Какво се случи?

293 16 9
                                    

Тара беше гола на леглото обвита само с белите чаршафи и седеше свита на кълбо.Камерън беше легнал до нея и се опитваше да я обърне към себе си като и той беше гол...Гледката беше ужасяваща.
-Камерън!Какво си й сторил?-разкрещя се Джош и избута Камерън от леглото като седна до дъщеря си.
-Дъще,какво ти причини той?Миличка,чуваш ли ме?-Джош така и не получи отговор.Тара се тресеше на леглото и плачеше.Беше получила нещо като паник атака.
-Тара,хайде мила ела да се облечеш.-подкани я мъжа като се опита да я повдигне,но тя не му позволи.
-И - искам т - той д-да и - излезе.-продума Тара с треперещ глас.Леа изведе Камерън от стаята и остави бащата и дъщерята насаме.
-Хайде,Тара!Няма го вече.-мъжа подкани момичето и то бавно се изправи.Облече дрехите си,които се състояха от черно - бяла риза и черен клин.Джош я хвана за ръка и двамата заедно излязоха от апартамента.От входа на блока се чуваха виковете и крясъците на Леа и Камерън.Тара се уплаши и отстъпи една крачка назад.
-Мила,няма нищо страшно.Аз съм до теб.Той няма да ти стори нищо.-предупреди Джош,а Тара несигурно започна да прави малки крачки към изхода.
Гледната точка на Леа:
След като издърпах Камерън от апартамента започнах да му крещя.
-Как си могъл да го направиш?Защо изнасили момичето?-разкрещях се аз,а той най-нагло си се смееше.
-Мамо,мамо...Още ли не си разбрала,че ние момчетата имаме нужди,които трябва да задоволяваме?!А Тара е толкова борбена и секси,че направо си умрях от кеф,когато я изчуках.-заяви Камерън,а аз го гледаше с недоумение.
-Не се ли разкайваш поне малко за това,което си сторил на момичето!?Какъв син съм отгледала!Не съм те възпитала така...Отвратена съм от теб.Тръгвай!-разкрещях му се отново и го побутнах .
Гледната точка на Тара:
-Тате,как ще се прибера вкъщи?-попитах аз с тъга и уплаха в очите.
-Миличка,няма да се отделя от теб дори и за секунда.Няма от какво да се страхуваш...-отвърна загрижено баща ми.Аз не издържах и отново се разплаках и прегърнах силно баща ми.Той веднага отвърна на прегръдката и утешително започна да движи ръката си по гърба ми.
-Тара,хайде да се прибираме!Искаш ли като се върнем да ми разкажеш какво стана,за да знаем какво да правим с Камерън?-попита татко,а аз просто кимнах несигурно и тръгнахме към колата.В нея бяха Камерън и Леа.Погледнах татко уплашено,а той ми отвърна с прегръдка и прошепна в ухото ми:"Всичко ще е наред!".
Качих се на задните седалки,където беше и Камерън.Когато ме видя се подсмихна самодоволно и сложи ръката си на бедрото ми.Аз от своя страна побързах да я махна от там и го погледнах със злобен поглед.Той не направи нищо,а просто извъртя глава към прозореца.Пътуването продължи в мълчание...След неопределено време пристигнахме пред дома ми.Аз и баща ми слязохме от колата,а Камерън и Леа останаха в нея като след като излязохме потеглиха нанякъде.
С татко влязохме в къщата ни и седнахме на масата.Той приготви чай и зае мястото си срещу мен.
-Е,ще ми разкажеш ли какво се случи?-попита баща ми,а аз просто кимнах и започнах да разказвам...
-Ще започна от самото начало...Камерън ме отвлече.Някой друг път ще ти обесня причината,когато се чувствам по-добре.Така де...държа ме в едно тъмно и мръсно мазе.Няколко пъти идва и се опитваше да ми носи храна и вода,но аз ги избутвах от ръцете му.Веднъж той влезе и просто ме развързва и ме изкара от стаята.Реших,че ще ме пусне,но стана точно обратното.Заведе ме в този апартамент и ме...изнасили!Крещях,блъсках го,даже опитах и с хватките,които ме научи,но и това не проработи и така се случи всичко.-обясних аз като накрая се разплаках.
-Милото ми дете...Не плачи!Искам да те попитам нещо...,но ще ми отговориш честно!-заяви баща ми,а аз се съгласих и той продължи:
-Използвахте ли презерватив?-изстреля думите си той,а аз веднага укокорих очи.
-Ами....
Здравейте,хорица!Това е новата глава.Надявам се да ви харесва!Да продължа ли историята?Питам, защото виждам,че няма голям интерес и просто не знам дали си струва да пиша....Кажете ми в коментарите.Благодаря ви за четенето!
Чао!💙💙💙

BAD BLOODWhere stories live. Discover now