Ела при бати Камерън.

324 21 12
                                    

На следващия ден..
Камерън тотално е полудял,но съм сигурна,че наистина ще съсипе живота ми и ще го направи ад.Както и да е.Влязох в банята като извърших процедурите,които обичайно правех сутринта и вечерта като след това излязох.Разтърсих се в гардероба ми и най - накрая намерих дрехите,които исках,а именно широк бял потник с надпис SWAG и черни прилепнали дънки.Вързах косата си на отпусната конска опашка и обух белите си кецове.Взех черната ми чанта с шипове и се запътих към училище.По пътя ядях една червена ябълка и слушах песента Radioactive.Пред входа на училището видях Камерън,който тази сутрин беше тръгнал по - рано. Той бързо дойде при мен и ме залепи за стената.
-Как е малката ми сестричка днес?-попита със страшен глас той
-Д-д -добре съм.-отвърнах с треперещ глас аз.Ще си помислите може би,че няма от какво да ме е страх,защото тренирам,но има,защото съм побеждавала само момичета на моята възраст. А Камерън хем е момче,хем е по-голям с 2 години.
-Супер!Значи ще ти стане зле.-каза самодоволно той и започна да целува врата ми грубо.Оставяше ми болезнени рани (смучки).
-Моля те,пребий ме,но не ми го причинявай!Моля те!Умолявам те!-започнах да плача тихо аз.
-Хаха няма да ти направя това удоволствие,миличка.Този път ще бъдеш моя.Ще те чакам пред училище след часовете.Ще се позабавляваме . Ясен ли съм?-съобщи той,а аз просто кимнах и продължих към кабинета по Химия.Имаше 3 минути до началото на часа,така че бърдо взех нещата си и влязох в стаята.
Прекарах останалата част от часовете много притеснена.През цялото време мислех какво ще се случи след училище и как да се измъкна.Реших,че ще избягам от последния час - История.Взех си чантата и излязох от училище по най-бързия начин,но на входа  беше Камерън.Гледаше настрани и докато не ме виждаше аз започнах да бягам с всичка сила.5 секунди по-късно вече чувах стъпки след мен.
-Тара,спри да бягаш и няма да ти направя нищо.Ела при бати Камерън.-започна да ме убеждава да дойда при него той.
-Не.Не.Не.-отказах аз.
-Добре ти решаваш.-каза той,а аз засилих темпото си.Той също.След 5 минути бягане из непознати улици стигнах до задънена улица.Започнах за отстъпвам назад,а Камерън се приближаваше.
-Сега няма къде да отидеш,май?!
Здравейте,отново!Пуснах още една глава днес,защото утре няма да мога да кача сигурно.
Надявам се да ви е харесала.
Извинявам се ако има грешки допуснати от невнимание.
ЧАО! !!

BAD BLOODWhere stories live. Discover now