Senin İstediğin Hayatı Yaşadığım İçin

1.2K 63 3
                                    

Tatilin bitmesine bir ay kalmıştı.Günüm akşama kadar iyi gidiyordu.Fakat babam akşam otururken bize -daha doğrusu bana- hiç ama hiç sevmediğim kuzenimin geleceğini ve bir süre bizde kalacağını, onunla iyi geçinmem gerektiğini söyledi. Peki benim-Cnblue konser olayı hariç- sakin hayatıma hop diye dalan kuzenim Dünya nasıl biri?

Dünya'nın ailesi yani amcamların durumu bizden daha iyi .Dünya Kore'de bir üniversite de müzik bölümünde okuyor. Herkese göre benim Dünya'yı kıskanma nedenim onun Kore'de tam da istediğim hayatı yaşaması. Yani herkese göre ben kıskancın tekiyim.Ama benim Dünya'yı sevmemem aslında onun soğuk nevalenin teki olması. Tamam, belki Kore de yaşadığı için küçük bir sevgi eksikliği olabilir lakin bu onun soğuk kalpli ve kötü biri olduğu gerçeğini değiştirmez!

♡♡♡

"Ehliyet aldığın iyi oldu.Bu sayede bugün Dünya'yı havaalanından sen alabilirsin." dedi babam. Huzurlu günüm Dünya'nın ismiyle mahvoldu.Üstelik onu havaalanından almamı istiyor!

"Trafiğe çıkmak için hazır değilim.Beceremem, ikimiz de ölürüz." diyerek yalan söylemeye çalıştım. Başarılıyım aslında.

"İyi işte çıkmış olursun.Benim belim ağrıyor.Uğraştırma beni!"

Ama ayıp ediyorsunuz Recayi Bey.Oradan Dünya'yla iki saatlik yolu kaldırabilecek gibi mi duruyorum? Durmuyorum tabiki de.Fakat sen ısrar ediyorsun, kızına hiç acımıyorsun.Gideceğim buralardan!

.

.

.

Havaalanındayım.

Dünya'nın gelmesini bekliyorum.Uçağının şimdiye kadar inmiş olması lazım.Sıkıntıyla nefes aldığım sırada yanımda belirdi.Zoraki ve sevimsiz sarılmamızın ardında türlü bahanelerle bavulunu bana taşıttırmaya başladı.

"Cnblue nasıl? İyi mi?"

Evet, bunları soruyorum.Zaten Dünya Cnblue'yla kanka (!)

"İyidirler herhalde."

"Kaç yıldır Kore'desin.Onları görmen gerekirdi!"

"GÖRMEDİM!"

Şekil değiştiren suratıyla irkildim.Şeytan suratla yaşamak tahmin ettiğimden zor olacağına benziyor.

♡♡♡

"Yolculuğun iyi geçti mi Dünyacığım?" dedi annem, kuzenimin önünü yemeklerle donatırken.

"Evet, iyiydi.Ama çok uzundu." 

"Geldiğinde ruh gibiydin ama şimdi iyisin." derken babam da Dünya'nın gülüşüne eşlik ediyordu. Hayır, komik olan ne anlamıyorum.

Annem kulağıma ilişti, somurtmayı kesmem gerektiğiyle ilgili birkaç şey söyledi.Fakat kulaklarım ona yoğunlaşamadı bile.Dünya'yla aynı odada kalacaktım.İkimizin aynı odada olmasını düşünmek korkutucu! Kang Min hyuk, beyaz baterili prens, gel kurtar beni bu saçmalamış insan sürüsünden!

"Dünya..." Yatmadan önce şakıdım.Aynı ülkede yaşayıp Cnblue'yu görmemesine imkan veremiyorum. Neden veremiyorum peki? Ahh, hiçbir fikrim yok.

"ONLARI GÖRMEDİM,TAMAM MI? AYRICA FANLARI DEĞİLİM! ZIRVALAYIP DURMAN BENİ DELİ EDİYOR!"

"Fanları değilim deme..." derken hala şirinlik yapmakla meşguldüm.İçimdeki volkanlar ise patlıyorlardı! Ve ben belli etmemek için Oscarlık oyunculuğumu konuşturuyordum.

Sinirlerime hakim olmak için Cnblue'dan 'More Than You' dinlemeye başladım.Bu şarkıyı her dinleyişimde aşk acısı çekiyormuş gibi davranmaya başlarım.Neden böyle olur bilmiyorum. Kalbim acır ve en son yaptığım hatanın, saçmalığın acısını daha yoğun çekerim.Bazen de sakinleşmeme yardımcı olur bu şarkıdaki güzel sesler.Ama Dünya'ya karşı olan sinirimi 'More Than You' bile durduramayacak gibi geliyor. (Multimedya da More Than You var.)

♡♡♡

Sabah Dünya ile karşılaşmamak için erken çıktım. Artık siz düşünün o kadar deli ki beni kahvaltımdan alıkoyuyor.Fakat ondan kaçmak imkansız çünkü eve döndüğümde evde sadece Dünya Hanım vardı. Bunlar bana hep şeytanın oyunu!

"Ben de az önce geldim.Beraber film izlemeye ne dersin? Gelmeden önce markete uğradım, hazır patlamış mısırlardan aldım."

"Olur." dedim onun sırıtan suratının aksine somurtarak.

"Love, now izleyelim."

"Secretly Greatly izlesek?"

"Beş yüz kez izledik.Hatta daha fazla.Yetmedi mi?!"

Tekrar sinirlenmişti ve ben onu hiç çekecek halde değildim.Sessizce kalktım ve odama ilerledim.

"Neden bana soğuk davranıyorsun?"

"Sana soğuk davranmıyorum."

"Hayır, davranıyorsun.Neden davrandığını biliyorum aslında.Bizim sizden durumumuz daha iyi olduğu için, Kore'de yaşadığım için, sen dışarı çıkmak için bile amcamdan binlerce izin alırken ben orada senin idollerinle tanıştığım için böyle davranıyorsun."

Şu an cidden yaratığa benziyordu.Söyledikleriyle de kalbime hançer saplıyordu sanki.Senin idollerinle tanıştım ne demek?!

"Cnblue?" Mırıldandım şaşkınlıkla.Böyle bir şeyin gerçekliği sebepsizce kalbimi kırar.

"Evet.Bu zamana kadar kıskançlık krizlerinin tutmaması için söylemedim.Üzgünüm."

Üzgünsün ve kahkaha atıyorsun? İğrençsin!

"Kıskançlık krizi?"

Tek seferde anlamayarak gerizekalılığımı Dünya'ya da kanıtlamış oldum.Tebrikler!

"Kıskançlık krizi!" 

Kahkahası daha da artarken anahtarın sesi duyuldu.Gelen babamdı.Tabi ki her zamanki gibi yiğenini tutacaktı.Çünkü beni saçma düşünceleriyle yaralayan, her şeyden çok istediğim hayatı tek bir sözüyle elde eden ve evet, kıskandığım Dünya kahkahadan gözyaşlarına çoktan geçiş yapmıştı.

Not!!!
Nerden çıktı bu Dünya? Komedi iyi gidiyordu ne gerek vardı buna? dediginizi duyuyor gibiyim.Size şöyle açıklayayım. Dünya kitaptaki tek hayali karakter.Onu ben yarattım nihahaaha !

hayalime inanıyorum |cnblueHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin