Бременна съм.

317 21 16
                                    

-Ами...не знам, но мисля,че да.-отговорих замислено аз.
-Добре,миличка.Хайде,качвай се в стаята си да си починеш. -каза баща ми и аз започнах да изкачвам стълбите.Влязох в стаята си и там ме очакваше изненада.На леглото стоеше Камерън.
-Излез от стаята ми!-изкрещя аз,а той започна да се приближава бавно към мен,като аз отстъпвах назад.Накрая ме притисна в стената и подшушна в ухото ми:
"Скъпа,не ползвахме презерватив,но ще се радвам да повтори."
Когато чух тези думи изтръпнах.Не е ползвал презерватив?О,не може да съм бременна.Но пък може и да не съм.Трябва да мисля позитивно.
Една седмица по-късно...
Стомаха от няколко дни постоянно ме боли и повръщам всеки път,когато хапна нещо.Страх ме е...Ами ако съм бременна?Какво ще стане с бебето?
Разбира се,че ще го махнеш,глупачке-обади се подсъзнанието ми.Но дали наистина искам да то махна?!Тара,спри да мислиш!Отиди и си купи тест за бременност.Така и направих.Отидох в аптеката и си взех един,въпреки че аптекарката ме изгледа много странно.Прибрах се много бързо и незабележимо вкъщи и влязох в банята.Изпълних всички неща нужни,за да получа правилен резултат от теста и просто започнах да чакам.След 15 минути всичко беше напълно готово....Имаше....3 чертички...Това знаеше,че съм бременна!Господи,какво ще правя сега!?Ами какво ще стане с Леа и Джош?Толкова много въпроси се въртят в ума ми.За всичко е виновен Камерън и той ще си го получи...Ще го накарам да съжелява.Погледнах се в огледалото като избърсах сълзите си.Влязох в стаята ми като облякох едно сиво бюстие на Nike и черен клин стигащ малко под коляното.
Нахлух в стаята на Камерън като го заварих да играе на телефона си.
-Оооо Тара да не би да искаш нещо от мен?-попита Камерън.
-Не ме Таросвай!!!!!-разкрещях се аз и го хванах за косата и започнах да го дърпам надолу по стълбите.
-Какво правиш?Къде ме водиш,кучко?!-започна да ми задава въпроси той,които аз игнорирах.
-Кучка ще викаш на гаджето си.-съобщих аз.
-Това си ти,кучке!-изкрещя той.
-И от кога?-попитах риторично аз,а той замлъкна.Завлякох го до залата за бокс,която беше на подземния етаж.Захвърлих го на пода и започнах да го ритам.Ударих го в корема и той изрога.След това го изправих и му забих един юмрук право в челюстта.Продължих да го налагам като очудващо той не се съпротивляваше.Тялото му беше покрито с кръв и безжизнено.При тази гледка аз просто го пуснах на земята и излязох от тъмното помещение като се качих в стаята си.Съблякох дрехите уцапани с кръв и влязох под душа,за измия кръвта на Камерън примесена с моята пот.След като старателно измих цялото си тяло и коса,излязох от банята и облякох пижамата си,състояща се от черни къси панталони и бяла блуза.Легнах в топлото си легло и се унесох...Не съжалявам за случилото се днес.Даже съм доволна.
Здравейте хора!Ето я новата глава!Надявам се да ви харесва!Изразете мнението си в коментарите!То е важно за мен.Благодаря ви за четенето.
Чао!!!!

BAD BLOODWhere stories live. Discover now