Ο Γάμος και το ΤΈΛΟΣ..

609 62 5
                                    

Γάμος Νίκης

''Είσαι έτοιμη;''με ρώτησε και την κοίταξα μέσα από τον καθρέφτη. ''Κανονικά το ξέρεις ότι έπρεπε να καλέσεις κι άλλα άτομα, έτσι;''της γκρίνιαξα. ''Ναι, μωρέ σιγά, γιατί είχα πάρα πολλές φίλες κιόλας να καλέσω στο μπάτσελορ.''απάντησε και σήκωσα τα χέρια μου ψηλά. ''Φεύγουμε;''με ρώτησε μετά από λίγο και της έγνεψα καταφατικά. ''Άντε, γιατί μέχρι να φτάσουμε στο Fantasia θέλουμε κανένα μισάωρο!''είπε καθώς κλειδώναμε το σπίτι. Ξεφύσηξα σιγανά και με κοίταξε. ''Γιατί ανησυχείς;''με ρώτησε και την κοίταξα. ''Για τους άντρες.''απάντησα και με πλησίασε. ''Μην κάνεις έτσι. Δεν νομίζω να πιεί ο δικός σου. Να 'ναι καλά, να σώσει τον δικό μου γιατί μπορεί να πιεί όλον τον Βόσπορο. Ικανό τον έχω!''είπε και γέλασα ελαφρά. ''Έλα με την θα πάμε;''την ρώτησα. ''Με διαστημόπλοιο''μου απάντησε σαρκαστικά. ''Αχ, τι καλήη''αναφώνησα. ''Ναι είδες;''είπε και γέλασε.

''Καιι..είσαι ότι να 'ναι, φοβάμαι κι αδέσποτη καρδιά, η σιγουριά σου, θες νά 'μαι κι εσύ στο γενικά
Είσαι ότι να 'ναι, λυπάμαι και φεύγω μακριά. Εμείς οι δυο δεν κολλάμε, δεν πάμε πουθενάα.''τραγουδάγαμε και οι δύο μαζί ενώ οδηγούσε. Εε, εντάξει, αφού πηγαίναμε για τον Αργυρό έπρεπε να μπούμε στο κλίμα!! Και μετά από καμιά ώρα οδήγησης φτάσαμε στο Fantasia. Και εντάξει, αφού γινόταν ο χαμός, ευτυχώς που είχαμε κλείσει και ένα τραπέζι.

''Καλησπέρα σας''είπε και άκουσα ήδη την Νίκη να λιώνει. Εμ βέβαια από μικρή της άρεσε αυτός ο τραγουδιστής!Την Θυμάμαι στην πρώτη γυμνασίου που έλεγε ότι είναι ο άντρας της..

Η ώρα περνούσε πλέον στην σκηνή ήταν η Φουρειρα και τραγουδούσε το 40 βαθμοί. Όντως είχε ζέστη...Όταν τελείωσε το τραγούδι στην σκηνή ανέβηκε πάλι ο Αργυρός και άρχισε να μιλάει."Αύριο ένα φιλαράκι παντρευετε"είπε και η Νίκη γύρισε και με κοίταξε "Κι αυτος;" είπε και γέλασε. .Ψιλό μέθυσε αλλα ποτε πρόλαβε με δύο ποτήρια κρασί; "Επειδή ειναι η τελευταία μέρα του ελεύθερος θέλω να του αφιερώσω αυτό το τραγούδι...Να ζήσετε Γιώργη "είπε και έμεινα κόκκαλο η Νίκη στον κόσμο της.Το τραγούδι που είπε ήταν το ερωτευμένος και τρελός.Άναψαν τα αίματα.Η Νίκη ανέβηκε στην σκηνή και κάτι ψιθύρισε στον Κωνσταντίνο (Τον Αργυρό εννοω ) και εκείνος χαμογέλασε και την έκανε αγκαλιά και της έδωσε ένα φιλάκι στο μάγουλό. .Ντάξει η ντομάτα ζει..Την λεω ντομάτα γιατί θα έχει γίνει κατακόκκινη .Τελειώνει το τραγούδι και ο Αργυρός ξανα λεει "έχουμε και άλλη νυφουλα εδω.Αλλά εκεινη είναι δικιά μου "ειπε και γέλασε "Να ζήσεις Νικακι " Είπε και της τραγουδήσε το τραγούδι του Τα πάντα είσαι εσύ.

Το ξυπνητήρι χτυπάει για 20 φορά και τότε ακούω την τσιριδα της Νίκης για να ξυπνήσω. ...Καλά ρε κοπέλα μου ήπιες πιο πολύ από μένα πως έχεις όρεξη; Τέλος πάντων είδα την ώρα και ήταν 16:00 Καλά ρε φίλε πόσες ώρες κοιμάμαι; Ο Γάμος είναι στις 20:00 σε ένα εκκλησάκι κοντά στην θαλασσα στον Πειραιά .Κατέβηκα και την είδα έτοιμη από μακιγιάζ και μαλλιά. .Μου έκανε νόημα να πάω εκεί να ετοιμαστώ έτσι κι έκανα.

Η ώρα είναι 20:30 είμαι ήδη στην Εκκλησία και ο Γιώργος έχει χεστει απο τον φόβο του .Η Νίκη έχει αργήσει τρομερά. Ξαφνικά ακούμε κόρνα και μας έκανε να ησυχάσουμε.Την είδα να βγαίνει από το αυτοκίνητο. Καλά ξυπόλητη είναι γιατί δεν φοράει τακούνια;Δεν μπορώ να την καταλάβω.Το νυφικό της κυλουσευστο πάτωμα ήταν όλο λευκό και στο στήθος είχε ασημένια πραγματάκια.Ενώ η ουρά ήταν τούλι με χρυσόσκονη ασημί. .

Μεριά Νίκης
"Άντε ρε μαμά σταματά να κλαις να πάμε"είπα και εγώ έτοιμη να κλάψω.Αλλά το συγκράτησα.Μόλις φτάσαμε όλοι νόμιζαν πως δεν φοράω παπουτσια αλλά φοραγα φλατ.

"Νίκη Γεωργίου δέχεσαι τον Γεώργιο Νικολάου για άντρα σου;"είπε την ερώτηση που δεν ήθελα να κάνει. .Φοβάμαι να πω ναι γιατί αν χωρίσουμε θα είναι δύσκολο αλλά αν πω ότι θα είναι πολύ καταστροφικό. Ποιος είπε όμως ότι κάνω πισω; "Ναι δέχομαι " Ειπακαι ο Γιώργος που είχε ήδη πει ΝΑΙ γύρισε και μου χαμογελασε.
"Σας ονομάζω. .Ανδρόγυνο "Ήταν κλάσματα δευτερολέπτου που άρχισα να κλαίω. Ο Γιώργος με αγκάλιασε και μου είπε σ'αγαπώ μικρή μου.

Μεριά Κώστα

Μετά τον γάμο του στρουμφ μου εγώ η Ροδανθη η Νίκη και Ο Γιώργος φυγαμαι για διακοπές. Ήταν καλοκαίρι ο γάμος τους και φύγαμε κατευθείαν με το καράβι. ..Κρήτη σου ερχόμαστε....

Πέρασε ο καιρός το ένα έφερε το άλλο η Ροδανθη έμεινε έγκυος γέννησε και πάνω στα Γενέθλια της Νίκης τσουπ μάθανε ότι είναι έγκυος. Η φιλία τους κράτησε μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Όπως και η αγάπη του.Θα αναρωτιέστε όμως τι είχε πει η Νίκη εκείνη την μερα στον Αργυρό που του είχα ψιθιρισει; Κάνεις δεν ξέρει. ...Τέλος και αυτή η ιστορία.Όσο και αν Θέλω ΣΕ...

ΤΈΛΟΣ



Όσο Και Αν Θέλω ΣΕ - Υπο Διόρθωση Where stories live. Discover now