Chapter 3

841 31 0
                                    

Ik open mijn ogen en kom tot de conclusie dat ik in slaap moet zijn gevallen. Ik zucht en staar naar de muur tegenover me aangezien ik nog steeds vast zit.

Na een tijdje gaat de deur open en Liam komt binnen. Hij zet me rechtop tegen de muur en pakt wat van de grond. 'Honger?' Vraagt hij. Ik knik. Hij brengt een vork met eten naar mijn mond. Ik hou mijn mond stijf dicht. Ik laat me niet voeren door een kidnapper.... Mijn kidnapper. 'Kom op Niall. Je moet wat eten' zegt hij. Ik zucht en open mijn mond. Hij stopt de vork in mijn mond en ik haal het eten eraf met mijn tanden. 'Good boy' zegt hij en hij gaat verder met me voeren.
Als het bord leeg is maakt hij mijn handen los en loopt mijn cel weer uit. Ik hoor de deur op slot gaan en zucht. Ik wil naar huis. Hoe zou het met de jongens gaan? Zouden ze al los zijn? Hoelang zit ik hier al? Honderden vragen schieten door mijn hoofd en verschillende scenario's schieten door mijn gedachten van wat Liam bedoelt met mijn ware ik. Langzaam zak ik weg in mijn gedachten.

~Een week later~

Ik word uit mijn gedachten gehaald door mijn maag. Sinds ik hier zit heb ik een keer eten gehad en daarna niet meer. Liam heb ik ook niet meer gezien. Ik heb hem wel eens gehoord maar hij is niet bij mijn cel naar binnen gegaan. Ik heb geen idee of er hier nog meer mensen vast zitten. Ik wil gewoon eten, naar huis en douchen.
Ik hoor de deur open gaan en kijk op. Liam komt op me afgelopen met iets in zijn hand. Als ik beter kijk zie ik dat het een doekje is. Ik slik en kruip achter uit tot ik tegen de muur aan zit. Liam gaat voor me zitten en rijkt met zijn hand naar voren. 'Wa-wat ga je do-' ik word afgekapt door de doek op mijn mond. Ik hou mijn adem in maar ik hou dat niet vol. Ik probeer mijn hoofd weg te draaien maar hij drukt mijn hoofd harder tegen de muur aan. Ik adem in en langzaam zakken mijn ogen dicht. Ik voel dat ik word opgetild en dan zak ik helemaal weg.

De hoofdstukken worden langer!!

Mixed DNA | Kidnapped {Niam} {Hybrid!Niall} {Dutch}Where stories live. Discover now