Capitolul unu

248 9 1
                                    


Dimineata ,alarma telefonului suna ,in ciuda galagiei,dupa noaptea alba petrecuta pe skype cu cea mai buna prietena, Rebeca,nu ma trezesc.Liam ,ca de obicei ,vazand ca nu ma trezesc intra in camera mea si arunca o cana cu apa rece:

  -Liam!strig ridicandu-ma instantaneu din patul ud loarca.

  -Da surioara!raspunde cu acelasi ranjet dracesc pe care il vad din copilarie .

  -Esti un tâmpit ,afară ,acum!

Imi termin vorbele si il dau afara din camera incuind usa.

Imi schimb lenjeria patului si imi fac rutina de dimineata ,apoi imi iau o pereche de blugi negri taiati in genunchi ,un tricou alb peste care pun o camasa in carouri si o pereche de tenesi ,parul mi-l las indreptat pe spate.

  -Lie !Hai la masa!

  -Imediat mama!

   Mama are o grija enorma fata de noi,de cand l-a pierdut pe tata.Mi-e dor de el.Privesc lantisorul primit de la el cu ani in urma si o lacrima imi trece repede pe obrazul imbujorat in timp ce privesc de la fereastra orasul,in acel moment, Liam intra in camera ,ma vede ,vine la mine si ma ia in brate stergandu-mi lacrima ,stie ca sufar,cum si eu stiu ca el sufera.
      Rebeca ma scoate din transa sunandu-ma si amintindu-mi ca voi intarzia la scoala!
   Cobor in  sufragerie,mananc delicioasele clatite facute de mama,o sarut si ies pe usa ,unde in fata casei ma astepta Rebeca ce era rosie de furie.Cred ca m-a asteptat ceva vreme.

  -Ce ai facut atat Lie?

  -Ma stii doar !

  -Iar ti-a facut Liam baie la prima ora!spune chicotind.

  -O sa imi iau revansa!

Incepe sa rada dupa care ajungem la scoala si intram in clasa,ne luam locul in banca si imediat intra profesoara de mate pe usa ,diriginta fratelui meu si a lui Drake si directoarea liceului .
    Drake este un amalgam de senzații si sentimente .Frumusețea ce o etalează poate sa il confirme ca urmaș al Afroditei  si nu pot exprima starea de euforie pe care mi-o transmite când este in jurul meu .

    Face prezenta si cand ajunge la mine se uita lung  fixandu-ma cu ochii sai ageri .

  -Lie sa vi in biroul meu in pauza ,trebuie sa îți comunic ceva .

-Ok.

  După minute bune de așteptare zid clopoțelul ce anunța pauza ,ies pe hol,imi aranjez cartile in dulap si ma indrept spre birou cu o oarecare frica căci nu cred ca eu sa fi facut ceva gresir .
    Am ajuns,trag aer in piept si intru ,acolo dau cu ochii de Drake stand cu capul plecat si langa el fratele meu.Tresar usor mirata de imaginea posomorata a celor doi .Ma ajez si eu si astept ca directoarea sa zica ceva,incepe cu glas hotărât :

-Domnisoara Meison ,as dorii ca dumneavoastră sa va anunțați mama de abaterile fratelui tau de la regulamentul școlar .Au fost prins fumând ,sub influența alcoolului .
   Nu este prima abatere de la regulamentul scolii noastre ,iar după încăierarea de săptămânile trecute la care cei doi au luat parte ,nu pot trece cu vederea toate astea .

-Va asigur ca vor afla de situația lor  .

-Multumesc ,sunteti liberi. Iar voi doi ar trebuii sa aveți grija si sa va controlați acțiunile ,caci un pas greșit si beți reușii sa fiți eliminați din liceu .Va fi nevoie de un dosar din partea părinților vostrii ,o zi buna !

Ma duc acaparata de o stare de revolta spre clasa ,cand imi aud fratele strigandu-ma :

-Lie,va trebuii sa vorbim!Sa nu pleci acasă după ore .

   Îi  întorc spatele căci știa ca e luat in vedere de către profesori   ,dar a continuat sa greșească .

Normal life?Impossible//IN CURS DE EDITARE//Where stories live. Discover now