Για σενα

483 56 0
                                    

"Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά και ο ήλιος τα μοσχαρια στην περίπτωση μας είναι το αντίθετο " Αυτή πρέπει να είναι η Νίκη..Δεν πολύ έδωσα σημασία άλλαξα πλευρά και συνέχισα τον μοσχαρίσιο ύπνο μου.."Τι είπες μωρή γουρουνα;"Πετάχτηκα από το κρεβάτι μόλις κατάλαβα τι εννοούσε.Εντωμεταξύ είχε ψοφήσει στα γέλια...."Μην με κοιτάς στην κολλητή σου αυτά....Καλά καλά ντάξει σταματαω"Είπε ο Κώστας μετά από 3 δολοφονικά βλέμματα..."Άντε σήκω βαλε μαγιό και πάμε παραλία. Γουρούνια φύγατε και ήρθατε να κοιμηθείτε εδώ και εμείς κοιμηθήκαμε στις πετρες" Εδώ ήταν σειρά μου να γελάσω. "Μόνο κοιμηθήκαμε; "είπε πονηρά ο Γιώργος και η Νίκη του έχωσε μια φάπα. ."Ναι ρε δεν ήρθαμε εμείς σπίτι για να το κάνουμε όμως αυτοί ήρθαν "."Στα..Στα...σταματά...."Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα από τα γέλια. .Έλεος τι παιδιά και αυτά ....

Οι μέρες περνούσαν. ..Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος πέρασαν παρα πολυ γρήγορα. .Τώρα έχουμε 29 Αυγούστου. .Πάει και ο Αύγουστος. .Σήμερα φεύγουμε..Θα αντέξω μακριά του λίγους μήνες μέχρι τα Χριστούγεννα;Σίγουρα θα αντέξω. ..Από δίπλα ακούω την Νίκη να μαλώνει με τον Γιώργο. ...Σπάνιο φαινόμενο σκέφτομαι...Αλλά από ότι ακούω δεν είναι ένας ήρεμος τσακωμός. .Ακούω την πόρτα να ανοίγει και να κλείνει βλέπω τον Κώστα με την Νίκη μαζί του να κλαίει. ."Τι έκανε πάλι το γουρούνι; " ειπα θυμωμένη...Του είχα πει του ηλίθιου μην την κάνεις να κλαίει. .."Δεν με εμπιστεύεται και θέλει να χωρίσουμε "Είπε αφού ηρέμησε. .."Ηρέμησε θα του μιλήσω εγώ πήγαινε να πλέινεις το πρόσωπό σου σε λίγο θα πάμε στο αεροδρόμιο "είπε και ο Κώστας και ακολούθησε τις συμβουλές του.

Πλέον βρισκόμαστε στο αεροπλάνο ο Κώστας μου λείπει ήδη.ΓΑΜΩΤΟ τον θέλω.

"Έλα μωρό μου μπορείς σπρώξτε "ελεγα απο δίπλα της "ποναωωωωωωωω"φωναξε και αρχισε να κλαιει.Ντριιν Ντριιιινν τι είναι αυτό?

"Οχιι"πετάχτηκα από το κρεβάτι. .Κοίταξα το ρολόι. .8:30 ..Ωραία Σήμερα πάω Αθήνα να δω την Ροδανθη θα την κάνω έκπληξή θα δούμε πως θα το πάρει..Άντε 6 μήνες και μετά καλοκαίρι. .Αχ καλοκαιράκι. ...

Γεια σαςςς τι κάνετε? ?εβαλα εβαλα εβαλα κεφάλαιο. ..Λαλαλαλαλαλ...Δεν μπορώ να μιλήσω 😢 Θα σας πω γτ.
Το Λύκειο του σχολείου μου την Πέμπτη έπαιζε τελικό στο μπάσκετ. ..Και νικήσαμε. .Και είχε μαζευτεί όλο το σχολείο στην αυλή και φωνάζαμε συνθήματα. .Και όταν ήρθε η ομάδα εγω τσιριζα Γιατί ένας από την ομάδα τον λενε Κώστα ...Και αρέσει στην κολλητή μου που την λένε Ροδανθη (Τυχαιοοο?????) Και φώναζα και μετά έκλεισε η φωνή μου...Τεσπα αυτά ...Επόμενο κεφάλαιο δεν ξέρω πότε θα βάλω..

Όσο Και Αν Θέλω ΣΕ - Υπο Διόρθωση Where stories live. Discover now