Σ'αγαπάω μην μιλας.

802 62 0
                                    

Κώστας POV.

Πήρα μια βαθιά ανάσα. Την έβλεπα να κοιμάται στα χέρια μου. Το γυμνό της σώμα ήταν κολλημένο με το δικό μου. Το χέρι μου ήταν περασμένο γύρω από τη μέση της. Την κρατούσα σφιχτά, για μια τελευταία φορά. Αν σήμερα περνούσα στη Ρόδο, δεν θα την έβλεπα για ένα ολόκληρο χρόνο. Αναστέναξα σιγανά, πάνω στον σβέρκο της. Την είδα να ανατριχιάζει και χαμογέλασα στραβά. Μου άρεσε η επιρροή που είχα απάνω της. Την ένιωσα να κουνιέται. Γύρισε το μισό της σώμα προς τα εμένα και με κοίταξε με αυτά τα μεγάλα εκφραστικά, σκούρα καφέ μάτια της. Την κοίταξα και εγώ. Μου χαμογέλασε ελαφρά και φάνηκε το λακκάκι της. Την φίλησα στο μάγουλο. ''Καλημέραα''είπα ευδιάθετος και εκείνη τέντωσε τα μέλη του σώματός της σε μια ευθεία γραμμή, σαν μια μικρή γάτα. ''Καλημέρα''είπε και εκείνη. Την είδα να ξανακλείνει τα μάτια της. ''Θα κοιμηθείς κι άλλο;''την ρώτησα με ανασηκωμένο φρύδι και εκείνη μούγκρισε θετικά. ''Έλα σήκωω. Πρέπει να πάμε από τον Γιώργο''την σκούντηξα ελαφρά στο μπράτσο. ''Έλα ρε Κώστα..''γκρίνιαξε. ''Δεν ακούω κουβέντα Ροδάνθη''είπα αποφασιστικά και πήγα να γυρίσω για να σηκωθώ, όμως τύλιξε το χέρι της στον λαιμό μου και με τράβηξε απάνω της. ''ΑΟΥ!''την άκουσα να φωνάζει. ''Πόσο βάρυνες;''με ρώτησε. ''Θες να γυμναστώ;''την ρώτησα και με κοίταξε με ανασηκωμένο φρύδι. ''Τι εννοείς;''ρώτησε σαστισμένη. Χαμογέλασα πονηρά. ''Κώστα, όχι''είπε. ''Πολύ αργά μωρό μου''είπα γελώντας..

''Θα μου το πληρώσεις αυτό''είπε καθώς έβαζε τα ρούχα της. ''Ας μην έλεγες ότι πάχυνα''της είπα βάζοντας την μπλούζα μου και με κοίταξε ειρωνικά. ''Με δουλεύεις; Σε ρώτησα. Δεν στο είπα''σταύρωσε τα χέρια της στο στήθος. Ανασήκωσα τα φρύδια μου. ''Πες μας ότι δεν ήθελες κιόλας''είπα ειρωνικά και έβαλα τα χέρια στις τσέπες μου. Άνοιξε το στόμα της αλλά λίγο αργότερα το έκλεισε ξανά. ''Έτσι μπράβο μωρό μου''είπα. Την πλησίασα και την φίλησα στο κούτελο. Με κοιτούσε με άγριο βλέμμα αλλά δεν με ένοιαξε. Ήξερε ότι είχα δίκιο.

Χτυπούσαμε το κουδούνι. Μια, Δυο, Τρεις..τι στο καλό; Η Ροδάνθη δίπλα μου άρχισε να γελάει. Με αυτό το χαζοχαρούμενο γέλιο, που μου αρέσει. Την φώκια που πεθαίνει και σπρώχνει ότι βρει, και μπορεί να χτυπάει και το μπούτι της ή να χειροκροτάει. Ποιο περίεργο γέλιο δεν έχω ξανακούσει πραγματικά! ''Ηρέμησε βρεε.''της έλεγα γιατί θα με παρέσερνε και εμένα σε λίγο...Είχε τοποθετήσει το ένα της χέρι απάνω στην πόρτα για να στηριχτεί..,το κεφάλι της χαμηλά και έπαιρνε βαθιές ανάσες για να ηρεμήσει. ''Είσαι εντάξει;''την ρώτησα γλυκά. Με κοίταξε αλλά πριν προλάβει να απαντήσει ακούστηκε ένα κλικ. Γούρλωσε τα μάτια της και πρόλαβα να την πιάσω από την μέση για να μην πέσει κάτω. ''Αμάν ρε Γιώργο!''του είπε και τον αγριοκοίταξε. ''Γεια σου και σε εσένα Ροδάνθη.''της είπε ειρωνικά. Ίσιωσε το κορμί της και μου χαμουγέλασε. Μπούκαρα μέσα και άρχισα να φωνάζω. ''ΣΤΡΟΥΜΦ''. Εμφανίστηκε και την πήρα αγκαλιά. ''Χευυ.''είπε μετά από λίγο η δική μου. Την χαιρέτησε πίσω το στρουμφάκι μου και μετά άρχισαν να μιλάνε περί σεξ. Μπροστά μας. Ωχ θεέ μου.. ''Έλα πάμε κορίτσια, θα αργήσουμε!''είπα και εγώ με τον Γιώργο περπατήσαμε προς την πόρτα.

Όσο Και Αν Θέλω ΣΕ - Υπο Διόρθωση Where stories live. Discover now