You're So Fine

177 12 19
                                    

Arkadaşlar buraya ifadenizi almaya geldim fjwjdjw. Bölüm sananlar için özür dilerim T.T

Klibimiz çıktı lalalala~

Yong şarkıyı Şila için yazmış diyen arkadaşlara sesleniyorum; evli barklı kadınım ayıp değil mi fjwjfjwjd. Yuvamı dağıtmaya mı çalışıyorsunuz ayol?

Kız klipte şarap görünümlü fişne suyunu Minnak Göz'e nasıl vermedi ama u.u helalinden başkasına bakarsan böyle olur işte fkwjfjwj

Eh, diğer bir konuya geçersek...

Özel bölümleri yazmak istiyorum lakin hayatımda sular durulmuyor, durulsa bile ben memnun olamıyorum. Psikolojikmen daha ne kadar acı kaldırabilirim diye test ettiğim bir dönemdeyim.

Farklı bir Cnblue fanfiction yazmayı düşündüm fakat yapamayacağıma karar verdim. Sanki Şila'yı aldatacakmışım gibi geliyor.

Benden bölüm bekleyenler var, beklemeyi bırakıp kütüphaneden silmiş olanlar var... Verilen sözülen tutulmaması en nefret ettiğim şeydir. Kendimden bu yüzden nefret ediyorum.

Bölüm elbet gelecek. Ama ne zaman bilmiyorum. Özür dilerim.

Eğer günlük tadında bol dramlı hikaye arıyorsanız Silence profilimde bulunmakta ♡

( Bol acılı dürüm veriyorum sanki ne biçim cümle bu dkfjkwkd)

Asıl konumuza dönersek~ klibi boooool boool izlemeyi unutmayın.

Ve lütfen Cnblue'nun kendi kanalındaki klibi izleyin, 1theK' den değil.

Şila sizi seviyor. O, yorgun ve eski günleri özlüyor. Ne zaman her şey iyi olur bilmiyor. Ama bilin ki işler yoluna girdiğinde ilk burada olacak.

Kendinize inanmaktan asla vazgeçmeyin. Neden böyle bir şey dediğimi de soracaksanız önce çilingir sofrasını kurun fjwjfjejf.

Hoşçakalın~♡

hayalime inanıyorum |cnblueHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin