Τα πάνω κάτω.

517 60 4
                                    

Η ώρα περνούσε. Εγώ ήμουν έτοιμος να σηκωθώ όμως ένα χέρι με σταμάτησε. "Όταν την δεις μην κάνεις κάτι ξέρω ότι την αγαπας"είπα στον Γιώργο ο οποίος με κοιταγε με άγχος.Είχαν τσακωθεί αλλά και πάλι αγαπιούνται. "Εντάξει φίλε παμε"ειπε και αρχίσαμε να βαδίζουμε προς την έξοδο του αεροπλάνου. Φτάσαμε στην αίθουσα για να πάρουμε της αποσκευές μας.Η βαλίτσα μου ήταν η πρώτη που βγήκε μετά ήταν του Γιώργου. Τις πήραμε και ήδη αρχισα με βλέπω την Νίκη να μας περιμένει έξω ."Στρουμαφακι μου " Της είπα και την σήκωσα στην αγκαλιά μου κάνοντας την κύκλους"Έμπνευση μου ..χαχαχα" Άρχισε Ν γελάει μόνη της.Έτσι με λέει γιατί μια φορά που μιλάγαμε έγραφε έκθεση και πήρε 10/10 γι'αυτό χαχα.."Εμ γειά σου"είπε ο Γιώργος "Γεια"ειπε κοφτά το στρουμφ και αρχίσαμε να πηγαίνουμε προς το αμάξι του θείου της που την έφερε.

"Λοιπόν η Ροδανθη πηγε στο σπίτι σου γιατί της λείπεις κάθε μέρα πάει εκεί έστω για μια ώρα..Οπότε πάμε σπιτι και θα σε κρύψω στο δωμα-"άρχισε να λέει η Νίκη ώσπου μια φωνή την σταμάτησε. .
"Νικηηη;"ακούστηκε σαν τσιριδα απο το σπίτι
"Ωχ ήρθε νωρίτερα. .Μείνε εδώ πάω μέσα θα σου στείλω  μήνυμα για να μπεις "μου είπε και μπήκε στο σπίτι. .."Ρε πάμε να αφήσουμε τα πράγματα εμείς."είπα στον Γιώργο και πήγαμε προς το σπίτι. .

Η ώρα περνούσε η Ροδανθη πηγε στο μπάνιο όποτε έστειλα μήνυμα στον Κώστα..Ο οποίος μέσα σε δέκα και ούτε λεπτά ήταν εδώ..

"Που ειναι;" την ρώτησα μου είπε στο μπάνιο και πήγα κι εγώ εκεί ..Άνοιξα και την άκουγα να τραγουδάει.Άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου ένα ένα άνοιξα σιγά σιγά την κουρτίνα και βρέθηκα πίσω τής.Την αγκάλιασα ξαφνικά και εκείνη ούρλιαξε."Μωρό μου ηρεμα"είπα στον λαιμό της."Κωστα;Μωρο μου πότε ηρθες; Γιατί δεν μου το είπες ;" έλεγε και σε κάθε λέξη μου έδινε και ένα φιλί."Έλα ηρέμησε εκπληξη σου έκανα " είπα και με φίλησε.Ανταπόκρισή πήρε αμέσως.Την επιασα απο τους γοφούς και την πήρα αγκαλιά. Δεν έχασα χρόνο και μπήκα μέσα της.Έβγαλε μια μικρή κραυγή όπως κι εγώ.Έχω να την νιώσω καιρό και αυτό με κάνει να γίνομαι λίγο βίαιος.

Όταν μου έκανε την έκπληξη απλα ήθελα να τσιριξω όπως και έκανα.Μου είχε λείψει Όταν μπήκε μέσα μου ένιωθα το κενό μου να εξαφανίζεται.Ένιωθα ολόκληρη.Άρχισε της βίαιες κινήσεις μόνο πόνο δεν μου δημιουργούσε.Κύματα ερωτισμού ηδονής άγχος πολλά και διάφορα.Μετά από λίγο τελειώσαμε. "Σ'αγαπάω μικρε"είπα και γέλασε."Αυτός ο μικρός πριν σε έκανε να φωνάζεις από ηδο-"δεν συνέχισε γιατί του έκλεισα το στόμα. ."Άσε τα λόγια και άκου "του είπα καθώς άκουγα το κλάμα της Νίκης και τις φωνές του Γιώργου."Θα τον σκισω τον πουστη του είπα να μην έρθει "ειπε θυμωμένος "Γιατί τον έφερες γενικά εδω;"ειπα κινεγω θυμωμένη. .

Η ώρα περνούσε εκείνος έφυγε και πήγε σπίτι εγω έμεινα να  προσπαθώ να ηρεμήσω την Νίκη η οποία ήταν απαρηγορητη.Άσε Γιώργο ήρθες και μας έκανες όλους άνω κάτω.







Επ τι κάνετε?  Είστε καλά? Ναι καλά είδατε εβαλα κεφάλαιο. ΕΞΈΛΙΞΗΣ.Τώρα αν σας πω οτι το βιβλίο τελειώνει τι θα πείτε;  Ναι φτάνει στο τέλος του και αυτό..Έχουμε όμως μέχρι τότε.Άντε πολλά είπα.Τα λεμε στο επόμενο...Φιλούσκες. Ββ

Όσο Και Αν Θέλω ΣΕ - Υπο Διόρθωση حيث تعيش القصص. اكتشف الآن