Capitolul 10 - A storm is't on its way

104 3 5
                                    

Mda...nu conteaza ce mai zic acum, tot nu o sa ma salveze de la moartea pe care Ciudatik si MeikoKuzume mi-au pregatit-o.... <D<D Sorry :))

Chapter 10 - A storm it's on its way

-Domnule Grinch, credeti ca domnul Ripper se va face bine? Intreba un cap roscat iesind din galera cu o galeata plina cu apa murdara si o carpa imbacsita de praf. Mad Grinch sovai o clipa jucandu-se cu un briceag si o bucata de lemn.

-Da, domnisoara Berry are grija de el si imediat ce se vor intoarce capitanul si domnisoara Vidia va fi sanatos si puternic ca un lup de mare.

Boom nu mai intreba nimic, se duse aproape de marginea vasului si arunca apa murdara in mare scuturandu-si apoi pantalonii care erau indesati in cizmele un pic prea mari pentru el.

In timp ce ceilalti pirati lasau panzele jos si aveau grija de pregatirea corabiei pentru furtuna ce avea sa vina, cu acei nori intunecati si furiosi la orizont era clar pentru ei ca in aceasta noapte nu aveau sa plece nicaieri, Mad Grinch ii supraveghea si avea grija sa nu faca vreo boacana, pana la urma pielea lui va fi pe bat daca ceva s-ar intampla cu corabia nepretuita a capitanului Diablo.

Sobolanul era pe catarg dandu-si drumul de pe o franghie pe alta ajutand la strangerea velelor pana cand ajunse in dreptul batranului Grinch si micului Boom care acum se juca cu o bucata de metal, Sobolanul nici nu vroia sa stie ce altceva va mai nascoci Little Boom pentru a-i arunca in aer, bineinteles neintentionat.

Acrobatul cu tenul mai inchis la culoare si cu accent spaniol se opri agatat cu piciorul de una din franghiile legate de catarg chiar in dreptul batranului care parea sa sculpteze un mic rechin din bucata lui de lemn. Aparitia brusca a piratului il facu pe Grinch sa se opreasca din sculptat si pe Little Boom sa scape bucata greoaie de metal chiar pe piciorul gol al piratului mai batran, facandu-l sa sara in sus si sa injure de durere.

-Pe toti rechinii, de ce-ai facut asta haimana?! Reusi sa scuipe printre dinti batranul tinandu-se de piciorul ranit.

-A fost un accident domnule Grinch! Va rog, va rog nu ma faceti sa merg din nou pe scandura! Incepu sa planga micul roscovan cazand in genunchi si implorandu-l pe Grinch sa nu il pedepseasca. Batranul isi musca buza de durere si ii arunca o privire ucigatoare baiatului care isi apara capul cu mainile.

-Blestemat sa fii broasca raioasa! Lasa asta, uita-te sa vezi daca e zgariata puntea!

Little Boom se uita putin confuz la piratul care isi tuguie buzele uscate sa sufle peste degetul ranit de la picior care se inrosise, dar nu il intreba nimic asa ca se pleca in genunchi sa verifice puntea de stricaciuni, isi arunca ochii peste locul unde a cazut bucata de metal si observa o mica dungulita alba aproape inexistenta ca o zgarietura ce se afla chiar langa piciorul batranului Mad Grinch care injura acum de mama focului.

-Ei bine, cap de morcov, e in regula puntea? Intreba piratul lasandu-si in sfarsit jos piciorul.

-Paai, umm...

-Ce e? Ce a patit corabia? Intreba acum ingrijorat piratul uitand de picior si de Sobolanul care statea atarnat in fata lor cu o figura plictisita.

-O mica zgarietura?

-Cat de mica?

-Aproape ca nici nu se observa, zise ridicandu-si mana dreapta Little Boom ducandu-o prin masa de par rosu inflacarat din capul lui.

-Da-te la o parte sa vad eu cu ochii mei! Aaaa, unde-i micul infractor, intreba curios Mad Grinch cu fata in lemn incercad sa caute zgarietura de care-i zise Boom.

-Chiar aici, ii arata cu degetul micul pirate spre zgarietura minuscule provocata de greutatea metalului cu care a fost lovita in mod accidental.

-E mica, vedeti domnule Grinch? Ii zise calm micul roscovan cu un zambet larg pe fata lui, dar Grinch nici nu il auzise, era acum foarte panicat si incepu sa transpire, nu se gandea decat la ce avea sa-i faca Diablo atunci cand se va intoarce pe nava.

Devil's FangHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin