Knihy...

67 8 2
                                    

      ,,Beo" No mami? ,,Pojď mi prosím  pomoct z večeří." Už utíkám . Co budeme mít dobrého? ,, Tvoje nejoblíbenější jídlo na světě " Jeeeeee špenát , ty jsi tak hodná . ,,Já vím." "Beo?" No? ,,Líbí se ti tady?" No jasně že jo , mám konečně pokoj podle svých snů a je tu spoustu záhad a dobrodružství .
         "Tak to jsem moc ráda, jakých záhad a jakých dobrodružství? " No přeci všelijakých. "Beo? Ty předemnou něco tajíš? " Ne-e , co bych ti měla tajit? ,,No to nevím " To já taky ne , můžu už jít? ,,Upaluj  prosimtě"  
      Musím jít prozkoumat ještě nějaké místo , jenže už se v té mapce nevyznám... A hele , poznám ještě knihovnu , tam jsem se taky ještě nebyla podívat ...
        Jsem tu , ale jediné co tu je , tak jsou knihy , samé knihy ... Určitě bude vzkaz v některé z knih , ale v jaké? Je jich tady přes 300... Zkusím si vybrat ty , které mají v názvu slovo ,,sen" ... Ufff... Byla to makačka , ale ze všech těch knih jsem našla 5 , které mají v názvu slovo sen ... Ale jen 2 z nich napsal stejný autor , a to Joseph Eight ... To jsou určitě ty správné knihy! Musím si je přečíst ... ,,Beo, večeře"  Už běžím.,,Co jsi dělala?" Odpočívala a přemýšlela co zítra koupíme , můžu už si jít lehnout ? Není mi nějak dobře... ,,Samozdřejmě, dobrou noc" Dobrou . Tak a teď si už můžu přečíst ty knihy ! Ale ješte se podívam na tu stranku www.house-eight.com , jestli tam náhodou něco nepřibylo . Ano , něco tu je ! A je to zase přidané před osmi minutami!
        Je tu napsané: strana 88 , 8 slovo . Někdo mě musí sledovat ! Nebo ja už nevím... Podívám se do knih na strany 88 v první knize je na straně 88 osmé slovo snové a v druhé knize je osmé slovo přatelství! Podívam se i do zbylých knih na stranu 88 a na osmé slovo ...  I  tady z  toho mi něco vzniklo , vniklo ,,nikdo tě nesleduje!"  Hned po přečtení se na stránce objevil vzkaz!!!

Snové Přátelství - Magická 8Where stories live. Discover now