Chapter 13

790 25 8
                                    

Ik zit hier nu een week denk ik. De jongens brengen twee keer per dag eten en drinken maar zeggen nooit iets tegen me. Deze week ben ik niet meer in kat veranderd en ik heb niet bewogen omdat elke keer als ik beweeg de vloer kraakt en bijna kapot gaat. Ik vond laatst ook een mesje onder het matras en toen ik er per ongeluk mee over mijn arm ging voelde het goed. Nu doe ik het elke dag twee keer. Elke keer nadat er eten is gebracht. Mijn shirt zit nu ook onder de bloedvlekken van toen ik ze schoonmaakte.

'Heb je je les geleerd Niall?' Ik schrik op uit mijn gedachten van Liam's stem. Ik draai me om en kijk hem aan. Mijn ogen zijn rood en dik van al het huilen dat ik de afgelopen tijd heb gedaan. Ik knik zacht en kijk naar mijn schoot. Ik hoor voetstappen en de grond kraakt. Als Liam voor me staat trekt hij me aan mijn arm omhoog en trekt me mee naar beneden. Ik hou mijn blik op de grond en laat me mee slepen. Mijn staart is erg gegroeid en sleept nu over de grond heen en mijn oren zijn ook groter. Mijn gewone oren werken ook minder nu als ik mijn katten oren zichtbaar heb. We lopen de woonkamer in en Louis en Harry kijken op. Ik kijk naar de grond en Liam duwt me op de bank. 'Ga je niet meer in een kat veranderen en naar ons luisteren?' vraagt Louis. Ik knik en kijk naar mijn handen. 'Goed. Ga maar naar je kamer en ga douchen' zegt Harry. Weer knik ik en ik storm naar mijn kamer. Ik doe de deur op slot en loop naar de badkamer. Ik kleed me uit en stap onder de douche. Ik was mijn haar en lichaam en stap er dan weer onder weg. Ik droog me af en wikkel de handdoek om mijn middel als ik erachter kom dat ik ben vergeten kleren te pakken. Ik loop mijn kamer in en trek wat kleren aan en ga dan op bed liggen. Ik zucht en staar naar het plafond. Ik hoor gegil van buiten en glimlach. Dat zijn vast fans. Ik sta op en laat mijn oren en staart verdwijnen en dan loop ik mijn balkon op. Het gegil word harder en ik zwaai naar wat fans. Ik ga op de reling zitten met mijn rug tegen de muur en kijk voor me uit. De fans beginnen harder te gillen en ik kijk om. Louis staat in de deur opening van mijn balkon. Hij komt naast me staan en zwaait naar de fans. 'GUYS! CAN WE MEET LIAM?!' Roept een fan. We grinniken en ik loop naar beneden. 'Liam de fans willen je ontmoeten' zeg ik. Hij grinnikt en we lopen naar mijn balkon. Ik zie dat Louis al weg is en de fans beginnen te gillen als ze ons zien. Liam slaat zijn arm om mijn schouder en kijkt me met een vreemde blik aan. Ik frons en als ik het wil vragen voel ik iets hards tegen mijn hoofd aan komen. Door de kracht zak ik door mijn benen en val op de grond en ik kreun. Liam pakt het voorwerp op en ik zie dat het een schoen is. Ik kreun en ga rechtop zitten. Mijn hoofd bonkt als een gek en ik hoor woedend gegil van beneden komen. Een zwakke glimlach vormt zich om mijn mond en Liam helpt me opstaan. 'Girls I'm okay' zeg ik en dan lijd Liam me mee naar binnen. 'Gaat het Niall?' vraagt hij. Ik knik en Liam kijkt naar mijn hoofd. 'Het word wel een bult denk ik' zegt hij. Ik knik en dan loopt hij mijn kamer uit. Ik zucht en sluit de balkondeur. Ik loop ook naar beneden en laat mijn staart en oren weer groeien. Ik loop gelijk door naar de keuken en pak een zak chips. Ik ga op het aanrecht zitten en eet de chips leeg. Zodra die leeg is spring ik van het aanrecht af en loop naar de woonkamer. Mijn ogen worden groot van wat ik daar zie.

Louis, Liam en Harry leggen net een zak vol met katten speeltjes neer. 'Niall. Ik weet dat we niet de liefsten zijn geweest de afgelopen tijd en dat we je niet respecteerden zoals je nu bent maar vanaf nu mag je in je kat rondlopen in huis. Daarom kochten we een aantal speeltjes zodat je je vermaakt' zegt Harry. Ik slik en krijg een glimlach op mijn gezicht. 'Thank you!' zeg ik en ik ren op ze af om ze in een knuffel te trekken. Ze lachen en knuffelen terug. Als we los laten verander ik gelijk in mijn kat en ren naar een speelgoed muisje toe. 'Niall stop is' hoor ik Liam zeggen. Ik sta stil en kijk hem aan. 'Je bent gegroeid!' roept Louis uit. Ik miauw en Liam loopt naar me toe en pakt een balletje op. Hij gooit hem weg en ik ren erachter aan. Ik jaag achter het balletje aan tot het onder de bank rolt. Ik kruip eronder maar zie hem niet. Ik kruip door tot ik aan de andere kant ben en ik zie Harry's voet. Het balletje ligt ernaast. Ik spring erheen en Harry gilt als ik zijn voet aanraak. De jongens grinniken en ik kijk Harry aan. Hij grinnikt ook en tilt me op. 'Je bent zacht' fluistert hij en hij zet me op zijn schoot. Ik spin en klim op zijn schouder waarna ik op zijn hoofd ga liggen. Hij grinnikt en ik sluit mijn ogen. Ik geniet van de warmte van zijn hoofd en blijf stil liggen. 'Slaapt hij?' hoor ik Liam vragen. 'Ik denk het' zegt Harry. 'We hebben morgen een concert toch?' vraagt Liam. Ik voel hoe Harry knikt. Ik spring van zijn hoofd af naar zijn schoot en ga daar liggen. Harry aait rustig door mijn vacht heen en ik spin zacht. Mijn oor draait bij als ik iets hoor. Ik kijk op en mijn oren staan gespitst. 'Wat hoor je Niall?' vraagt Liam. Het klinkt als voetstappen buiten. Al snel gaat de bel. 'Hoorde je dat?' vraagt Louis als hij op staat. Ik knik en spring van Harry's schoot af. Ik ga naast hem liggen en verander terug. Ik voel mezelf groeien en mijn staart en oren worden groter. Mijn vacht verdwijnt en dan ben ik weer gewoon. Ik hoor dat Louis de deur opent maar hoor geen stemmen. 'Lou?' vraag ik als ik opsta. Harry en Liam volgen me naar de voordeur. Ondertussen laat ik mijn staart en oren verdwijnen. Ik zie dat Louis versteend naar iemand voor zich staart. Als we kijken worden mijn ogen groot. Er staan twee mannen. Ze hebben allebei een pistool op Louis gericht en eentje richt zijn pistool op mij. Ik slik en kijk ze angstig aan. 'Goed je te zien Liam' grijnst de man die hem op mij houd gericht. 'Wat wil je Nick?' vraagt Liam geïrriteerd. 'Oh dat weet je heel goed' zegt Nick. 'Je krijgt ze niet' zegt Liam en hij wil dichter naar mij en Louis toe lopen maar de mannen halen de vergrendeling eraf. 'Oh echt wel' zegt Nick en hij stapt naar binnen. Hij houd zijn geweer op me gericht en loopt mijn kant op. Ik loop naar achter maar loop tegen een muur op. Ik weet zeker dat die hier net nog niet stond.

Mixed DNA | Kidnapped {Niam} {Hybrid!Niall} {Dutch}Where stories live. Discover now