Capitolul 17

3K 120 2
                                    

Acum suntem in fata casei lui Jackson.

-Bun, hai sa ne distrăm!*Roxy*

Intrăm in casa si suntem întâmpinați de Jackson.

-Hei, ce ma bucur ca ati venit!Spune Jackson sorbindu-ne pe mine, Roxy si Clara din priviri...se intampla ceva...si eu voi afla.norocul meu ca mi-am luat pistolul.

-Mda..si noi.spun eu.

-Ok. Sper sa va distrati. Spune el ca mai apoi sa plece.

-Hai sa dansăm!spune Roxy ca mai apoi eu cu fetele sa mergem pe ringul de dans care e in mijlocul livingului imens.

-Doamne e asa frumos aici. Părinții lui Jackson sunt bogati!Spune Clara.

-Mda..Se aude o voce din spatele meu iar când ma întorc dau de Jackson cu inca 2 băieti care mi se par foarte cunoscuti.
-Vreti sa dansati cu noi?*Jackson*

-Sigur!Spune Roxy ca mai apoi sa il ia de guler pe unul din băieții care era cu Jackson si sa înceapă sa danseze cu el. E nebună fata! Nu mai spun de Clara de la care m-am asteptat sa stea pe langa mine da' de unde, la luat pe celalalt băiat de mâini si l-a tras la dans...nebunele mele.

-Deci,dansezi? Ma intreaba Jackson.

- Sigur!haide! Spun eu ca mai apoi el sa isi pună mâinile pe talia mea si sa se apropie de mine ca mai apoi sa îmi soptească la ureche " Esti extrem de sexy" si sa ma pupe pe obraz iar dupa sa continuăm sa dansam.

-Vrei ceva de băut?ma intreaba Jackson iar eu aprob ca mai apoi el sa se duca sa ia băuturile iar dupa cum vad, si băieții cu care dansau fetele s-au îndreptat spre bar, unde era si Jackson. Ceva e ciudat..bine ca mi-am luat pistolul...in caz de ceva sa pot sa le zbor creieri.

-Hei! Baietii ăstia sunt niste bunaciuni. Spune Roxy care tocmai ce a venit la a mine împreună cu Clara.

- Apropo de asta,tu si Jackson ati face un cuplu frumos! Spune Clara eu uitandu-ma cu o fata care ar putea ucide.

-Nu imi place de el plus ca suspectez ceva. Cum ii cheamă pe băieții cu care ati dansat? Le întreb eu pe fete.

- Ryker. Spune Roxy

-Toby. Spune Clara.

-Nu le-ati aflat numele de familie sau câți ani au sau daca au frați sau surori? Le întreb eu

- Eu am aflat numele de familie al lui Ryker. Este Edwards. Ryker Edwards. Spune Roxy ca mie sa îmi pice fata. Ryker este... verisorul lui Chris si Adam.

-Iar eu am aflat ca are 19 ani si numele lui de familie este tot Edwards.
Spune Clara iar atunci eu m-am dus la masa noastra, cu fetele pe urmele mele, luandu-i pe toti prietenii mei,iesind din casa, observând ca Jackson, Toby si Ryker nu mai sunt pe nicăieri.

-Chris, Toby si Ryker sunt...- dar nu termin ca simt cum ceva ascutit se apropie de mine in viteza, atunci imi întorc capul si prind cutitul intre degete ca mai apoi sa il arunc pe jos si sa îmi scot arma.

-Ryker, daca stiam ca iti e dor de mine iti făceam cunostinta cu pumnul meu de mult. Nu mai fiti lasi!Toby, in tine am avut cea mai mare incredere dar mai trădat! Jackson, tu...nici acum nu îmi vine sa cred ca ai devenit unu ca ei. Unul ca Adam, ca Toby si Ryker. Sunteți doar niste dobitoci!
Prieteni, in masina!Acum! Duceti-va acasa! Termin eu aici! Am spus eu dar Chris, Alex, Luke, Calum, Ash, Mike, Oliver, Ethan,Mark, Drake,Aiden si Ty isi încărcau armele .

- Clara, Roxy, Roberto,Max, in masina, acum!Duceti-va la Becca si Aaron acasa!Spune Mark ca dupa, Ei sa faca in tocmai.

-Trebuie sa plecati si voi! Ma descurc!Spun eu ca mai apoi sa fac trei pasi în fața.
-Toby!vino!Nu te mănânc! Nu fi las! Daca iti e frica de mine esti un fatalau. Ceea ce stiu ca tu nu erai. Nu stiu daca tu iti mai aduci aminte de ceea ce s-a intamplat dar eu imi aduc aminte la perfecție! Stiai cat de mult
tineam la tine, de aceea, atunci eu trebuia sa fiu in locul tău,eu trebuia sa fiu in masina aia, eu trebuia sa fiu atunci in comă dar asculta, am pățit chestiile astea!
Ieri m-am trezit din comă, la 16 ani am facut accident cu masina..asa am ajuns iar in comă doar ca pentru 3 luni, de la 15 ani pana acum, când m-am reîntâlnit cu tine, numai prin spitale am umblat.
Fara tine nu stiu ce ma pot face, Toby, daca mai ti la mine, vino in fata mea! Sa sti ca îmi pare rău, imi pare foarte r-dar nu termin ca sunt cuprinsă de doua brate puternice. Este Toby.

Toby a fost cel mai bun prieten al meu de când am fost mici doar ca am crescut. Părinții mei au facut acel accident in care au murit când eu aveam 5 ani iar Aaron 6 ani. De atunci si pana acum am inima de gheață, sunt rece dar responsabilă . De la 5 ani, pana la 17 ani ne-a crescut matusa Marta iar Toby era ca un frate pentru mine si Aaron. Atunci eram in depresie iar el si Aaron mereu erau langa mine si îmi ofereau cate un umăr pe care sa plâng. De la 13 ani pana acum sunt in mafie. Toby locuia cu noi dar la 15 ani el a plecat, nespunandu-mi nimic, pur si simplu a plecat... Dupa un an, am aflat cu ajutorul lui Kevin ca el i s- a alaturat lui Adam care, atunci era cu mine. Dar cum am aflat
m-am despărțit de el spunandu-i ca voi pleca si asa am facut,m-am mutat in Los Angeles cu Aaron,Mark, Drake si toata mafia.

-Imi pare rău!Imi pare foarte rău ca am plecat!Imi pare rău ca nu v-am spus si ca v-am lăsat balta pe tine si pe Aaron pentru Adam si Ryker. Mi-a fost dor de tine sis! Te iubesc muult de tot! Te rog sa ma ierti! Imi spune Toby din îmbrătisare.

-Te iert bro! Si eu te iubesc!Spun eu tinandu-ma mai bine deoarece a inceput sa ma invarta.

-Nu imi vine sa cred ca te întorci la străina asta in loc sa stai cu noi! Spune Ryker iar mie deja mi s-a urcat la cap. Imi vine sa ii rup capu'.

-Adică, eu? Străină? Ai uitat ca eu te-am antrenat?ca eu am avut grija sa nu patesti nimic? Ai uitat? Daca nu eram eu, tu erai deja mort jigodie! Am spus eu.

-Pai scuza-ma ca uit ceea ce nu îmi pasă.a spus el iar eu am îndreptat pistolul spre capul lui.

-Foarte bine! Daca nu te-a omorât Kevin, nu inseamna mai ai mult de trait. Nu te omor pentru ca esti fratele lui Toby si nu vreau sa sufere pentru un dobitoc ca tine!ii spun in fata ca nu dupa mult timp, sa simt cum m- a plesnit. Ryker m-a plesnit peste fata.
Imi strang mâinile in pumni, pana când pielea mi se face alba. Începând sa tremur din cauza nervilor.

-Nu e de bine! Nu te-ai pus cu cine trebuie! Spune Mark

Atunci eu ii dau un pumn cu putere in fata, spargandu-i nasul si buza de jos. Ii mai dau niste pumni în stomac si un picior in moștenitori . El căzând lat pe spate. Eu continuând sa ii dau pumni pana când, Jackson mi-a facut o tăietură frumoasa pe spate cu cutitul pe care il aruncasem putin timp mai inainte.

M-am prăbusit la pământ, încercând sa ma controlez, sa ma liniștesc.

- Mark, Drake, Aiden, luatii pe Jackson si Ryker de aici! Stiti unde sa ii duceți!Spun eu ca mai apoi ei sa faca in tocmai.

-Hai sa plecăm de aici!Spune Chris ajutandu-ma sa ma ridic de pe jos urcandu-ne in masina plecând spre casa.

~Acasa~

Acum am ajuns acasă. Aaron era mai îngrijorat ca niciodata când a auzit ca am o tăietură pe spate dar a fost si bucuros ca il vede din nou pe Toby.

-Aseazate pe canapea,sa iti curat tăietura aia. Spune Aaron iar eu fac in tocmai. El începând sa dezinfecteze rana care ustura a dracu' de tare dar rezist. Asta e nimic fata de atunci când am fost biciuita pe spate de catre niste mafioți.

-Fratioare, cum a fost intalnirea? Il întreb eu.

-Buna, suntem împreună! (Am facut o rimă:)) ) A spus el.

-Aaaaa!! Nu cred!Daca o ranesti pe Danielle iti rup capu' si il voi da de papa la Rex!il amenint eu.

-Gata!Ma predau! Si e gata, rana este dezinfectata!Imi spune Aaron

-Bine,eu ma duc la somn! Noapte buna! Am spus eu.

- Vei dormi cu Alex in camera!Imi spune Aaron.

-Cee??De ce? Urlu eu din capatul scarilor.

-Nu vrea sa doarmă cu Mike. A spus el.

-Omule,nu sunt de ajuns aproximativ 10 camere?cate vroiai? 20? Am spus eu

- Nu eu am ales casa deci tu esti de vina!a spus el

-Mda, asa e...spun eu ca mai apoi sa intru in camera unde il vad pe Alex tolanit in pat si uitandu-se la Tv.

-Hei! Cum te mai simti?ma intreaba Alex atunci când ma trântesc in pat.

-Sunt...sunt bine...noapte Buna!Spun eu

-Becca eu...

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶
Hei pisoiasi, sper sa va placa si acest capitol.

PS: La media este Toby.

Regina Şoselelor: The Bad Girl. In Search Of HimUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum