capitolul 7 - You bastard!

119 3 4
                                    

Chapter 7- You bastard!

Marea era linistita, vantul adia usor si iti mangaia pielea iar strigatele de foame ale pescarusilor se auzeau prin apropierea corabiei, era o atmosfera calmanta, dar la orizont se puteau observa norii intunecati si furiosi care se vor dezlantui cu putere la noapte. Marinarii se considerau norocosi ca au ajuns pe insula inainte de furtuna, nimeni nu ar vrea sa fie prins in mijlocul oceanului pe timp de furtuna.

-Hei, Little Boom, fugi si anunta-l pe capitan ca am ajuns pana nu ne taie degetele, hahaha ! ii zice Mad Grinch lui Little Boom in timp ce ridica velele.

-Dar de ce numai eu, domnule Grinch? Intreaba Little Boom foarte indignat incrucisandu-si bratele.

-Nu ma face sa vin la tine, ca daca te prind te inchid in bric*!

-Bine, bine ma duc acum !

Toti rasuflau usurati acum ca Little Boom nu mai era pe punte construind inca una din 'jucariile' lui periculoase. E un pusti de treaba cu un suflet mare, dar uneori era destul de greu sa il intelegi si cei mai multi sunt speriati de inventiile lui care au nevoie de fiecare data de 'mici' ajustari, asa cum spune Little Boom.

Nu trecura nici cinci minute cand Little Boom iesi tipand ca din gura de sarpe, fugind mancand pamantul sau in cazul asta puntea, sa se ascunda in spatele lui Grinch pe care aproape il darama.

-Aoleo! Ma omoara, domnule Grinch, o sa ma dea la rechini ! incepu sa planga Boom tinandu-se de camasa larga si maronie a lui Grinch.

-Ce-ai plangaciosule, ce-ai mai facut de data asta ? intreba uimit Grinch, desi stia ca trebuia sa se astepte la asa ceva din partea camaradului sau mai mic.

-Hehe, sa zicem doar ca domnul capitan nu este prea fericit.

-Asa patesti cand iti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala !

-Tu mi-ai zis sa ma duc !

Chiar cand Grinch vroia sa ii zica ceva de dulce, se opri atunci cand il vazu pe capitan chiar in spatele lui Boom, cu o expresie aproape imposibil de citit, desi oricine putea sa-si dea seama ca este iritat. Avea bratul drept prins de o esarfa de culoare rosie legata in jurul gatului. Haina era asezata pe umeri si palaria neagra cu cele trei pene albe ii statea putin aiurea pe cap.

-Domnule Grinch ?

-D-da, capitane ? intreba Grinch speriat in timp ce Boom era nemiscat ca o stana de piatra, nu indraznea sa se intoarca sa vada expresia de pe fata capitanului.

-Ce parere ai despre norii aceia care vin din est ?

-Aaa sunt nori de furtuna, capitane. Grinch era un pic nedumerit de intrebarea capitanului, oare se simtea bine ?

-Stiu asta imbecilule! Cat timp mai avem pana incepe furtuna ? se rasti Diablo manios.

-Judecand dupa viteza vantului, a campului de presiune, a temperaturii usor in scadere si umiditatea aerului, as zice ca mai avem doar 4 ore 23 de minute si 56 de secunde pana la caderea primelor picaturi de ploaie in atmosfera noastra, ii informa Little Boom pe cei doi barbati care stateau nemiscati cu expresiile uimite.

-Adica in cateva ore o sa ploua cu galeata.

-Aaaaa, zisera capitanul si Grinch in cor.

-Strangeti panzele si aveti grija ca- nu apuca sa termine ideea, cand o vazu pe Vidia cu o traista de umar iesind pe punte.

-Ma intorc imediat, le zise capitanul celor doi.

-Pfiuu...ce bine ca nu m-a omorat domnul capitan! Rasufla usurat Little Boom.

Devil's FangWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu