1. fejezet

2.1K 101 14
                                    

Drága Kiválasztottak!

A héten letudtam az összes írásbeli érettségimet végre valahára, így itt az ideje visszatérnem! :)

Ahogy ígértem, itt a harmadik évad első fejezete. Nem fűznék hozzá különösebben semmit, viszont nagyon jól esne, ha Ti hagynátok nyomot magatok után, megosztanátok velem a véleményetek! :)

A visszaszámlálás elindult, ezzel együtt 30 fejezet + az epilógus van hátra Elena és a többiek történetéből.

Ui.: Akiknek még tart az érettségi időszak további sok sikert és kitartást kívánok! :)

Ezer csók és ölelés,

Vivienn J.

~*~

A kórház vegyszerektől bűzlő várótermében ültünk, épp a zokogástól rázkódó Lizt öleltem. Kötelességemnek éreztem szólni neki, hogy Michael kórházban van, elvégre a barátnője. Arra persze én sem számítottam, hogy beront a váróterembe és szembenéz a Donovanokkal bejelentve, hogy a barátnője, és azonnal mondják el mi történt. Nem árultunk el neki túl sokat, csupán a lényeget: Logannel összekaptak, és súlyos sérüléseket szerzett. Nate, Damien, Tom és én is ellenőrzés alá kerültünk, utcai verekedésről számoltunk be. Nate kisebb zúzódásokkal és két törött ujjal, Damien pár kötéssel a karján, lábán és hat öltéssel a combján, Tom pedig egy törött ujjal és pár öltéssel a karján úszta meg a dolgot. Nekem lefertőtlenítették a nyakam (szerencsére jobbnak látták, ha nem faggatnak róla), és ellátták a kisebb sebeim. Max úszta meg a legszerencsésebben, szinte a haja szála sem görbült. Ám tekintve, hogy nem égettek el máglyán Katherine testével együtt, azt hiszem ez jobb, mint amire számítottam. Azonban erősen kételkedni kezdtem Liz elméletében, amit előadott nekem a hallgatásomért cserébe. Elvégre a Mester tudta, hol van Katherine. Lehet, hogy Lizt sem merte a családja beavatni a terveikbe. Mindenesetre jobbnak látom, ha nem faggatom erről. Csak még jobban összezavarodnék, és erre nincs most szükségem. Ráadásul most nincs olyan lelki állapotban, hogy ilyesmiről beszéljünk.

A váróterem tele volt hírekre váró emberekkel, minden műtő tele volt, az orvosok és a nővérek egy percre sem álltak meg. Minden ajtónyitódás hangjára felkaptuk a fejünket, azonban sosem az az ajtó nyílt ki, amelyik mögött a Donovan fiú fekszik. Liz egyre elkeseredettebb volt. Hangtalanul sírt, a könnyek leáztatták a sminkét, kissé emlékeztetett egy mosómedvére. Gondosan kontyba rendezett fekete haja kilencven százaléka szabadon esett az arcába. A végük nedves volt a könnyektől, ahogy az én fekete pólóm is. Időközben megérkezett Mr. és Mrs. Donovan, és a fiúkat kezdték faggatni. Mi, lányok jobbnak láttuk, ha kimaradunk ebből. Figyeltem, ahogyan Charles és Tom erőteljesen gesztikulálva magyaráznak valamit, majd amikor rám tévedt a tekintetük gyorsan elkaptam a fejem. Az ajtó végre kinyílt, és egy fáradt arcú orvos lépett ki rajta, mint aki egy nagyon rossz hírt készül éppen közölni. Liz azonnal felpattant és megrohamozta a férfit, pár másodperccel később mindenki csatlakozott hozzá.

- A műtét szerencsére jól sikerült, a fiú állapota stabil. - Mindenki megkönnyebbülten sóhajtott fel.

- Mikor láthatjuk?- Liz izgatottan, könnyektől, és már boldogságtól is csillogó szemekkel tette fel a kérdést.

- Stabil az állapota, viszont nagyon gyenge. Az altató hatása még eltart egy darabig, és rengeteg pihenésre van szüksége. Azt javaslom, menjenek haza, és jöjjenek vissza holnap. Akkor egyesével bemehetnek hozzá.

The Secrets of the Forest III. - VégzetWhere stories live. Discover now