Zase číslo 8!

66 9 2
                                    

        Kromě papíru jsem našla i postavičku toho kluka ze snu! Je úplně stejný jako on! Hnědé vlasy  i když jsem ve snu do obličeje neviděla, je úplně stejný , modré kalhoty ,na triku číslo 8.Okolo krku má cedulku na které je napsané ,,Snové přátelství ".
          Už jsem našla 5 věcí které souvisí s číslem 8 a se snovým přátelstvím. To už ale fakt není náhoda , zkusím se tu porozhlédnout víc , třeba ještě něco najdu , ale pochybuji ...  
         Už tu prohledávám prkna hodinu a žádná prasklinka ,ve které by byl nějaký tu není . Už jsou 2 hodiny a máma se vrátí ve čtyři , to se stihnu jít podívat ještě na jedno místo z mapky. Už poznám jen tři místa, to jsou garáž , kuchyň, a sklep. Ve sklepě už jsem byla , kuchyň má máma uklizenou , tam ji nebudu dělat nepořádek a v garáži jsem ještě nebyla. Jdu tam . Jsem tu, ale není tady nic jiného než dvě věci , plechová skříňka a stůl , které jsme sem dovezli včera. Zem je betonová a strop má 8 trámů. Nevím kde tady mám hledat nějaká dvířka , nebo něco, v čem by mohl být vzkaz schovaný. Asi půjdu hledat někam jinam...                    Nebo ne!
Na trámech jsou od červotočů vyvrtané dírky a mají nějaký zvláštní tvar , jen nemůžu přijít na to, co je to za tvar. Takhle ze stoje to nevidím, ale možná když si lehnu , tak něco uvidím. Koukám, koukám, jenže pořád nemůžu přijít na to, z jakého úhlu se mám natočit, aby ten patvar dal nějaky tvar... Mám to ! Je to hvězda a má uprostřed zase číslo 8! Sice mám záda celá od prachu , ale našla jsem to, co jsem hledala.
     Ahooj " .... ,,Beoooooo" Ahoj mami , promiň já tě neslyšela . "A kde jsi? ,,V garáži myslela jsem že tady najdu ty šaty . ,,Nehledej je zítra mám volno tak půjdeme udělat velký školní nákup ano?" Dobře.,, Pojď mi prosím pomoct s nákupem " Už jdu . Mami upadla mi klika ! ,, Nech ji tam , já to pak spravím"    
      V klice je další papír! Ale už tu není číslo 8, nebo snové přátelství. Je tu úplně něco jiného! Na papírku je napsáno...

Snové Přátelství - Magická 8Where stories live. Discover now