Сватбен ден

388 22 6
                                    

В наши дни...
Неутрална гледна точка:
Камерън не призна чувствата си на Тара,въпреки че тя се събуди и сега продължава да живее същия си не толкова обикновен живот.Той се държи с нея като с боклук и просто прави всичко възможно,за да я злепостави или унижи.Тя от нейна страна,обаче му отвръща по всякакъв възможен начин.Когато се държи с нея като с боклук тя му отвръща със същото.Камерън върши всичко това,защото я обича,но характера му надделява над сърцето.Колко дълго ще продължи това?
Гледната точка на Тара:
Днес е деня на дългоочаквания брак на баща ми и Леа.Не изпитвам никакво желание да присъствам на сватбеното тържество,но го правя заради баща ми.Правя го,защото искам да е щастлив.Защото преживя много и наистина има нужда да започне на чисто.Само като се сетя,че и Камерън ще е там ми се повдига.Не мога за го изтърпя за 3 часа,че какво ли ще е да живея с него?!Както и да е.Сега не ми се мисли за това.В момента обличам една прасковена рокля,която стига до земята.Под нея обух черните си кецове (да не си помислихте,че ще тръгна с токчета или пантофки,а пък и аз нямам такива де).Косата ми вързах на къдрав кок (косата ми е много къдрава попринцип,но я изправям).След това слязох при баща ми и потеглихме към балната зала.
След 20 минути...
Вече сме в залата.Украсена е прекрасно в прасковено и черно каквито трябва да са и костюмите на шаферите(аз и Камерън).
-Тара,отиди при Леа да извикаш Камерън да ти прави компания докато дойдат Мел и Ема (приятелките ми).
-А,не не.Няма нужда.-отговорих му аз.
-Добре.Както искаш.
След 30 минути гостите дойдоха и се настаниха. Аз бях на една маса с Камерън,който стоеше до мен,Мел,Ема и Сам (приятел на Камерън).
Сватбения марш засвири.Бащата на Камерън е хванал под ръка Леа и я води към олтара.
-Пази дъщеря ми и не я наранявай,защото имам пушка вкъщи.-заплаши г-н Смит.
-Обещавам Ви.-каза баща ми.
-Вие Леа Смит приемате ли да се омъжите за Джош Уест?
-Да.
-Вие Джош Уест приемате ли до се ожените за Леа Смит?
-Да.
-Можете за целунете булката.-каза свещеника и двамата се целунаха страстно.
Сега дойде време за първия танц на двамата влюбени.Започна бавна музика,мисля че валс.Двамата се прегърнаха и започнаха да се движат бавно.
-Да танцуваме?-попита Камерън.
-Не.-категорично заявих аз.
-Да.-каза той и ме дръпна към дансинга.Хванаме и започнахме да танцуваме.
-Скъпи,защо си мислиш,че си ми господар?-прошепнах в ухото му аз.
-Защото е така,любов.Знам,че обичаш,когато те наричам така не го отричай.-отговори ми той и почна да движи ръката си по тялото ми докато не стигна до задника ми и го стисна.
-Направи още веднъж така и с приятеля ти е свършено.-предупредих го аз,а той всякъш нарочно отново ми стисна шибания задник - Край,мили!-казах аз и забих крака си в приятеля му,а той изохка силно и се върнахме на мястото си.
-Ще видиш какво ще стане вкъщи.Ще продължа започнатото
-заплаши ме той.
Здравейте,ето я новата глава. Надявам се да ви е харесала.Моля ви кажете ми дали да я продължа или да я изтрия в коментарите,за да знам какво да правя.Извинявайте,ако има правописни грешки от невнимание.
ЧАО!!!

BAD BLOODTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang