Kuchyňský výtah

14 2 0
                                    

Už jsem našla 5 míst z 8, chybí mi jen tři. Máma šla před hodinou do práce, což znamená, že bych mohla stihnout najít i další místa, protože má dnes dvanáctihodinovou směnu. Ze zbylých tří míst poznán kuchyň a zbylá dvě místa budu muset nějak zjistit. V kuchyni není moc míst, ve kterých by bylo místo pro nějaký vzkaz.
Jsem v kuchyni a vůbec nevím, kde mám hledat. Začnu s kuchyňskou linkou, celou ji prohledám a uvidím... No jak se zdá, tak tudy cesta nevede, možná zase bude něco na stropě nebo v podlaze. Ne tady taky nic. Poslední místo, které mě napadá je starý kuchyňský výtah, který vede někam do sklepa.
Otevírám výtah, ale nic nevidím, protože je v něm tma, jen kdybych si pamatovala, kam jsem dala tu baterku. Baterku jsem našla a ve výtahu vidím malou fialovou krabičku. krabička vypadá jak od nějakého šperku.
V krabičce je opravdu šperk! Je to mála osmička která má po své fialové výplni napsáno ,,Sen je neskutečně velký svět"
Náhrdelník je moc krásný a tak si ho pověsím na krk. Ted mi ale došlo, že bych se mohla podívat na stránku! Co když mi tam Sen 8 něco nechal? Ano , opravdu tu něco nechal a neuhádnete , kdy to sem přidal, před osmi minutami. Zajímalo by mě , jak to ten člověk má vymyšlené, že vše odhadne přesně na čas...
Tady na naší stránce mám od něho dokonce ne jeden, ale dva vzkazy! V prvním vzkazu je napsáno ,,Nikdy bych nevěřil, ze to dosáhneš tak daleko, do našeho setkání zbývá 10 dní a stále nemáš všechny místnosti, až najdeš všechny a odpovíš mi na otázku, kterou najdeš v poslední místnosti ,pošlu ti místo našeho setkání "
Já ale vůbec nevím, jestli mám , nebo nemám na to setkání jít, co když mi něco udělá? Co když už se nevrátím domů? Asi bych to už měla říct mámě.
Ve druhem vzkazu bylo napsáno...

Snové Přátelství - Magická 8Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ