Capitolul VII:Elementara suprema?!

261 18 1
                                    

N-o sa mai permit sa o pierd din nou! O iau la fuga pe urmele ei, indreptandu-se spre pajistea unde faceam antrenamentele. O vad acolo, fiind ghemuita pe pamant si usor tremurand. Ma apropiu de ea, asezandu-ma langa ea. Nu-mi placea sa o vad asa.

"Nu-mi pot scoate imaginea fetei Helenei."spun ea, spargand linistea.

"O cunosti pe Helena?"o intreb eu, ea oftand.

"Doar un lucru iti zic. Paziti-o de ambrei."imi raspunde ea.

"Ambrei?"intreb eu, fiind total derutat.

"Toate fiintele cred ca ambreii sunt niste legende, dar ei mereu s-au ascuns. Sunt printre primele creaturi magice care au aparut pe Pamant. Crede-ma, nu ai vrea sa intalnesti unul. Cand un ambreu atinge o fiinta magica, cum ar fii un vampir, si el se transforma in vampir iar respectiva victima simte ca va ceda foarte curand. Dar la mine nu merge sa-mi ia puterile."imi spune ea.

"Ce noroc! Tu, eu, si ceilalti 2 suntem gardieni elementari, sau pe scurt, elementari. Eu sunt Blake. Controlez aerul"ii spun eu, dand mana cu ea."Fata era Sage, pamantul si baiatul, Ethan, fulgerul. Noi toti suntem o echipa, tu fiind gheata."

"Da, unul dintre elemente pe care le controlez."spune ea, indiferenta.

"Stai. Astra, tu cate elemente controlezi?! Sau mai vine zis, ce elemente controlezi?!"spun eu, panicat.

Vad cum isi ridica mana de langa corp, mana devenind o torta vie. Focul dispare, din mana ei iesind apa. Arata palma, creand o mica tornada, iar apoi sa-si treaca palma pe deasupra pamantului, crescand imediat o floare. Indreapta mana spre floare, din ea iesind un fulger. In mana ei apare un bulgare de zapada si cu o super-viteza ajunge in fata mea. Vai.de.capul.meu.

"Controlez 7 elemente. Ultimul pe care l-ai vazut este viteza. Nu prea are legatura cu natura. Eu care ma consideram blestemata ca am aceste puteri."spune ea, eu fiind inca socat.

"Astra, iti dai seama. Esti prima elementara ce controleaza mai mult de un element. E uimitor!"spun eu.

"Legat de Helena. M-ai intrebat de unde o cunosc. Seful ambreilor, Zick, adunase informatii despre Helena. Vroia sa o ucid. Cum am facut si cu conducatorii haitei Silver Moon, si cu celelalte haite."spune ea.

Stai. Ea e creatura ce infricosa pe toata lumea?! Acum are mai multa logica.

"Luam mereu pui de creaturi magice ca ambreii sa-si realimenteze bateriile."imi raspunde ea.

"Dar ai zis si celelalte haite? Ai mai omorat alte haite?"o intreb eu, sperand sa zica nu.

"Am omorat sapte haite, zece clanuri de vampiri si vrajitori."spune ea, neafisand nicio emotie."Stiu. Sunt o bestie fara sentimente. Am plecat imediat cand am aflat ca Zick se folosea de mine si am plecat, fara sa stie."

"Atunci, sa mergem sa omoram acesti ambrei."spun, ridicandu-ma in picioare.

"Nu poti."ridicandu-se si ea."Micul lor orasel este pazit de o vraja. Oricine intra si nu face parte din aceea comunitate, moare pe loc. M-am saturat sa vad cadavre prajite."

"Sunt multi ambrei?"o intreb eu.

"Nici eu nu stiu. In primul an cat am stat acolo, nu prea ieseam din casa si vorbeam doar cu Zick si sora lui, Amber. Si nu prea ieseam din casa."imi raspunde ea."Un singur lucru stiu. Sunt puternici. Si o vor pe Helena moarta. Nu o sa se opreasca pana nu o vede bucatele."

"Sa mergem acasa. Discutam maine dimineata. Sigur esti obosita." ii spun eu, luand-o inainte.

"Stai sa simplific lucrurile."spune ea, luandu-ma de brat si in urmatoare secunda aflandu-ne in fata casei.

Gardiana-Volumul II:Reintoarcerea gardianeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum