4/ Küçük Kız

29 2 0
                                    

Şu ana kadar olan bölümlerin hepsinde karakterlerin birer hareketli resimlerini gördünüz. Bundan sonra da hareketli resim ekleyeceğim fakat bulunması zor olduğu için (tam o anda yaşanılan olaya ya da diyaloğa göre seçiyorum resmi) sık sık ekleyemiyorum. Ama ekleyeceğim.

Videoda Birdy - Skinny Love şarkısı var. Tekrar tekrar açarak okumanızı tavsiye ederim...

Keyifli okumalar...

---

Özgür cumartesi akşamı elleri cebinde sokaklarda boş boş geziniyordu. Evde tek başına canı çok sıkılmıştı. Pera dersteydi, annesi ve babası ise ortalıkta yoktu. Arada ikisi kafaları estiği zaman ortadan kayboluyorlardı.

Telefonunu çıkarıp gelen bildirimlere baktı. Şilin ve Tuna aramıştı, tayfasındaki diğer arkadaşlarından mesajları vardı. Birkaç sosyal hesaptan bildirim falan filan ıvır zıvır... Özgür telefonu yeniden cebine atıp ayağındaki postalları sürükleyerek yürümeye devam etti.

Dün geceden hiçbir şey hatırlamıyordu. Tuna bu sabah arayıp, ''Günaydın Tırrek!'' diye bağırdığında ise başı çatlayacak gibi olmuştu. Ona dün geceden kısa bir özet geçtiğinde Sıla ve Sinem isimli iki kıza laf soktuğu gibi şeyler söylemişti ama yüzleri silik bir şekilde gözlerinin önüne geliyordu. Eh, umurunda da değildi.

Önündeki taşı ayağıyla birlikte iteleyip duruyordu. Sıkıntıdan çatlayacak gibi bir hali vardı.

(...)

Defne hastaneden çıktıktan sonra bile koşmaya devam etti. Üstündeki hastane elbisesinden poposu gözüküyor mu, henüz kendine gelemeyen vücut ısısı ne haldeydi... Hiçbir şey zerre umurunda değildi.

Annem babamı aldatmış!

Annem babamı aldatmış!

Benim annem, kimseye laf ettirmediğim, gözyaşının tek damlasına kıyamadığım annem!

Canımdan çok sevdiğim tek insan... Annem!

Sonunda durmak zorunda hissetti. Sırtını duvara yasladıktan sonra yere doğru çöktü. Hava kararmıştı, kış ayındaydı, sokakta kimsecikler yoktu.

Bağıra bağıra ağlamak için harika bir andı şu anda. Böyle bir fırsat bir daha ayağına gelmezdi.

Hesap sormak istiyordu annesine. Neden? Diye sormak istiyordu. Babam sana ne yaptı ki babama bu kadar iğrenç bir şey yaptın?

Yirmi senelik hayatımın en güzel gecesi...

''Hayır!'' Çığlıklar atmaya başlamıştı. Kusmak istiyordu, kendini parçalamak istiyordu!

Çok çaresizim...

Yumruk yaptığı ellerini kaldırımın taşına birkaç kez vurdu. Küçük taşlar, yaralarına batıyordu, daha çok canı yanıyordu ve daha çok ağlıyordu.

Bu yüzden babamın yüzüne bakamıyordu... Bu yüzden aralarında bir gerginlik vardı... Bu yüzden...

''Yalan!'' Avuç içlerini dizlerine vurdu. ''Yapmaz! Benim annem yapmaz! Ortada bir yanlış anlaşılma olmalı!''

Kendi kulaklarımla, onun ağzından duydum... Annem yapmış, babamı gerçekten aldatmış... Annem, Mercan denen adamla babamı aldatmış. Bir de arkadaşı arıyordu!

Derin DuygularWhere stories live. Discover now