,,Sen je neskutečně velký svět"

80 9 0
                                    


       Mám o tom všem říct mámě nebo ne? Radši ne... Vezmu si to s sebou do pokojíku a  prozkoumám papír blíž.  Nevím co je na tom papíru napsáno, je to nějak vepsáno dovnitř... Ale když si papír přiložím k oknu tak vidím  velký nápis Snové přátelství! a pod ním je ještě něco  , to už jde hůř přečíst ale je tam  ,,Sen je neskutečně velký svět"
       Musím se podívat na internet , jestli tam není něco o snovém přátelství , protože mě nic nenapadá . ,,Kde jsi? " ozvalo se z kuchyně. V pokojíku mami, kdy jsi přišla? ,,Já už asi před 8 hodinami , volala jsem na tebe a ty nic , tak jsem myslela že jsi šla ven"Jej promiň .... ,,Nechceš už jít spát?" Ne je ješte brzo. ,,Tak 4 hodiny jsou brzo jo? " Kolik?! 4? Dobrou noc mamí. ,,Dobrooou"
       V noci se mi zdál takový divný sen , byla tam krásná fialová, skalnatá krajina a uprostřed stál velký strom , na kterém byla přivázaná houpačka a pod stromem seděl hnědovlasý kluk,  já jsem tam seděla s ním, drželi jsme se za ruce, dívali  jsme se na houpačku a na kmen stromu. ve kmenu byl vyrytý nápis ,,Snové přátelství - magická 8"                                 

     Nevím co to všechno má znamenat ...Po snídani se zkusím jít podívat ješte do těch dvířek .
,,Beo pojď na snídani"  Dobré ráno mami. ,,Dobré ráno , jak jsi se vyspala?,,Dobře a ty? " Já jsem se vyspala výborně ,,Mami v kolik máš být v práci? ,,Jej ,ještě že tě mám , letím, ahoj "Ahoj . Tak, máma je pryč a já si jdu prozkoumat sklep a dvířka. Ještě si vezmu baterku a jdu . Jsem u dvířek a doufám že něco najdu , hledám hledám, ale je tu tolik prachu že tu nic není , musím prach utřít . Po utření už to nejsou stará dvířka, ale jsou nalakovaná na fialovo , přesně jak krajina v snu. Vevnitř už jsou jen poličky , nic víc , jen se lak na prostřední polička loupe. Hele!!  našla jsem další papír! Byl vsunutý pod  poličkou , vemu si ho do pokojíku a podívám se na něj zase přes okno.       
       Je to mapa, na které je vyznačen náš dům a 8 pokojů , zase 8?! Půjdu si ty místa prohlédnout , první místnost je půda , tam jsem se ještě nebyla podívat . Jsem tu ale nic tady není jen stará prkená podlaha , která je v jednom místě  nějak divně nařezaná, on je to asi otvor ! Ano je ! Po zvednutí vydím zaprášený papír na kterém stojí ,,Snové přáteství , sen je neskutečně velký svět, magická 8 " Co to má všechno být? Nevím co to je ...  Tady je ještě do betonu pod prkny vryto ,,Za 8 dní poznáš někoho ztraceného " Koho? Já nemám nikoho ztraceného .... Počkat ještě je tu něco!

Snové Přátelství - Magická 8Where stories live. Discover now