Capitolul IV:Bun venit in furtuna

207 18 0
                                    

Iar aceea furtuna se va termina urat, si cu mult sange. Am eu o presimtire ciudata sau o sa ajungem din nou la razboi?

"Blake, vin-o la masa!"ma striga Helena, venind la mine in camera.

"I-a spune tu frumoaso. Ce ne-ai pregatit pentru cina?"o intreb eu, luand-o in brate.

"Ghiceste?"spune ea, razand.

"Aerul imi spune...cartofi cu snitel iar cititul gandurilor...o cutie mare de inghetata cu tiramisu."spun eu, razand.

"Blavo!"spune ea, razand.

"Hai sa mancam pana nu papa toata mancare Ethan."spun eu, incepand sa alergam spre parter.

~Pov.Astra~

"Bafta Astra."imi spune Amber, imbratisandu-ma.

"Promit ca o sa caut pui de vrajitoare."ii spun blondei.

"Ăla e!"striga.

"Ma intorc repede."spun, simtind cum ma teleportez.

Deschid ochii si sunt tot in copacul de langa casa alpha-ului. Adica fosta casa. Nu prea a mai ramas ceva din ea. Imi folosesc cititul gandurilor, afland ca amandoi se afla in casa de langa copacul cel mai batran. Sarbatoresc. Sarbatoresc ca au scapat de mine. Ei bine, sper ca s-au bucurat de liniste. Acum incepe furtuna. Ma fac invizibila si ma teleportez, nu inainte de a-mi lua si mirosul. Ma teleportez in sufragerie. Cu toti erau la masa. Alpha-ul, beta-ul, sotiile acestora si parintii puiului de hibrid. Parca Irma si Ashron. Pe ei ii las in viata. Cine stie? Poate imi sunt de folos, candva. Cu cine sa incep? Cu roscata. E sufletul pereche a beta-ului. Oare ce se intampla cand imi folosesc puterea si bag mana in ea, strangand inima. Toti vorbeau si nimeni nu observau ca ea isi da ultima suflare pana nu cada pe jos. Aud un strigat. Era al beta-ului.

"Rosella..."spune beta-ul, lacrimile facandu-si aparitia.

Lacrimi? Deja?! Ei bine, bun venit in furtuna, dragii mei. Sa termin cu femeile. Fiind inca invizibila, iau sotia alpha-ului si o trantesc de perete. Nici nu apuca sa faca o miscare ca capul ei dispare de pe umeri.

"Mindy..."spune alpha-ul, incepand sa planga.

Ma apropiu de el si ii spun.

"Alpha, sper ca te-ai bucurat de liniste. A fost linistea de dinaintea furtunii. Iar acum, incepe furtuna!"spun eu, inghetand pentru un moment, aratandu-si apoi ochii rosi impreuna cu beta-ul.

Ceilalti doi deja iesisera afara. Sigur s-au dus sa anunte garzile.

"Oare cu cine sa incep? Ala-bala-porto-tine!"ranjind si aratand spre beta.

Cu puterea pamantului, cresc niste plante ce il prind pe alpha si il tin suspendat in aer. Il apuc de guler pe beta si il trantesc in perete.

"Fiecare dintre voi va muri diferit. Dar tot in chin."spun eu, apropiindu-ma de el.

Inca nu isi revenise de la impactul lui cu perete si indrept mana spre el. Imi folosesc puterea asupra aerului si incep sa ii iau tot oxigenul din corpul lui. Dupa cateva secunde, acesta pica jos, mort.

"Te rog. Fie-ti mila de noi!"spune alpha-ul, fiind inca suspendat in aer.

"Imi pare rau alpha, dar eu nu am sentimente."spun eu.

Introduc mana usor in el, alpha-ul incepand sa urle. Ador urletul de durere. Imi incanta urechile. Ii apuc inima si incep sa i-o scot usor, usor. Plantele mele se retrag inapoi in podea, el cade mort pe podea, in palma mea aflandu-se inima lui. Mi-a venit o idee. Sa fac un cadou haitei. Ies din casa, aceasta incepand sa ia foc.

"Haita Silver Moon! Sau ce a mai ramas din ea! Asta, e un cadou din partea mea!"spun, si le arunc inima alpha-ului la picioare."Sper ca va place micul meu cadou. Va rog. Multumirile nu sunt doar pentru mine. Sunt si pentru alpha-ul vostru. Doar de la el am luat inima. Mi-a facut mare placere sa va ucid conducatorii. Si va mai dau un sfat. Cand nu va mai ataca cineva, va ganditi la doua lucruri. M-a lasat in pace, insemnand ca am castigat, sau e linistea de dinainte furtunii, el fiind pregatit de razbunare."spun aceste lucruri, ca mai apoi sa ma teleportez.

Am terminat pe ziua de astazi. Dar nu inainte de a-i face un cadou lui Amber. Chiar langa haita Silver Moon, sau fosta haita Silver Moon, se afla micul clan de vrajitoare, Hallon Moon. Nu este un clan mare de vrajitoare, dar stiu ca e compus aproape numai din copii. Campul este plin de copii care se chinuie sa faca o amarata de vraja. Am vazut. Putin mai incolo e fata, care plange. Sa-mi incerc putin calitatile actoricesti. Cobor din copac si ma fac nevazuta, ajungand la aceea fata, care se sprijina de trunchiul unui copac.

"Hey, esti bine?"o intreb eu, asezandu-ma langa ea.

"Nu prea."spune ea, suspinand.

"Ce s-a intamplat?"o intreb eu. "Poti sa ai incredere in mine, n-o sa spun la nimeni. Promit."

"Azi trebuia sa fie prima mea lectie de magie. Toti au putut sa faca vraja aia simpla, inafara de mine. Trebuia sa schimbam culoarea unei flori. Era atat de simplu."spune ea, plangand.

"Hey. Linisteste-te. E normal. La mine s-a intamplat la fel. De abia la a zecea incercare am reusit sa schimb culoarea florii."spun eu.

Cred ca ar trebui sa ma fac actrita?

"M-am saturat. Toata lumea rade de mine ca sunt slaba. Ma iau si in ras pentru ca sunt orfana si nu am pe nimeni. As da orice sa dispar de aici. Din pacate, nu am cum."

"Daca ti sar ivi, acum sansa, sa fugi departe de aici...Melinda, a-i accepta-o?"o intreb eu.

"Cu cea mai mare placere."spune ea.

Asta voiam sa aud. O iau de mana si ne teleportam, ajungand in casa.

"Amber, ti-am adus un cadou!"strig eu.

"Sa nu-mi spui..."spune Amber, coborand scarile.

"Ba da."spun eu, ranjind.

"Ce se intampla?"spune Melinda speriata.

"Draga mea Melinda, bun venit in Iad."spun eu, ea incepand sa tremure."Amber, pofta buna!"

"Nu trebuie sa repeti de doua ori."spune Amber, antingand-o, eu urcand scarile spre camera mea.

Fac un dus cu viteza luminii, ca mai apoi sa ma aflu in biroul lui Zick.

"Silver Moon a devenit istorie!"spun eu, razand."Le-am tinut chiar si o morala!" razand ca o psihopata."Sa vezi. Toata lumea era la cina, bucurandu-se ca au scapat de pericol. Pana am ucis sotiile celor doi, apoi pe ei si mai apoi sa incendiez casam"spun eu."I-am facut chiar si un mic cadou lui Amber. Ar trebui sa-l duci in comunitate, sa se delecteze si ei cu puterile unei vrajitoare."iesind din biroul lui Zick.

Mi-a ajuns discursurile pe ziua de astazi. Chiar m-am uimit si pe mine, vazand ca sunt o actrita asa de buna si am pacalit aceea copila. Imi pun capul pe perna, patura mea ajungand pe jos. Controland focul si gheata, nu imi este niciodata frig sau cald. Simt cum sunt trasa intr-un abis negru, somnul punand stapanire pe mine.

~Pov.Blake~

"Raspund eu!"strig si iau receptorul telefonului fix.

~Convorbire telefonica~

"Buna Blake."

"Irma, buna!"

"Blake, ai avut dreptate in tot acest timp."

"Cu ce?"

"Creatura a atacat din nou. A ucis 4 varcolaci. Alpha, luna, beta si sotia beta-ului. Pe mine si Ashron ne-a lasat in viata. Ne-a atacat cand eram la cina. Nici nu stim cum a intrat in haita sau cum dracu' a intrat in casa. Si ca deobicei, a incendiat casa."

"Linistea de dinaintea furtunii..."

"Blake, trebuie sa inchid. Toti sunt speriati, si nu stim ce sa facem. Helena o sa mai stea acolo. Pa! Spune-i Helenei ca eu cu Ashron o iubim!"

~Convorbire telefonica~

Creatura aceea e una foarte puternica. Si imi este teama. As fi dat orice ca Astra sa fie aici. Ea sigur ar fi avut o solutie ca sa oprim creatura.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Gardiana-Volumul II:Reintoarcerea gardianeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum