Opzoek (Dag 3)

20 3 0
                                    

Kilno werd wakker en keek om zich heen, even wist hij niet meer waar hij was. Het was al snel duidelijk waar hij was en ging verder. Hij liep het plein over en keek rond en zag een bord met de kaart van de buurt waar hij was hij liep er naar toe en keek op het bord. Hij zag dat er een park in de buurt was en dacht dat daar misschien iets is. Hij ging richting het park en liep het park door er stonden aleen maar dode bomen met nog een paar kleine jonge bomen. Hij hoorde een vreemd geluid uit de bosjes. Hij liep er naar toe en keek. Er kwam een beest uit met twee hoofden, hij schrok zo erg dat hij flauw viel. Even later werd hij wakker en zag een wazig persoon. Het beeld werd scherper en hij zag dat het een man was met een gepantserd harnas aan.

Hallo? Warom lig je hier op de grond? Ik ben geloof ik flauw gevallen. Oke, dan weet ik wel wat, Kom maar mee. Waar gaan we heen? Naar mijn huis. Hoezo? Mijn vrouw heeft een wonder middel. Dan krijg je weer energie. Ik ben flauw gevallen door dat ik een beest met twee hoofden zag. Heb je dan nog nooit een dier met twee hoofden gezien? Nee, eigenlijk was ik tot 3 dagen terug nog nooit buiten geweest. Hoe zo? Ik zat in een soort bunker ofzo. Maar.. zijn er nog meer die uit zo'n bunker komen? Ja, om precies te zijn 5 andere. We zijn er in totaal met zijn 6. Maar wat ik afvroeg is weet er iemand wat hier gebeurt is?
Weet je dat ook niet? Nee. Er is een aantal jaren geleden een nucleaire bom op New York Gijs gevallen. Maar hoe kan jij die bom overleefd hebben? Ik was toen nog niet geboren. Mijn grootouders hebben de bom wel overleeft. Maar waar zijn jouw ouders nu dan. Mijn ouders zijn een aantal jaren geleden gestorven. O sorry wist ik niet. Maakt niks jij kan er niks aan doen, het waren die gemuteerde freaks. Hoezo gemuteerde freaks? Mijn ouders zijn gestorven door dat gemuteerde mensen ons aanviel. We waren met een groep mensen op weg naar een veilige plek. Ik kan het zelf niet meer herinneren. Maar mijn zo genaamde pleeg vader heeft me gered. Die monsters vielen ons aan, mijn ouders lagen op de grond. Iemand anders uit de groep rende er naar toe maar het was al te laat, hij pakte de mand waar ik in lag op en nam me mee. Wat erg. Ik kan het gelukkig zelf niet herineren want het moet verschrikkelijk zijn geweest. Ik heb zelf een keer zo'n monster gezien het zijn verschrikkelijke monster. Trouwens wat is eigenlijk jou naam? Ik heet Kilno, en hoe heet jij? Ik heet Digo. Kijk daar woon ik, in dat huis. Ik ben weer thuis! Hee schat, ben je eindelijk weer thuis? Ja, ik heb een jongen bij, zijn naam is Kilno. Hallo, Kilno. Ik heet Monica. Het is al laat ga maar daar slapen. Oke.

The Nucleaire WorldWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu