4.Bölüm

366 82 1
                                    

   Nereden çıkmıştı bu cinayet? Tam da Mamadou ile buluşmaya gitmiştim. Jack' in yanına gidip diğer adamların yerlerini hemen bulmasını söylemeliyim. Bu arada Janset beni aradı ve eve gelmemi söyledi. Ayrıca akşam da Paris' e gelen birkaç Türk vekili korumam için görev verildi. Jack bu adamları benim için buluyor fakat onların neye hizmet ettiğini bilmiyor. Onları sadece birer suçlu ve pislik sanıyor.

- Ne oldu dostum, neden buraya geldin?
- Jack, adresini verdiğin Mamadou ölmüş. Gittiğimde onu öldürenden bahsettiler ve kanım dondu. Katil onun boğazını kesip kanını içmiş.
- Olamaz. Şimdi ne yapacağız? Polis olayı biliyor mu?
- Dosyayı savcıya yollamışlardır bile, Jack.
- Dosyaya ulaşabilirsek belki katile de ulaşırız.
- Savcının kim olduğunu öğren ve bana haber ver. Akşam görevdeyken beni ararsan iyi olur, yarın savcıyla görüşmeliyim.
- Tamam Janberk, akşama seni ararım.

   Jack' in hem savcıyı, hem de diğer adamların izini bulacağına şüphem yok. Umarım bu işi isim vermeden başarır. Janset' i daha fazla kızdırmadan eve gittim.

- Naber Janset. Seni özledim bile, bana kızgın mısın?
- Sana kızgın olduğumu çok iyi biliyorsun Janberk. Ama seni ne kadar sevdiğimi bilmiyorsun.
- Özür dilerim ama benim işim bu, ne yapabilirim ki?
- İşinin ne olduğunu çok iyi biliyorum fakat bilmediğim birşey var ve sen bişeyler karıştırıyorsun. Bunu bana ne zaman söyleyeceksin?
- Sadece işimi yapıyorum Janset, sadece işimi!

   Janset' in cevabını beklemeden evden çıktım. Peşinde olduğum şeyi eninde sonunda öğrenecek. Ona yalan şeyler olsa da bir açıklama yapmalıyım. Eve dönünce onunla konuşmalıyım, yani aramız daha fazla açılmaması için, onu sevdiğim için. Aslında herşey "ONLAR"  için.

- Lanet olsun, önümden çekil seni piç kurusu!

   Yeşil ışık yanmış ve farkında değildim. Bu küfür değil adamın elindeki silah kendime gelmemi sağladı. Camdan küfürler savurarak yanımdan geçen bu adamı daha önce de gördüğümü sandım. Silahını göstererek geçen bu adam kimdi? İçim birden ürperdi, ne oluyordu?

Siyahı Görebilir Misin?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin