Stará dvířka

110 12 0
                                    


Óóó néé mámí !,,Copak je?" zavolala máma .Kde mám ty fialové šaty? ,,Nevím" ozvalo se z obýváku. Mami , přece víš ,že jsme v novém městě, státu a já jdu poprvé do nové školy , proto potřebuju udělat dojem na své nové spolužačky, spolužaky a učitele ,,No tak si vem ty hezké zeleno-modré šaty " Ty které mi babička dovezla z Londýna když jsme byli s Tomem v ,,Chrámu snění" před sedmi lety? ,,Sice nevím co je chrám snění ale ano myslím ty,, Poslouchala si co jsem ti říkala? ,,Jasně že ano , proč by ne? " Před osmi lety!! To mi bylo kolik?,,No přece 7 let" No právě, a ty si myslíš že se do nich vlezu? ,,Já si myslím že jo , jsi taková malá a deobounká " Mami! Mám 180 cm ! Trošku moc malá ne? ,,No , tak se do nich nevlezeš no... "
A opravdu nevíš kde jsou?
,,Nevím ... A co tak vyvádíš ? Vždyť škola začína až za 8 dní" Přece víš jak jsem pečlivá . ,, Beo? Nemáš je ve sklepě, v těch nevybalených krabicích?" To nevím , jdu se tam kouknout. ,, Už tam jsi? " Ano mamí ale nemůžu najít tu správnou krabici , ale počkej , nějaka je tu zapadená za starou skříní . Co to tam je? Stará dvířka , kam asi vedou? ,,Už jsi tu krabici našla nebo ji tam vyrábíš? Nenašla , ale jsou tu nějaká dvířka . Mamí kde máme páčidlo? ,, Taky ve sklepě u sekačky , máš? " Mám děkuju ,,A na co ho máš? " Ále , jen táák... , ,No dobrá já jdu nakoupit zatím ahoj " ahoj . Já ty dvířka vypáčím . Po minutě snažení mám hotovo Musím se podívat co se tu skrývá pod vrstvami prachu. Svítím , svítím, ale nic nevidím ...
POČKAT!
Tady něco je!!! Je to nějaká stará skříňka a v ní je papír !!! Ale nerozumím tomu, je tu napsané: ,,Po osmi letech a osmi měsících, osmi hodinách, osmi minutách a osmi sekundách ( je to ale nějaké divné 8 měsíců a 8 týdnů???) od vašeho seznámeni se vám budou dít úžasně neskutečné věci"

Snové Přátelství - Magická 8Onde histórias criam vida. Descubra agora