48

4.4K 187 14
                                    

Emily

„No, já neříkám hned teď, ale chtěl bych bejt mladej táta, takže za pár měsíců, za rok" začal odpovídat a já na něj stále překvapivě koukala. „Nevěděla jsem, že chceš takhle brzo děti" odpověděla jsem mu na to takhle. „Nikdy jsme to moc neřešili" přikývla jsem.

Nějak jsem nevěděla, co si o tom přesně myslet, vlastně jsem neměla ponětí, jestli jsem chtěla dítě, zatím jsem o tom opravdu nepřemýšlela. „Co si o tom myslíš?" propletl nám prsty. Zvedla jsem pohled na něj a uvažovala, co říct.

Jednoduše pravdu.

„Abych pravdu řekla, nepřemýšlela jsem o dítěti" přiznala jsem. „Chápu, je ti 19, jsi mladá" pousmál se na mě. „Na druhou stranu plán jít na vysokou po cestování nikdy nebyl stoprocentní, chci říct, ani nechci na vysokou" Justin se zamračil, nevěděl, o čem mluvím.

„Možná by nebylo špatný založit rodinu, teď si budeme užívat života, vydělávat si peníze tím, co najdeme, potom by dítě nebyl nejhorší nápad" měla jsem ráda děti, vzhledem k tomu, že vedle mě vyrůstá Emma, dokonce i Caleb vedle mě vyrůstal, takže jsem věděla, jak se o dítě starat.

„Vážně?" Justinovi se rozzářil obličej. „Jo, asi jo" usmála jsem se. „Nechci tě ale do toho nutit, dítě je velká zodpovědnost a já počkám, až budeš ty sama připravená" čím dál víc mě překvapoval, opravdu jo. S Justina se stal člověk, co je fakt pozorný, starostlivý, hodný, citlivý a všechno co se dá.

„Zatím bych to nechala být a promluvila si o tom, až se vrátíme zpátky, co ty na to?" navrhla jsem rozumné řešení. „Myslím, že je to skvělej nápad" přitáhl si mě k němu blíž. „Miluju tě" políbil mě na rty. „Taky tě miluju" oplatila jsem mu polibek.

Justin mě s tímhle totálně šokoval, ale díky tomu jsem si začala uvědomovat, že bych svoje vlastní dítě chtěla a byla jsem si naprosto jistá, že s Justinem.

Pondělí

„Jak tě vlastně napadlo mě vzít do lázní?" podívala jsem se na Justina, kterej seděl za volantem a vypadal strašně sexy. „Říkal jsem si, že si oba zasloužíme odpočinek a máma mi poradila svým způsobem, vzpomněl jsem si totiž, jak ona často jezdí do lázní" položil si ruku na mé stehno.

„Je to skvělý nápad, myslím, že si odpočineme" položila jsem si svojí ruku na tu jeho na mém stehně. „Za jak dlouho tam dorazíme?" opřela jsem se víc do sedačky, jeli jsme tak půl hodiny. „Necelou hodinu" odpověděl mi a zastavil na semaforu.

„Já vím, že jsme to téma včera tak nějak uzavřeli, ale chci ti říct, když jsem byl menší a byla okolo mě Jazzy, dal jsem si jasný cíl, že chci být tátou brzo. Chtěl jsem, aby moje dítě mělo mladýho tátu, přijde mi to roztomilý" široce se usmál a já musela taky.

Když tohle říkal, uvědomovala jsem si, že on dítě chce a bude si za tím stát. Na semaforu se objevila zelená a Justin se rozjel. „No ale pak přišel zvrat, když jsem začal závodit, všechno šlo z kopce, postupně jsem se začal tahat s holkama jen tak, a tak jsem si uvědomoval, že svoje vlastní dítě nebudu mít v době, kdy jsem si představoval" pokračoval v mluvení a já ho pozorně poslouchala.

„Jenže pak jsem viděl tebe, přiznávám se, že jsem po tobě koukal, i když mi Sam několikrát říkal, že mě a tebe seznámit nechce, protože se bojí" zasmál se a já se musela uchechtnout. „Stejně jsem po tobě koukal a záviděl, co se Samem prožíváte, možná tomu nebudeš věřit, ale mockrát jsem si přál a říkal stále dokola, že bych se vším měl přestat a zkusit si někoho najít, ale neudělal jsem to a nelituju toho, protože kdybych to udělal, nemusel bych teď zažívat nejlepší chvíli s tebou" zírala jsem, co tak najednou mi tohle říkal.

FAST ✔️Where stories live. Discover now