Capitolul douazeci si trei

70 8 0
                                    


Sunt de aproape doua saptamani aici...Ma rog o saptamana si doua zile si nu mai pot , pur si simplu simt ca inebunesc ... Baietii incerc sa ma calmeze mereu,dar nu pot!Tip ca o descreiarata...In acest timp Erika a venit de cate ori a putut...Raymond inca nu a venit din Sidney si nu dam de urma lui ,nici macar cu Erika nu a mai vorbit cu el.Ahh nu mai suport:

E:-De ce dracu inca suntem aici?

Er:-Raymond inca nu s a intors...

E:-Si cand pana mea se intoarce???

D:-Priveste partea buna...Putem petrece mai mult timp impreuna.

Ma intorc si-i trag un pumn...Eu disper si el are chef de glume...

D:-Cred ca mi-am meritat-o ...

E:-Cu varf!

D:-Scuze...

E:-Ah e vina mea,scuze iubire...Doar ca nu mai pot sta intre peretii astia gri.

Il ambratisez strans si incep sa plang...Pur si simplu am cedat...Îmi sterge lacrimile si ma saruta pe frunte dupa care Erika vine si ma imbratiseasa zicandu-mi ca totul va fi bine,atunci vine un politist si ne îi zice ca trebuie sa plece,îi dau drumul cu greu mainii ei si ma asez pe pat incepand sa dau drumul lacrimilor...Am impresia ca Raymond nu ne va mai scoat aici...Drake se aseaza langa mine si ma strange la pieptul lui mangaindu-ma pe cap...eEatat de protector... Adorm asa. Macar il am pe el aici .

Deschid ochii si -i vad pe baieti jucand carti,tipic,ma duc sa fac un dus si cand ma intorc il vad pe...Raymond!!!???

Doamne s-a intors!Îi sar in brate si incep sa plang...Pur si simplu nu mai rezistam aici...Credeam ca aici ramanem sapte ani.

E:-Raymond?!!Credeam ca nu mai vi...

R:-Heei!Gata ... Plecati de aici,haideti!

E:-Doamne,in sfarsit!Plecam!.oamne credeam ca nu mai scap de aici.

R:-Mai am ceva de semnat,voi pregatiti-va!


Il mai iau odata in brate si îi soptesc un sincer ,,Multumesc '' la care el zambeste si pleaca.Îmi strang cateva chestii si imi aleg o pereche de blugi rupti si un tricou negru .Îmi aranjez parul si mi-l prind ontr-o coada de cal.oare ce s-a intamplat cu banii pe transport? I-au luat politistii cand am am venit.

E:-Sunteti gata?

D:-Da!

L:-Si eu!

Il vad pe Drake imbracat intr-o pereche de blugi negri taiati in genunchi ,un tricou alb si are parul dat intr-o parte..nu ma pot abtine si il sarut...Îmi musca buza de jos,dar simt ceva ce ma incomodeaza,continui,intr-un final rup sarutul si ma uit atent la buzele lui.Vad ca are un pierce,stai!? Pierce...Nu l-am observat pana acum ma uit la el putin uimita:

D:-Ce e?Nu-ti place?Am crezut ca l-am pierdut ,dar l-am gasit in buzunarul bagajului.

E:-Nu,adica imi place numai ca n-am stiu ca ai un pierce...Oricum arati super iubitule!


Mai incep odata sarutul,o sa ma obijinuiesc si cu piercul ,deodata il aud pe Liam care tuseste fals...Da a venit politistul cu Raymond sa plecam,zambesc si il iau de mana ,cu cealalta tinand bagajul politistul ne deschide ,iar eu imi pun o pereche de ochelari de soare,semnam niste acte si in sfarsit aer curat.Chiar nu am iesit din celula aia cat timp am fost inchisa ,imi era frica ,baietii s-au plimbat prin curte si chiar si-au facut prieteni.

Normal life?Impossible//IN CURS DE EDITARE//Where stories live. Discover now