se dozvěděl, že se Sam kamarádí s Justinem, chtěl jsem ti to říct, jenže Sam mě prosil, ať to nedělám, měl ti to říct po tom závodě" zvedla jsem k němu pohled.

„Takže ty Justina znáš taky, akorát ho nemáš rád" objasnila jsem si to. „Jednou jsem ho viděl se Samem, takže jsem to z něho vypáčil, pak mě seznámil, ale já věděl, že je to hajzl. Nechal jsem Sama s ním jenom proto, protože to byl můj nejlepší kamarád a byl šťastnej" jasně. „Víš, ale kdyby mi to řekl, popravdě, vlastně nevim, co bych dělala. Je mi jasný, že by mi asi neřekl všechno" tohle vím jistě. O drogách by mi určitě neřekl a o honičce s policajti už vůbec. „Kdyby ti to neřekl, udělal bych to já" podívala jsem se na něj. Vypadal vážně, takže by to fakt udělal.

„Emily popravdě, co máš s Justinem?" tohle nevim ani já. „Nic, poprvý jsem ho viděla na dráze, kde na mě promluvil, potom se to táhlo, že mi lezl do zadku, pak z něho vypadlo, že zná Sama a já to potřebovala vědět, jenže pak mě políbil ve škole a důvod? Ukázal mi, že takhle na Sama zapomenu, víš já jsem byla mimo opravdu dlouho, na dráhu jsem vlezla až teprve nedávno" Fredo mě chytil za ruku. „A teď?" věděla jsem, že myslí, co teď s Justinem. „V podstatě mi nabídnul sex" zasmála jsem se nad tím. „Celej on" zakroutil hlavou.

„Nejhorší je, že ho znám chvíli a přitahuje mě jako magnet" hned po prvním políbení. „Justin není kluk pro tebe" to vím i bez tebe. „Ale je to někdo, kdo to s holkami umí" zasmála jsem se. „To je pravda" je zvláštní vidět nejlepšího kamaráda po dlouhé době a hned se mu zpovídat o tomhle. „Vtipný je, že mi několikrát řekl, že s holkou jako jsem já nechce mít nic společnýho. Prý se nedokážu přenýst přes Sama" a to je pravda, jenže ono to není tak jednoduchý.

FAST ✔️Where stories live. Discover now