>> Break <<

200 25 52
                                    

Lieve Lezers,

Schrik niet, wees niet teleurgesteld, maar ik hou een kleine Wattpad-break.

Wat houdt het in?
Het is absoluut geen "extreme break" hoor. Het houdt helaas wel in dat ik nauwelijks zal schrijven, als ik schrijf zal het hoogstwaarschijnlijk een update zijn van dit verhaal, of ik zal een voorraad opbouwen aan mijn andere boeken. Ik zal ook minder lezen, maar updates zal ik wel bij proberen te houden. Wel blijf ik beschikbaar om te chatten, dus je mag me nog steeds altijd een berichtje sturen.

Waarom?
Ik heb een paar redenen. De eerste is dat ik gewoon heel weinig tijd heb. School neemt momenteel, helaas bijna al mijn tijd in beslag. Ik moet me daarop focussen.
De tweede is dat ik Wattpad persoonlijk veel minder vind worden. Ik denk dat ik mijn hoogtepunt op Wattpad echt wel gehad heb. De reacties van mensen op mijn verbeteringen die (vaak) maar negatief blijven, het botte gedrag van mensen naar elkaar toe en het lage gemiddelde niveau van boeken. Ik word niet zo vrolijk meer van WP als eerst, ik voel bijna geen motivatie meer om te lezen en schrijven.
De derde is misschien wel een wat leukere reden. Ik wil namelijk gaan werken aan een eigen gedichtenbundel. De gedichten die ik hier schrijf en heb geschreven zijn mijn basis, veel daarvan zullen ook in mijn bundel komen. Ik wil nu graag een stapje hoger proberen.

Ik wil jullie heel erg bedanken.
De geweldige ervaringen die ik hier heb opgedaan: de geweldige mensen die ik heb ontmoet (waarmee ik zeker nog contact blijf houden), de prachtige boeken die ik hier heb kunnen lezen, de reads van mijn boeken die ik steeds zag stijgen, de stemmen, de fabuleuze reacties die ik heb gekregen. Bedankt allemaal, het is niet in woorden te beschrijven wat jullie voor me hebben gedaan en wat jullie voor me betekenen.
Xx. Dorea (Of ook wel Kuikentje, Rupsje, Aerod, Doortje, Ukkie, Taalwondertje... Ik hou van jullie.)

Gewoon MijWhere stories live. Discover now