Capitolul 7

5.3K 193 6
                                    

Ma plimbam prin pădure când, de nicăieri apar 3 băieți care aveau cutite in mâini
-Vino cu noi!Seful te vrea pe tine, acum! *tip 1*
-Cine dracu' este acest sef?*eu*
-Adam Wood!*tip 2*
-Ce ma? DACA NU VREAU SA MERG CARE E PROBLEMA?*eu*
-pai... te putem viola, răni, si multe altele frumoaso! *tip 3*
-Claudiu va pati ceva foarte grav daca va veti atinge de mine !*eu*
-N-ai indrazni!*tip 2*
-Ba uite ca da!* eu*
-doar vino cu noi!atâta tot draga*tip 3*
-daca vreti razboi ...razboi va dau!
-POFTIM?*ei*
-nu mai poftiți ca vi se apleacă!
Hai pa dobitocilor- dau sa plec dar sunt împinsă intr-o prăpastie.
-Aaaaaaaaaaaaaa!!tip si ma uit prin camera...pfiu..a fost doar un vis...cosmar mai bine zis.
Usa camerei mele se deschide si pe ea intră toti (bro, Calum,Ash,Mike sii.. se pare ca Alex si prietenii lui nu au plecat caci si ei sunt aici)
-Foc!Apa!Apocalipsa!!Cutremur!!!!!-*Aaron*
-Ce ai pățit femeie?* Mike*
-Un căcat!asta am patit!am avut un cosmar atata tot!*eu*
Ma uit la ceasul de pe noptieră si... 7:30!!ii dau afara din camera mea ,imi fac rutina si ma îmbrac cu o pereche de blugi negri, strâmți,rupti în genunchi, o camasa fara maneci,alba,putin transparenta, prin care mi se vede foarte putin sutienul negru , ma incalt cu botinele mele negre cu toc si îmi iau o geacă de piele cu ținte, îmi indrept parul cu placa si ma dau cu tus,rimel si un ruj nude. Imi iau geanta de piele si ies din camera , jos erau toți care se holbau la mine..nu ii bag in seama si plec in garaj cu ei pe urmele mele, vor sa vadă cu ce masina plec..mda... il iau si pe Aaron si pe baieti deci.. îmi iau BMW i8 negru mat si urc in masina ,la fel fac si ei . Pornesc motorul si merg cu 300/h si ajung in 3 minute la liceu. Întru cu viteza in parcare si ies din masina,toti cu gurile căscate...well, închid masina după ce au iesit ceilalți si grăbesc pasul deoarece am istorie cu domnul Grungerbeg...mda..s-ar putea sa îmi pună absent dar nu imi pasă.Pana la urma sunt o bad girl deci .. întru in clasa si ma asez in ultima banca de la geam. In fata mea vine o păpușă Barbie cu clonele ei in spate.Sa ne jucam!
- Paraşuto, sa nu te mai prind ca mai stai cu Alex si gasca lui, ca de nu- *papusa Barbie*(nu termina de spus ca ma ridic în picioare si  spun):
-Ca de nu,ce?
- Te pui cu cine nu trebuie!*ea*
-Nu mai spune, si cine esti tu hăă?ca nu cred că eşti Madonna draga..deci mucles! *eu*
Atunci ea vrea sa îmi tragă o palmă dar o opresc si ii dau un pumn în stomac.
-Sa nu mai îndrăzneşti să dai în mine că se poate să ajungi de mai multe ori la operați estetice, pe lângă cele pe care le-ai făcut!*eu*
-Lasa-ma, te rog!-se plânge ea. Eu ii dau drumul dar ii zic:
-Te las, dar sa nu ma mai ameninti ,ca data viitoare când o vei face ajungi clar la spital!*eu*
Ea pleacă de acolo plângând ,presupun ca se duce la infirmiera.Nu.Îmi.Pasă!
Ma asez din nou in banca  si astept sa intre profu' ...stau ...stau si astept ..când intra in clasa profu' de sport si ne spune ca orele se anulează pentru balul  din seara asta...eu nu stiam nimic, dar în schimb trebuie sa dăm niste probe la sport. ..după ce pleaca profu' din clasa ma ridic din banca si dau sa ies dar un băiat cu piercing
în buza de jos, în partea  dreapta, se pune în fața mea si ma împiedică sa ies, este frumos ce-i drept, are ochii verzi si parul şaten..un corp bine lucrat, n-am ce spune ..mdeaa..
-TE dai?*eu*
-Nu!*el*
-Ce dracu' vrei?, dă-te !*eu*
-Nu!*el*
Hmm?joaca dur..bine.. pot si eu sa joc dur!
Ma aproprii de el si il sărut ..el îmi răspunde...proasta miscare fraiere il musc de gât apoi el se înmoaie..ocazia perfecta sa plec, si asa am facut.După ce am iesit din clasa merg în vestiarul fetelor..si ma schimb intr-o pereche de pantaloni scurți, de trening , negri si o burstieră fara bretele,tot neagra . Ma incalt cu(,) conversi negri si îmi prind parul intr-o coadă. Ies din vestiar si merg spre dulap sa îmi pun lucrurile si cărțile . Apoi plec pe teren dar "domnul NU!" Vine si ma prinde de mana. Ma împinge in perete si îmi spune:
-Cred ca nu ma cunosti, nu-i asa?*el*
-Mdeaa..*eu*
-pai... sunt noul elev..*el*
-si care-i faza?*eu*
-sunt bad boy-ul acestiu liceu si pot sa iti fac orice!*el*
-iar eu sunt fata de care tuturor le e frica adică sunt bad girl Pisi!*spun si el ranjeste pervers*
-apropo, eu sunt Chris Wood!*el*
O doamneee el este fratele lui Adam??
-A-ai un frate pe nume Adam??*eu*
-Da, de ce?*el*
-Umm ..nu conteaza,hai pe teren!*eu*
-Dar cum te cheamă? *el*
-Haide odată pe teren!
-off..bine *el
Mergem pe teren unde :
-Smith !ai intarziat*profu*pentru asta te provoc la o lupta corp la corp cu mine.
-Domnu' nu ar fi bine sa- il întrerup pe Alex si spun
-ok!
Începem lupta si vrea sa imi dea un pumn in meclă dar ii prind mana si io întorc atunci ii dau un genunchi in stomac si un pumn in moacă.  Vrea sa îmi puna piedica dar eu fac roata pe spate si ii pun eu piedica lui. După ii mai dau un pumn in moacă si unul in stomac apoi il las in pace.
Toti se uita uimiți inafara de Aaron si Alex, el a simtit-o pe pielea lui.
-Wow!nu credeam ca esti in stare de asa ceva Smith, bravo, ai un 10 si vei mai lua doi daca pana maine ai o coregrafie de dans si încă unul daca imi faci roata in fata si pe spate - fac cum zice si apoi il întreb daca putem pleca eu si prietenii mei iar el răspunde aformativ. Îmi iau lucrurile de la dulap si urc in masina împreună cu ceilalți . Cum ajung acasa imi caut de îmbrăcat pentru bal..si gasesc o rochie neagra (media) ma duc sa fac un duş apoi ma îmbrac cu rochia , imi îndrept parul cu placa si il las pe spate doar ca pun o bentita cu trandafiri negrii pe cap,ma dau cu fond de ten,rimel, tuş si un ruj vişiniu închis ,ma incalt cu tocurile mele cu platforma de 20 cm si îmi iau geacă de piele, imi iau un plic negru in care imi pun telefonul , niste bani si rujul . Cobor jos unde tooti, adică toti, erau acolo si Alex si prietenii lui care nu, nu le-am aflat numele.
Se holbau la mine ca la extraterestrii..
-Wow!*ei*
-Mdeaa .... nici voi nu sunteți urâți,ba chiar sunteți WOW!*eu*
Se aude soneria..merg sa deschid iar in fata mea sta....

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Hei!Stiu ca nu am mai postat de mult, imi cer scuzeee..doar ca nu am mai avut timp cu temele si astea... in fine la mine e 00:10, noapte buna, va pup!

Regina Şoselelor: The Bad Girl. In Search Of HimWhere stories live. Discover now