Capitolul 5

5.9K 216 4
                                    

Aaron POV.
-BECCAA!SUNAȚI DRACU AMBULANȚĂ!!urlu la băieți si ei fac cum am zis. Luke e de vină pentru asta, pentru asta s-ar putea ca sora mea să fie moartă...va plăti pentru asta şi el şi curva lui.

-Luke, să dea naiba să te mai văd în casa asta, prietenia noastră nu mai exista, iar tu şi Rebecca nu mai aveți ce discuta. Trupa se destramă. GATA! spune Calum iar ceilalți aprobă.

-Ce? Am făcut multe pentru trupa asta şi voi spuneți că se destramă? Iar de Rebecca ,vor urma altele dar, niciuna nu va fi ca ea... uitați, eu nu am vrut să se ajungă aici, singurul lucru pe care am vrut să îl fac era să o fac să se îndrăgostească de mine, dar... s-a întâmplat altceva.Băieți, de acum încolo nu veți mai auzi de mine, voi pleca în New York, o sa îmi fie dor de voi, dar vreau sa îi dați asta Rebeccăi dacă se va trezi. Spunând asta mi-a dat un plic alb . -Pot sa stau măcar până maine? Vreau doar să mă asigur că e bine.

În următoarea secundă se aude ambulanța. Au luat-o pe Rebecca iar eu am urcat cu ea în salvare şi am mers spre spital.

Îmi doream ca sora mea sa fie bine, ea e singura pe care o mai am în viață, singura care mă iubește cu adevărat, singura care mă liniștește când am o întâlnire cu o fată, singura care mă consolează când o fată se desparte de mine. Sper să fie totul bine...

Îi strâng mâna şi văd că puls încă mai are...

Când am ajuns la spital au băgat-o să-i facă analize şi să afle ce are, de ce e leşinată. Stăteam pe un scaun în sala de așteptare şi mă gândeam.

Deodată uşa se deschide, iar pe ea intră Luke, Calum, Ashton, Mark, Drake şi mătuşa Marta.

Mătuşa Marta era îngrijorată. Merg la ea şi o îmbrățișez.

-Cum ai aflat? O întreb eu.

-M-a sunat Calum si mi-a spus.

-Totul va fi bine, Rebecca e o luptătoare,mereu a fost şi mereu va fii.

-Aşa e! Îmi spune mătuşa încrezătoare şi se așează pe un scaun.

Ma duc la Mark şi Drake care erau şi pentru mine cât şi pentru Becca nişte frați din altă mama. Dau mâna cu ei şi le spun acelaşi lucru pe care i l-am spus şi mătușii.

Acum mă duc şi la Mike,Calum şi Ash care la fel ca mine stăteau şise gândeau.

Mă uit la Luke şi mă gândesc...chiar nu vreau ceartă, dar dacă sora mea a pățit ceva... nu ştiu ce voi face.

-Aaron, ştii foarte bine că nu vreau să se întâmple nimic rău, e vina mea, recunosc, dacă nu reacționam în halul ăla, nu se întâmpla asta...-spune el panicându-se.

-Luke, ştii...ea e singura pe care o mai am. Dacă nu era ea, eu nu aş fi cum sunt acum, ea mă 'creşte' ca în puf, ca şi cum ea ar fi mama mea şi îmi face toate poftele, nu pot trăi fără ea şi nu numai eu, ci şi Mark şi Drake. Eu nu cred că tu ai putea trăi fără Liz, mama ta, nu-i aşa ?

-Da, ai dreptate, îmi pare sincer rău pentru ce v-am făcut şi ție si Rebeccăi...dar...Dacă vreți să aflați ce am vrut sa fac, totul e în plicul pe care ți l-am dat. Spune Luke posomorât.

În încăpere îşi face apariția un doctor.

-Voi sunteți rudele Rebeccăi Smith? Întreabă doctorul uitându-se pe o fişă.

-Da, eu sunt fratele ei iar ea, mătuşa noastră.

-Păi, fata a luat o supradoză de somnifere. Se va trezi curând.

-Putem să o vedem?Întreabă Luke.

-Da, dar intrați pe rând câte doi. Spune doctorul şi apoi pleacă.

Eu intru primul cu mătuşa.

Când intru o vad întinsă pe pat. Îmi trag un scaun lângă patul unde ea doarme. Îi iau mâna într-a mea şi-i spun:
-Surioară, te rog trezeşte-te!

Luke POV.
Nu îmi vine sa cred.. Rebecca e acolo şi se poate să nu se mai trezească niciodată...gata, eu nu mai am ce face cu Jessica e o damă de companie si atât. A mancat-o pe ea să îi trimită mesaje. Mă duc să o sun. Ies afară din spital şi o apelez pe Jessica iar ea raspunde imediat.
C.T.
-Hei iubi,ce faci?
-Cu mine nu mai ai ce discuta, târfă!
-Ce?
-Din cauza ta Rebecca e la spital!
- Ce mă bucur! Acum poți veni acasă.
-Nu,Nu vin deoarece nu îmi mai pasă..poți spune tuturor că sunt mafiot şi că pot omorî pe cine vreau, chiar nu îmi pasă !
Nu mai sunt în trupă deci..nimeni nu mă va mai cauta iar tu şi cu mine am terminat-o! Mi-am pierdut prietenia cu prietenii mei ca să te feresc pe tine de probleme deoarece ştiu că eşti însărcinată cu Adam Wood, fostul iubit al Rebeccăi, ştiu tot. Iar eu cu Becca chiar voiam să fim împreună dar tu te bagi mereu , mereu vrei ca tu să fii fericită iar cei din jurul tău să fie trişti din cauza ta. Astea fiind spuse, nu mă mai căuta.
C.T.Încheiată.
Bag telefonul în buzunar şi plec în spital, vreau sa vorbesc cu Rebecca.

-Pot intra şi eu? Îi intreb pe băieți care dau din cap afirmativ.

Intru încet si mă aşez pe scaunul de lângă pat.

-Rebecca,daca mă auzi, te rog să mă ierți, am terminat-o cu Jessica,vreau sa iti spun ca încă te iubesc şi mereu te-am iubit.Te rog trezeşte-te, pentru mine , pentru noi , te rog!Spun şi las să îmi cadă o lacrimă pe mâna ei.

Becca's POV.

Totul e negru in jurul meu, când vad la depărtare o lumina albă . Ma duc spre ea şi deodată mama şi tata apar in fața mea. Ce dor mi-a fost de ei!
-Mama, tata! Spun şi îi îmbrățișez. -mi-a fost dor de voi!
-Și nouă ne-a fost dor de tine, dragă! Dar timpul trece şi trebuie să te întorci la Aaron şi prietenii tăi, noi vom fii mereu lângă voi! Vă iubim!
Şi au dispărut..Merg spre lumina alba. Mă aflu intr-un salon de spital.. cineva ma ține de mana.. Ma uit in stânga si il vad pe Luke. Plângea.

Îl iau în brațe.

-Mi-a fost dor de tine Becca, te rog nu mai pleca, te rog iarta-mă , nu mai fac as-nu termina de spus ca îl sărut ,el raspunzandu-mi.

Ne desprindem din sărut si ii spun:
-Luke eu te iert ,si asa nu am nimic de pierdut,dar am nevoie de o pauză.

-Te iubesc enorm Becca !

Nu-i spun nimic, doar îl îmbrățișez.

-Prieteni?il întreb

-Prieteni...Spune si ma îmbrătisează din nou.

Deodată pe usa intra toti, vin si ma îmbrătisează.

-Băieti,puteți să mă lăsați singură cu Marta şi Aaron?

-Sigur!
Spun ei si pleacă.

-Cred ca o să îmi spuneți că am înnebunit, dar.. in timp ce 'dormeam', i-am vazut pe mama si tata care mi-au spus ca ne iubesc si sa avem grija de noi!
-Serios??? Spune Aaron mirat -si cum erau?

-Frumosi, cum îi știam, îmbrăcați în alb.

Pe usa intra un doctor care îmi face analizele si îmi spune ca pot sa plec.
**** Ajunsă acasă mă bag direct în pat,şi adorm imediat
**

Regina Şoselelor: The Bad Girl. In Search Of HimWhere stories live. Discover now