Tajná místnost

48 4 5
                                    

Vidím staré dveře! Nejdou moc vidět , protože jsou stejné barvy jako dřevěné obložení a navíc je před nimi stojan , který je zaskládaný zavařeninami. Musím ho nějak odsunout , ale abych neudělala moc velký randál... Mám to! Pokud se dveře otevírají dovnitř, tak se můžu pod stojanem podplazit a dveře otevřít ! Už tu skoro jsem.
,,Beo, večeře " Mamka si to umí načasovat... Už jdu . ,,Je ti líp? " Vcelku jo... Co máme na večeři? ,,Gulaš" Mňam . Seděli jsme u večeře a povídali si , až do 22:50 . ,,Beo jdu si lehnout, bolí mě hlava " Dobrou . ,,Dobrou" Mám se tam jít podívat teď a nebo až potom? První se podívám na stránku a uvidím co mi Sen 8 ◀⚫▶ napsal.
Zase je tu něco přidaného před osmi minutami! Stojí tu : ,, Jen se tam jdi podívat, něco jsem ti tam nechal Sen 8 ◀⚫▶. " Musím tam jít! Už jsem se protáhla. Otevřu dveře a vidím místnost ,,Snového přátelství" Na stěnách byla nakreslená krajina z toho snu ... Svítilo tady fialové světlo a ze stropu vysela šňůrka a na šňůrce byl přivázaný papír s nápisem ,,Najdeš tady ješte jedny dvířka" . Už hodinu hledám ale furt jsem nic nenašla ... Jsou 3 hodiny ráno , už půjdu spát. ,,Beo , já už musím do práce, ahoj . Ahoj. Tak a máma je pryč. v noci se mi zdál sen o té místnosti , že dvířka jsou schovaná ve větvi stromu ! . Jdu tam! Hledám hledám, ale dvířka nikde ! MÁM JE ! Byla schovaná pod lanem houpačky. Ve dvířkách velikosti klíče byl papír na kterém bylo napsáno:
,,Hledej ještě jedny dvířka ... "
Byli schované pod druhým lanem houpačky ! Na druhém papírku je : ,,Jdi na naši stránku, něco jsem ti tam nechal" Utíkala jsem k počítači a koukla jsem na stránku , sen 8 mi tu nechal vzkaz ,, Dne 8.9 se uvidíme , pak ti napíši přesné datum , do té doby musíš najít všech 8 míst , tvůj sen 8 ◀⚫▶

Snové Přátelství - Magická 8Where stories live. Discover now