Broers en zus (Dag 1)

33 3 0
                                    

Het licht was zo helder en scheen mooi door de bomen. Nouw ja, wat er in ieder geval van over was. Ze keken rond en zagen aleen maar oude kapote voorwerpen op de grond liggen die allemaal geroest, kapot of versleten waren. Ze liepen verder over het NYG plein. Wat eerst nog een mooi recht plein was is nu een rommelig en heuvelig plein. Er kwamen wat struiken en zelfs kleine boompjes tussen de tegels door. De stad lag voor een groot deel in puin, maar tussen al het puin stonden nog wat redelijk goede gebouwen tussen.

Bedoelde ze dat dit mooi is? Uhh... ik denk het niet. Waarom is het hier zo dan? Ik weet het niet, maar ik denk dat de mensen ergens voor zijn gevlucht en dat ze daarom in de bunkers zijn gaan zitten. We moeten er achter zien te komen wat hier is gebeurt. Kom we gaan op zoek! Naar wat? Naar aanwijzingen wat er is gebeurt. Maar waar moeten we niet eerst de andere over dit nieuws zeggen? Dat kan straks ook nog wel. Kom we gaan. Wat is dat? kijk! Daar staat een groot gebouw. Kijk er staat iets op met letters N . Y . G en dat andere is te klein om te lezen. Kom! We gaan er naar toe. Er staat NYG News. Het is het nieuws gebouw van NYG. wauw het echt een groot gebouw. Kijk hier kunnen we naar binnen. Kom misschien zijn er bewijzen of voorwerpen die we kunnen gebruiken. Wij gaan zoeken of we een trap kunnen vinden om boven te komen.

Na een aantal uren begon het al te schemeren en gingen ze terug naar de bunker. Ze vertelde de andere over hun avontuur en ze wilde morgen vroeg ook mee naar buiten om alles te verkennen.

The Nucleaire WorldWhere stories live. Discover now