Capitolul 5 - I can help!

159 8 7
                                    

Chapter 5 - I can help!

Vaduva Neagra se indeparta de Devil's Fang iar Gilbert era din ce in ce mai furios. Isi tinea strans umarul care sangera latrand insulte la oamenii de pe corabie.

-Vreau sa vad epava aia pe fundul oceanului! Folositi Gemenele Iadului daca e nevoie!

-D-dar capitane, gemenele vor lua prea mult timp sa fie pregatite si au iesit deja din raza tunurilor obisnuite, zise inspaimantat Sobolanul cu capul plecat incercand sa evite privirea plina de ura a lui Diablo, care il apucase de camasa jerpelita si il arunca cu forta lovindu-l de catarg.

-ARGHHH!!!.... urla cu putere capitanul, prabusindu-se apoi in genunchi strangand din dinti si respirand cu greu.

-Domnule capitan, domnule capitan! Domnul Ripper a fost impuscat! Nu se mai ridica! Little Boom striga disperat din spatele balustradei de pe puntea superioara. Diablo il privi ingrozit pe pustiul care isi musca nervos buza.

-Misca-te, pieri din fata mea! striga cu putere la oamenii nefericiti ce aveau ghinionul de a se afla in calea lui. Se apropie de o figura insangerata care statea intinsa pe podea. Berry se afla langa el, tinandu-l strans de mana si soptindu-i sa nu plece, sa nu o paraseasca, lacrimile ii cadeau pe obraji iar rochia ii era acoperita cu pete de un lichid rosu intens.

Gilbert statea nemiscat, socat, neavand cuvinte, nu ii venea sa creada ca acolo statea intins si aproape mort, secundul lui, prietenul lui cel mai bun, cel care i-a fost alaturi intotdeauna.

-Nu cred ca rezista... zise la fel de uimit Mad Grinch, iar in acel moment Gilbert simti cum capul ii plesni si uitand de rana si de durere se napusti asupra batranului Grinch, apucandu-l de gat cu mana dreapta, aproape sa-l sufoce.

-Va trai! Ma AUZI! Va trai! Nu ii permit eu sa moara!

Camarazii sai il priveau ingroziti si toti se gandeau ca Diablo si-a pierdut mintile. Il arunca pe Grinch la pamant, ignorand durerea din umarul sau si sangele care ii curgea siroaie pe brat si care se scurgea pe punte de pe degetele stranse, pregatit sa loveasca pe urmatorul care ar fi indraznit sa mai zica ceva.

Se intoarse inapoi spre figura insangerata care zacea pe lemnul rece, deasupra lui Federik era o femeie cu capul blond care parea ca vrea sa ii sugrume prietenul.

Diablo o imbranci, indepartand-o de Federik.

-Ce crezi ca faci? o intreba turbat.

-Frate, las-o, poate sa-l ajute! plangea Berry care se agatase de bratul stang al fratelui ei. Vidia se uita ingrozita la omul innebunit de furie, crezand ca vrea sa ii taie gatul. Isi reveni in fire si se ridica in picioare privindu-l sfidatoare in ochi si observand ca este cu un cap mai scunda decat el.

-Pot sa-l ajut! Ii zise ea serios, tinandu-si ochii atintiti asupra lui.

-Ce poti tu sa faci, aaa? Nu stii nimic! urla vicios dar ea nu se misca nici macar un centimetru.

-Daca nu facem ceva, o sa moara! Ridica tonul un pic incercand sa ii tina piept. El ezita.

-Ai incredere in mine! Daca nu il ajut, prietenul tau o sa moara!

Gilbert se uita inspaimantat in jurul lui si uitandu-se din nou la ea, dadu din cap.

Vidia se lasa in genunchi langa Federik, Berry se ridica in picioare si il stranse in brate pe fratele sau care ii imbratisa cu blandete umarul si incerca sa o consoleze. Vidia ii verifica pulsul si sfasiind camasa descoperi o rana deschisa provocata de glont.

-Eiii ? Fa ceva, nu mai sta acolo degeaba ! tipa Diablo la fata careia ii tremurau mainile.

-Fac tot ce pot! Nu mai tipa!

Devil's FangWhere stories live. Discover now