Capitolul VIII

594 27 6
                                    

Se pare că familia Venemous are multe secrete. Ian...ochii ăia albaștrii precum cerul senin ascund o poveste a unui copil traumatizat de tatăl său. Și-a iubit mult mama... moartea ei l-a făcut să sufere. "Au fost zile în care nu puteam dormi... Dar și zile când eram fericit că omul rău nu e acasă." Citesc ce a scris acum 24 de ani Ian într-un jurnal ce l-am găsit ascuns în spatele dulapului. La vârsta de doar 5 ani acesta a trecut prin cele mai grele momente ale vieții. Aproape că mi se face milă de el.

Două ciocanituri în ușă mă fac să tresar.

-Intră. Spun eu iar Lucy intră cu brațele pline de haine.

- Astea sunt haine pentru antrenamente și pentru inițiere, iar rochiile de aici sunt pentru petrecerea de diseară. Spune ea așezând lucrurile pe pat.

-Mulțumesc, Lucy.

-Știi...te-am văzut cu bodyguarzii lui Ian. Îi cunoști?

Am încremenit. Ce-i pot spune acum? Că m-am intalnit cu ei aici? Gândește, Skyler! Gândește!

- Da. De ce?

- Pentru că... băiatul ăla...Jay e drăguț. Am vorbit cu el puțin, dar mna...

- Măi, Lucy, măi. Îți place de Jay?

-Te rog, nu mai spune nimănui.

-Stai liniștită. Secretul tău e în siguranță.

- Eu trebuie să plec acum. În zece minute să fii în sală. Spune ea că apoi să iasă pe ușă.

Mă uit prin hainele din pat și aleg o pereche de pantaloni scurți și o bustieră.

Mă uit prin hainele din pat și aleg o pereche de pantaloni scurți și o bustieră

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Îmi prind părul în coadă și ies din cameră pregătită de inițiere.

Intru în sală și toate privirile sunt pe mine. Ian lasă sacul de box și vine spre mine fără tricou. N-am să mint, are un fizic bine lucrat.

-Ești gata, Valdez?

-Ce mai stăm? Spun eu ridicându-mi o sprânceană.

-Băieți. Inițierea lui Valdez a început. Spune el iar doisprezece băieți mă înconjoară. Un blond vine spre mine cu pumnul înainte. Astfel, i-am luat umărul și i l-am răsucit la spate dându-i un șut în fund, băiatul căzând pe jos. Un roșcat își scoate pistolul pregătit să tragă, dar eu mă pregătesc să mă feresc. Glonțul a fost tras, iar eu m-am ferit, dar roscatul nu se lasă. Începe să tragă în mine dar eu m-am apropiat de el și i-am luat pistolul din mână dându-i cu el în cap. Cam asta s-a întâmplat cu ceilalți zece.

Am fost surprinsă să-l văd și pe Ian pregătit să se bată cu mine fără arme. Îmi iau poziția de luptă iar el îmi face semn să încep eu așa că îi dau un pumn în gură și un genunchi în stomac. Ian nu se lasă mai prejos și mă împinge într-un perete, strângându-mă de gât. Atunci, l-am împins cu picioarele, el căzând pe jos. Eu mă pun pe el împărțindu-i pumni.
Bate de două ori în podea însemnând că se predă.

Regina Şoselelor: The Bad Girl. In Search Of HimWhere stories live. Discover now