Chapter 1

1.1K 40 3
                                    

~2014~

'Potje FIVA doen?' Vraagt Louis aan me. Ik knik en we pakken een controle. 'GEWONNEN!' roep ik enthousiast als ik de eindstand zie. 10-5. Louis huilt nep. Ik grinnik en ga weer op de bank zitten. Louis zet een film aan en Harry komt er ook bij zitten. Als de film is afgelopen besluit ik naar bed te gaan. 'Truste jongens' zeg ik als ik naar boven loop. Ik loop mijn kamer in en trek mijn pyjama, bestaand uit een joggingbroek en shirt, aan en kruip in bed. Al snel val ik in slaap.

Ik word wakker van geluiden beneden. Ik frons en ga rechtop zitten. Zodra ik zit word er een hand strak om mijn mond gedaan. Nog voor ik kan reageren worden mijn handen achter mijn rug gebonden en word ik uit bed getrokken aan mijn haar. Met een plof val ik op de grond en ik kreun. Ik voel een schop in mijn zij en ik schreeuw van pijn. Ik word weer omhoog getrokken en er word tape om mijn mond gedaan. 'Werk mee en we doen je vriendjes niks' hoor ik een mannen stem zeggen. Ik slik en knik. Waarom ben ik zo bang voor hem? Hij duwt me mijn kamer uit, de gang op. Bij de trap duwt hij me er af en ik verlies mijn evenwicht. Ik rol van de trap af en kreun elke keer als ik een trede raak. Na een paar seconden, die wel uren leken, knal ik op de grond. Ik kreun hard en open mijn ogen. Ik kan precies de woonkamer in kijken. En het is geen fijn zicht. Louis en Harry zijn vastgebonden, met tape op hun mond en een pistool tegen hun slaap. Ze kijken angstig en proberen mijn blik te vangen. Ik word hard aan mijn haar omhoog getrokken en ik kreun van de pijn. 'Zo, nu zijn jullie niet zo stoer meer hé?' Hoor ik de man vragen. De manier waarop hij praat is spottend. 'Hmmmhhmn' komt er uit Harry's mond. 'Doe geen moeite Styles. Horan gaat met mij mee en jullie blijven hier. Als jullie de politie bellen...' Zegt hij dreigend en hij houd een scherp ijzeren voorwerp tegen mijn keel. Ik voel hoe hij er wat druk op zet en het voorwerp drukt in mijn keel. Ik maak een geluidje van pijn, en angst schiet door mijn lichaam. Mijn ogen worden groot en mijn ademhaling gaat sneller. Mijn handen beginnen te zweten en ik verstijf. Ik voel hoe een vloeistof langs mijn nek naar beneden glijd. Ik wil niet eens weten wat het is, al heb ik wel een vermoeden.
'HHWNNMMNHMMMHHHH!!!!!' hoor ik de jongens schreeuwen. Het voorwerp, ik gok een mes, verdwijnt van mijn nek en ik word naar voor geduwd. Ik verlies mijn evenwicht omdat ik nog in shock was en ik val voor over. Mijn hoofd klapt op de grond en hij bonkt. Ik kreun hard. 'Goed, jullie weten wat er gebeurd als jullie de politie bellen. Dan zal ik jullie nu laten zien hoe ik hem ga behandelen' en met dat gezegd te hebben, word ik hard in mijn zij getrapt. Ik kreun van de pijn en meerdere schoppen volgen. Ik schreeuw tegen de tape aan maar hij gaat door. Tranen springen in mijn ogen en ik hoor de jongens tegen de tape aan roepen. Hij lacht hard en stopt langzaam met trappen. Niet lang daarna voel ik dat ik word opgetild en over een schouder word gegooid. Ik kreun, open mijn ogen en kijk omhoog. Ik zie dat ik de kamer uit word gedragen en vang nog een laatste blik op van de angstige en verdrietige ogen van Louis en Harry, voor ik naar buiten word gedragen en in de achterbak van een busje word gegooid. Ik klap op de grond en dan word alles zwart.

Dit is hoofdstuk 1. Het kan wat langer duren voor het volgende hoofdstuk erop staat want ik wil wat vooruit schrijven. De hoofdstukken worden langer! Tell me what you think!
X Lizzy

Mixed DNA | Kidnapped {Niam} {Hybrid!Niall} {Dutch}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu