Že by další místnost?

11 2 0
                                    

Sen 8 mi na stránce nechal ještě druhou zprávu, tato zpráva obsahovala jen čtyři slova a to zahradní domek, polička, krabička. Znamená to, že se půjdu podívat na zahradu, konec konců jsem tam ještě nebyla...

Naše zahrada je opravdu kráná! Nemohu uvěřit, že jsem tu ještě nikdy nebyla. Máme tu velký bazén, stom, který má domek na stromě a pod ním se ukrývá malý zahradní domeček. Domek má fialovou barvu, stejně jako všechny věci, co souvisejí ze snovým přátelstvím.

V domečku je teda pěkný nepořádek, je tu spousta prachu a pavučin, doufám , že tu nebude žádný pavouk, protože já se neskutečně bojím pavouků. Nezbývá mi nic jiného, něž to tu trošku uklidit. Sice mi to dalo zabrat, ale už to tu vypadá trochu k Světu a to vše jen za pouhých deset minut!

Na stěne je spooooutu polic, na některé z nich však musí být krabička , ve které bude bud další postavička, další papír, nebo další šperk, jen tak mimochodem, ta osmička mění barvy podle toho, jestli jsem blíž k nějaké věci, co souvisí se snovým přátelstvím,čím blíž jsem k nějaké věci, tím má jasnější barvu.

Je tu krabička, která je ve tvaru menšího půlměsíce, je zase fialová. Mám strach jí otevřít, ale potom, co už jsem všechno našla si myslím, že už tam nemůže být nic hrozného, to by si podle mě Sen 8 nedovolil...

V krabičce je jen fialové tlačítko a u něho je napsáno krásným okrasným písmem ,,Zmáčni mě"
No co se mi může stát? Asi nic. Tři,dva,jedna... Pomoooooooooooooooooooooooc !!! Po zmáčknutí tlačítka jsem se propadla do nějaké malé místnosti nebo co to je! Nemám nejmenší tušení kde jsem. Bolí mě ruka, protože jsem se při pádu zachytila o podlahu zahradního domku. Místnost je o trošku větší než zahradní domek, ale musím být trošku přikrčená, protože strop je tu hodně nízký. Je tu tma, ale vidím na stropě staré světlo, jen ještě musím najít vypínač. Mám ho!! Woow, po rozsvícení vidím něco okouzlujícího! Je to místnost, která má ve stěně okénka a v každém okénku je soška něčeho, co jsem našla, jako například dřevěná soška postavičky toho kluka . Ještě tu jsou dvě prázdná okénka, možná pro to, protože mi chybí ještě 2 místnosti. No jo, ale v tom případě musím najít ještě něco tady.

Hele! Našla jsem tady na zemi takovou malou sošku, je celá zaprášená, ale to nevadí, utřu jí. Už konečně vidím, co to je. Je to soška toho stromu , co má v kmenu vyřezané číslo 8 a znak. Nic se s prázdným okénkem nestalo, ale to nevadí, vložím tam sošku sama.

,,Beo?" ... ,,Beo!!"" Anoo? ,, Kde zase vězíš? " Uklízím v zahradním domku, hned jsem u tebe . Tak jak bylo v práci mami? ,,Prosimtě, není mi vůbec dobře, mohla by jsi prosím vyskládat nákup a udělat si potom něco k večeři? Jdu si lehnout" No jasně že jo , neboj . Mamka leží, nákup mám uklizený, asi se půjdu podívat na stránku,ale nic tu není .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 10, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Snové Přátelství - Magická 8Where stories live. Discover now