12. Sophie

1.8K 118 10
                                    

12. Sophie

Na het ontbijt besloot ik Esmee de roedel te tonen. Nathan wou haar zo snel mogelijk een roedel lid maken, zodat niemand voor onrust zou kunnen zorgen. " Straks komen de delta en zijn mate. Dan kan je met hen ook kennismaken " Esmee keek me even onzeker aan. Het was best wel veel in één keer voor haar.

" Is het onbeleefd om je leeftijd te vragen? Je ziet er jong uit om al Luna te zijn " Esmee's vraag verraste me niet echt. Ik was dan ook een jonge Luna. " Ik ben 19. Nathan is 25, net zoals Kevin en Michael, de gamma. Lucy is dan weer 21. " Ze knikte. " Ik ben 18. " kwam er voorzichtig uit haar mond.

Ik had haar al zo oud ingeschat. Ze zag er ook mijn leeftijd uit. Wel was het leeftijdsverschil tussen haar en Kevin groter dan tussen mij en Nathan. Alleen was dat geen reden om te zeggen dat de liefde minder groot zou zijn. Kevin was al smoorverliefd op haar en ze kenden mekaar nog maar pas.

" Zijn jij en Alfa Nathan al lang samen? " We liepen door het dorpje, waar de meeste roedelleden woonden. " Ondertussen bijna een jaar. Maar ik ben nog maar 7 maanden Luna van de roedel " Het was even stil tussen ons twee. Je kon gewoon voelen dat Esmee zich wat ongemakkelijk voelde om samen met me door het dorp te lopen. Ooit was ik ook zo geweest. Toen ik met Nathan door het dorp liep.

Na mijn korte rondleiding gingen we terug naar het roedelhuis. Zodra we binnen kwam rook ik al de geur van koekjes en andere lekkernijen. Lucy was duidelijk druk bezig geweest deze namiddag. We hingen onze jas aan de kapstok, de temperaturen begon overdag ook al redelijk laag te worden, en gingen daarna naar de woonkamer.

De drie mannen zaten in de zetel, druk in gesprek. Waarschijnlijk één of andere vergadering tijdens onze afwezigheid. " Hey jongens " Ik glimlachte en meteen draaiden de drie hoofden naar ons toe. Ik ging naar Nathan toe en ging naast hem zitten. Een druk werd op mijn wang drukte en hij sloeg zijn arm om me heen.

Kevin was ondertussen al opgestaan en naar Esmee gegaan. Zijn armen lagen om haar heen. Het was wel schattig om hen twee samen te zien. Alleen kon je aan Esmee's gezicht zien dat ze er zelf nog wat aan moest wennen. Maar ze hadden nog een hele tijd te gaan samen, dus dat kwam wel goed. En als Nathan kon wachten voor mij dan zou Kevin dat ook wel kunnen voor Esmee.


A/N: Hopelijk heb ik morgen nog wat tijd om extra hoofdstukken te schrijven :s Ik heb zo een zin om te schrijven maar zo weinig tijd :(

Vote/Comment/Follow


The Story of Sophie & Nathan - Part 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu