Znak ◀⚫▶

47 7 0
                                    

      V příspěvku na stránce bylo: ,, Chybí ti ještě jedna kniha ! Nechal jsem ti ji v knihovně ! Sen 8. Mamí? ,,No?" Že se zítra půjdeme podívat do knihovny? ,,Můžeme , ty potřebuješ nějakou knížku do školy?" Ne-e ale chci se zaregistrovat a tak... ,,Dobře, Beo už jdi spát je 23:50 ." No dobrá, dobrou . ,,Dobrou, ať se ti něco hezkého zdá. " Děkuju , tobě taky.
       ,V noci se mi zase zdál sen o ,,Snovém přátelství " Byla jsem zase u toho samého stromu, akorát k vyryté osmičce přibyl znak◀⚫▶ . ,, Beo, už jsi nachystaná? " Jo jo , už jdu. ,,Těšíš  se? "Moooc , kam půjdeme jako první?  ,, První půjdeme pro šaty , pak najdeme něco hezkého mě, a až nakonec půjdeme do knihovny ano? " Ano. A mám šaty ! Po projití patnácti obchodů jsme našly ty nejkrásnější šaty, jsou bílé  a mají na sobě černou krajku .
       Teď musíme najít něco mamce . Tak a máma už má taky šaty , jsou krásné fialové s černým páskem . ,,Jsi spokojená s našim výběrem? " Moc a ty? ,,Já taky , teď půjdeme do té knihovny ".
      Jsme tu , máma se šla dívat po nějakých knížkách na večerní čtení , já jsem šla za knihovnicí. ,,Dobrý den , můžu vám nějak pomoci? "Dobrý den , chtěla bych si založit průkazku na jméno Isabella Parker. ,,Slečno?" Ano? ,,Dnes ráno jsem našla za dveřmi knihu, u které byl papír , tu máte, přečtěte si ho. Stojí tu ,, Milá Beo , já jsem ti psal že ti chybí jedna kniha ! Tady ji máš! Přečti si ji celou a pak se podívej na stránku! Sen 8 !  ◀⚫▶ zase ten znak !!
     Nevíte kdo sem tu knihu donesl? ,, To opravdu nevím ... Průkazku máte založenou, přijďte si pro ni za měsíc . " Děkuji . Mami vybrala si něco ?  ,,Ne  ne , a ty něco máš? " Mám , jednu knížku . ,, A jak se jmenuje? " Jmenuje se 8 , už půjdeme? ,,Ano"  Já jsi du lehnout jo? Jsem po dnešku docela unavená... ,,Sice jsou čtyři hodiny , ale jdi. " Jdu číst , knížka má jen 88 stran . 
       Dočteno , celá kniha byla o tom , co všechno jsem zatím našla... Asi ji musel napsat Sen 8. ◀⚫▶ Musím se kouknout na tu stránku. Zase je tu něco přidaného před 8 minutami!                  Tentokrát je tu napsáno : ,, Strana 8 osmé slovo , strana 88 osmé slovo . Vzniklo mi ,, Další spíž" asi tím myslí , že dalším místem se vzkazem je spíž . Musím tam jít . Jsem tu a vidím něco neuvěřitelného!!

Snové Přátelství - Magická 8Where stories live. Discover now