Chapter 5

774 27 18
                                    

'Niall? Kitten?' vraagt een stem ver weg. Ik kreun en draai me om. 'Hey Kitten. Wakker worden.' Een paar grote handen schudden me lichtjes door elkaar. Ik blaas en open mijn ogen. 'Wat was dat?' vraagt Liam waarschuwend als hij het hoort. 'N-niks' mompel ik moe. 'Hmm. Opstaan, we gaan vandaag naar een vriend van mij toe' zegt hij en hij loopt naar de kast die in mijn kamer staat. Ik knik en kom langzaam overeind. Het is nu vier weken nadat hij me heeft "gefixt" zoals hij dat noemt. Dit is de eerste keer dat ik naar buiten mag. Ik sta op en Liam gooit een broek en shirt naar me toe, gevolgd door een beanie en sokken. Ik pak ze aan en Liam vertrekt uit de kamer. Ik trek ze aan en loop dan naar de badkamer waar ik mijn haren doe en mijn tanden poets. Ik blijf maar schrikken van de felle kleur die mijn ogen hebben gekregen. Het is zo erg dat het lijkt als of ze licht geven. Ik loop de badkamer uit en loop naar de keuken waar ik snel een broodje op eet en dan loop ik naar Liam die in de woonkamer zit. 'Over een uurtje gaan we. Hij weet van hybrides af dus je kunt gewoon zonder beanie of je staart vast gebonden rond lopen. Je gaat niet naar buiten behalve als ik toestemming heb gegeven. Begrepen?' Ik knik en ga voor hem op de grond zitten. Hij wil niet dat ik op de bank zit, vanwege de haren of zo. Ik leun met mijn rug tegen de bank aan en strek mijn benen uit. Liam zet de tv aan en ik zie dat hij op shownieuws staat. De nieuwslezer verteld wat over de nieuwste sterrenroddels en dan komt er een stukje van Louis en Harry voorbij.
'Het is nu meer als vier weken geleden sinds zanger Niall Horan van One Direction is vermist. Harry Styles en Louis Tomlinson plaatsten eerder vandaag dit filmpje op hun Twitter en Instagram account.' zegt hij en er verschijnt een filmpje in beeld. 'Hey! Zoals jullie misschien al weten is Niall inderdaad vermist. We willen even zeggen dat Louis en ik niet verder gaan met de tour of concerten totdat hij terug is.' zegt Harry. 'We willen niet optreden zonder hem. Hij is onze beste vriend/broer en we kunnen het ook niet zonder hem. Zonder Niall zijn we geen One Direction, maar gewoon Harry en Louis. We hopen dat jullie het begrijpen en ons steunen. Jullie zijn de beste fans van de wereld.' gaat Louis verder. 'We laten snel weer wat van ons horen. Bye!' zegt Harry. 'Bye!' Ze zwaaien even naar de camera en dan stopt het filmpje. Liam drukt de tv uit. Ik slik. Ze gaan niet verder totdat ze me hebben gevonden. Ik weet zelf niet eens waar ik ben, laat staan dat hun me kunnen vinden. 'We gaan' zegt Liam. Ik knik en wacht tot hij is opgestaan. Dan sta ik ook op en loop achter hem aan naar de hal. We trekken onze schoenen aan en Liam pakt een riem uit een kastje. Ik slik en hij loopt op me af met de riem. 'Wees je braaf voor me en laat je me deze om doen?' vraagt hij grijnzend. Ik slik en knik bang. Hij glimlacht en pakt een halsband en maakt de riem eraan vast voor hij hem om mijn nek vast maakt. Met een slotje maakt hij hem vast zodat ik hem niet af krijg. Hij pakt de riem stevig vast en trekt me dan mee de deur uit naar een grote range rover. Hij opent de achterklep en een grote hondenkooi komt tevoorschijn. Mijn ogen worden groot als hij de kooi open maakt en me er heen duwt. Hij haalt de riem van mijn halsband af en duwt me erin. Hij sluit de kooi achter zich en met een klap gaat ook de achterdeur dicht. Ik slik en kruip naar achter tegen de kooi aan. Ik voel hoe de auto in beweging komt en door de hobbels in de weg stuiter ik op en neer. Ik zucht en trek mijn benen op.

Na een half uurtje stopt de auto eindelijk. Ik ga ervan uit dat we nog steeds in een bos zijn want de hobbels in de weg zijn niet minder geworden. De voordeur gaat open en dicht en dan gaat de klep open. Liam maakt de kooi open en ik klim eruit. Hij maakt de riem weer vast aan mijn halsband. Hij doet de auto op slot en neemt me mee naar een groot huis. Hij belt aan en dan gaat de deur open. 'Hey Li- Niall?!' 'Ed?!'

Mixed DNA | Kidnapped {Niam} {Hybrid!Niall} {Dutch}Où les histoires vivent. Découvrez maintenant