♥Capitolul 15♥

4K 142 12
                                    

-Eu...- nu apuca sa spună ceva ca in salon intra un doctor care îmi spune ca mai trebuie sa stau aici încă o saptamana si ca trebuie sa mai fac niste analize ca mai apoi sa plece.

-Deci....spun eu uitandu-ma la el.

- Becca, eu te iubesc!Spune el dar tot trist pare.

-De ce esti asa melancolic?Ii întreb facadu- l sa isi ridice privirea si sa se uite in ochii mei.

- Peste o saptamana eu voi pleca.
Si vin si băieții deoarece trupa s-a reunit. Imi pare rău . Spune el iar eu ma uitam la el ca la extraterestrii .

- Pai, e foarte bine, nu? Nu-i asa? Adică... Nu e capăt de lume.
Sper sa ne vizitati. Spun eu ca mai apoi sa il îmbrățișez.

- Dar vom avea concerte si turnee. Ne vom vedea foarte rar. Spunel el despartindu-se din îmbrătisare luandu-mi mâinile in a lui si continuând sa vorbească.-Vreau sa îmi promiti ceva. Ca sa nu ma uiți niciodată. Ca iti vei aminiti de mine.Cand vei avea nevoie de mine, suna-ma.
Vreau sa îmi mai promiti ca vom vorbii si pe skype, ca sa ne vedem măcar asa. Te iubesc enorm pisicuțo.

- Promit! Si, si eu te iubesc Lukey.spun si ii dau un pupic pe obraz, el zambindu -mi.

- Nu stiu ce m-as face fara tine pisicuțo! A spus el dandu -mi o îmbrătisare de urs.

Chris POV.

Atunci când l-am vazut pe Adam lesinat, in sediul acela, intr-un fel ma bucuram dar eram si trist. Adică, el, pentru mine nu a fost un frate mai mare, a fost un dușman ca sa zic asa. A preferat sa stea cu prietenii si curvele lui in aceeasi casa decat sa stea cu mine ,care sunt fratele lui si m-a dat afara din casa si mi- a spus ceva gen " Du-te de aici boschetarule, tu nu esti fratele meu! Asa ca valea!" Si dupa mi- a trântit usa in nas.

Daca asta inseamna relație frățească, aia de dusmanie ce mai inseamna?

Norocul meu a fost ca mereu aveam bani de rezervă la mine asa ca mi- am cumparat un apartament dar nu dupa mult timp, După ce am mai facut bani lucrând in mafia mea,(da, ati vazut bine, am o mafie),mi- am luat o casa cu parter si etaj. Nu e foarte mare dar e perfecta.

De la incidentul ăla cu Adam, nu am mai vorbit cu el si nici nu vreau. Ma bucur ca Rebecca i-a aratat cine este seful sau mai bine zis sefa.

Dar atunci când omul ăla tot din echipa lui Adam a impuscato in abdomen am crezut ca mor. Țin la ea, e adevarat, nu neg asta. Dar stiu ca nu sunt singurul căreia ii place de ea. Mai e si Roberto si Luke Si Alex si Ethan si tipul ăla Aiden...cred ca si Oliver si Ty...

Dar asta e..pana la urma ea va alege.Deci.. Nu ma bag, man!

Cand am vazut ca s-a trezit m-am bucurat extrem de mult.

Acum sunt in drum spre casa mea. Cand sa intru in casa cineva mi se "agață" de gât .

-Iubire,ce dor mi-a fost de tine! Spune o fata iar când ma întorc dau de ... ce cauta ea aici? Si eu care credeam ca voi scăpa de ea.

-Clarisa, ce cauti aici? O întreb eu indepartand-o de mine, eu
dandu -ma doi pasi în spate.

- Nu ti-a fost for de mine iubitule? Ma intreaba dandu-se pe langa mine ca o cățea in călduri.

-Ascultă Clarisa, eu nu mai sunt cu tine de doi ani. Ce naiba cauti tu aici? Daca am plecat de langa tine am facut o cu un scop. Intelege odată ca eu nu te plac si nici n-am facut-o! A fost doar un nenorocit de pariu iar tu, ca o târfă ce esti vii la mine ca să ce?
Ca sa ti-o trag, pai... uite cum merge treaba la mine, ori pleci de aici, sa nu te mai vad niciodată , ori vei avea parte de un viol de care nimeni nu te mai scapa asa ca valea javră din fata mea pana când nu te faci de râs cu înfățişarea ta de cățea! Ii spun cat de cat calm dar ce sa mai, eram mai nervos ca niciodata.

Regina Şoselelor: The Bad Girl. In Search Of HimTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang