Capitolul XVI:Oamenii sunt de partea noastra

187 19 2
                                    


Capitolul XVI:Oamenii sunt de partea noastra

~Pov.Astra~

Oamenii. Sunt fiinte complexe. Uneori sunt in stare sa faca bine, sa ajute alti oameni. Alteori sunt in stare sa ucida, fara umpic de mila.

Eram fata in fata cu cei mai puternici oameni din lume. Nu aveam pe nimeni in spate. Puteam simti frica lui Sage si Ethan. Blake parea cel care se tinea tare. Nici nu stiu cum ar reactiona presedintii daca ar afla totul despre noi. Dar, acum ne aflam in aceasta pozitie. Eram in inferioritate. Rasa supranaturala se bazeaza pe noi. Daca o dam gres, putem sa ne luam adio de la tot.

"Istoria noastra e foarte complicata."sparge Blake linistea."Mereu am trait printre oameni. Mereu incercam sa traim alaturi de ei. Zanele, sirenele si gnomii trebuiau mereu sa se ascunda."

"Varcolacii nu piteau trai printre oameni. Ei erau practic atasati de padure, iar energia pe care o aveau varcolacii nu le facea bine oamenii."continu eu."Vampirii trebuiau mereu sa aiba grija cu pofta de sange."

"Dar gardienii elementari?"intreaba unul dintre cei mai puternici oameni din lume.

"Gardienii elementari este o rasa mai speciala. Acum, nici nu stiu cum se mai aleg elementarii. Inainte era cat de pur este fiinta. Acum, nu stiu. Nu au existat multi elementari, iar la un moment dat au ramas doar patru elemente:gheata, aer, pamant si fulger. Strabunii, sufletele celor mai importante fiinte magice care au trait aleg elementarii. Va putem confirma ca nu exista alti elementari fata de noi patru."ii raspund eu barbatului.

"De ce v-ati ascuns de noi?"intra in discutie alt presedinte.

"Cum ati fi reactionat daca ati fii aflat ca rasa magica este superioara voua. Noi niciodata nu am vrut razboaie. Stim ce face puterea din om, am vazut-o cu ochii mei. Am inceput sa ne ascundem, haitele aflandu-se in mijlocul padurii, clanurile de vampiri si varcolaci la fel. Cu totii au fost de acord cu aceasta decizie."ii raspunde Sage.

"In lumea aceasta exista razboaie, inafara de ce ne-ati zis?"intreaba alt om important.

"Da. Omega. Sunt varcolacii care sunt dati afara din haita, sau au ideea nebuneasca ca sunt cei mai puternici. Sunt o pacoste. Ataca haite si clanuri, chiar daca exista riscul mare de a muri. Nu le pasa. Acum, problema e ambreii. Au vrut ca voi sa aflati de existenta noastra, de aceea ne-au atacat in mijlocul Seattle-ului."
vorbeste Ethan.

"Am vazut ca in timpul acelei intamplari din Seattle ati aparat pe cineva, mai precis o fetita."spune Obama, referindu-se la Helena.

"Helena Sich. E un hibrid, jumate vampir, jumatate varcolac. E singurul hibrid care mai e in viata. E fiica de luna si alpha supremi."ii raspunde Sage.

"Alpha si luna supremi?"intreaba Putin, fiind foarte confuz.

"Haita putem sa o consideram ca o tara. Fiecare tara are un presedinte. Acela e alpha. Alpha-ul are un consilier, adica beta. Si mai exista si al treilea la comanda, imediat dupa beta. Mai este si luna. Noi, fiintele magice avem suflete pereche. Este fiinta care nu o sa ne paraseasca niciodata. E dragote la prima vedere la oameni, dar la sufletele pereche e mai special. Dupa marcare, care este diferita in functie de ce fiinta magica esti, esti legat de persoana de langa tine. Exista o haita, cea mai puternica dintre toate. Pe scurt, haita suprema."il lamuresc pe presedinte.

"Exista si clanul suprem de vrajitori sau vampiri. Acolo este doar regele. Acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le stiti despre noi."spune Blake.

"Dar sunteti niste monstrii!"
striga revoltata o femeie.

"Daca eram niste monstrii, nu am fii venit aici, ci v-am fii trimis o declaratie de razboi prin decapitarea populatiei din China. Noi nu vrem razboi."ii lamuresc eu.

"Ne teleportam la Olivia, sora lui Ashron si la Richard.. Ii luam pe Obama si Putin. Par cei mai intelegatori."le transmit mental celorlalti.

"Teleporteaza-ne!"striga Sage, eu conformandu-ma, in urmatoare clipa aflandu-ne in haita Red Star.

"Unde suntem?"intreaba revoltat Putin.

"Haita Red Star. Va aratam ca nu suntem niste monstrii."le spun eu, vazand ca majoritatea sunt pe deal, unde se antreneaza.

"Puteti vedea ca acolo varcolaci se antreneaza. Ei sunt mereu pregatiti. Copii nu au nicio responsabilitate, jucandu-se toata ziua. Nimeni nu iese din cuvantul alpha-ului. Avem spitale foarte moderne, cu medici excelenti. Suntem distrusi cand ne pierdem sufletul pereche."spune Blake, Putin si Obama uitandu-se la ce le arata Blake.

"Nu suntem monstrii. Poate suntem noi mai salbatici, dar asta e natura noastra. Si daca nu vreti sa fiti rasi de pe fata pamantului de catre ambrei, sunteti sau nu de partea noastra?"teleportandu-ne inapoi in sala de conferinte.

"Suntem."spun in acelasi timp cei doi presedinti pe care i-am teleportat cu noi, eu zambind la raspunsul lor."Dar, vream sa respectati niste legi. Prima dintre ele ar fi ca de la varsta de 17 ani, copiii care sunt fiinte magice vor putea merge la scoale de oameni. Pana atunci vor avea un profesor particular."continua Obama.

"Astra, trebuie sa vii! Omega ne ataca!"aud vocea Oliviei, eu ramanand stana de piatra.

"Olivia..."sopteste Sage, insemnand ca si ea auzit.

"Blake, ii teleportez aici pe familia Sich! Noi mergem la omega!"striga, in sala aparand Irma, Ashron si Helena, ca noi patru sa disparem.

"Sfinte sisoica..."sopteste Ethan.

Se zice ca iadul nu exista pe pamant. Ca este doar un mit pentru oameni ca exista iadul. Pentru noi, fiintele magice stim de existenta acestuil loc. Stiam ca nu se afla pe pamant. Acum, nu stiu ce sa mai cred. Haita Red Star este distrusa. Dar unde sunt Olivia si Richard? Nu este opera unor omega, ci a ambreilor. Haita Red Star nu mai exista. Toata lumea e moarta. Am ajuns prea tarziu...

Gardiana-Volumul II:Reintoarcerea gardianeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum