Capitolul VIII:Prieteni vechi

220 19 0
                                    

Cum dracu' am eu o legatura cu Irma?! Sau mai bine zis, ce inseamna legatura cu cineva?!

"Imi spune si mie cineva ce legatura am eu cu Irma?!"tip eu la ei.

"Irma este sora ta, care defapt nu e sora ta, cu care parintii tai au facut o legatura cu tine si ea ca tu sa nu-ti descoperi puterile de mica."spune Sage pe nerasuflate.

"Ce?!"tip eu la raspunsul primit de la Sage.

"A, da. Si sa nu uitam ca Helena e ceva de genu' nepoata ta."spune Sage, respirand pentru prima data.

"Sage, ia-o mai usor."ii spune Ethan.

"Ethan, nu o sa explodez."spun eu, citindu-i gandurile.

"Ar trebui sa ma obisnuiesc ca tu imi citesti mintile."spune Ethan, dandu-si ochii peste cap.

"Ethan, Sage, puteti sa ne lasati putin singuri?"intreaba Blake, cei doi conformandu-se si iesind.

"Credeam ca o sa fie usor sa-mi descopar trecutul."spun eu, asezandu-ma pe pat.

"Astra, noi iti suntem alaturi. N-o sa treci singura prin asta."spune Blake, asezandu-se langa mine.

"Si ce ar trebuii sa-i spun lui Helena?! Helena, eu sunt o asa-zisa matusa, care a omorat sute de fiinte!"strig eu, ironic.

"Mergem peste cateva zile in Philadelphia, sa o ducem pe Helena. Sigur o sa vorbesti cu Irma si Ashron."spune Blake, iesind din camera si lasandu-ma singura.

Nu credeam ca o sa fie asa de complicat sa-mi aflu trecutul. Se pare ca am o sora. Am si o nepoata. Se pare ca parintii mei m-au tinut departe de puteri. Uneori, chiar as da sa fiu o fata normala. Sa nu mai fiu implicata in toata chestia asta cu ambreii, varcolacii, vampirii, elementari.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Buna dimineata, Astla!"striga Helena, eu intrand in bucatarie.

Macar n-a mai tipat. E un bun inceput.

"Hey Helena."ii raspund si eu, facandu-i usor cu mana.

"Unde te duci?"spune aceasta, vazandu-ma ca ma indrept spre usa.

"Ma duc sa alerg."ii raspund, in clipa urmatoare fiind deja in padure.

Mereu am adorat viteza. Este singura putere in care nu pot sa fac rau nimanui, unde pot sa fug, si nimeni sa nu ma prinda. Nici macar un vampir nu poate sa ma intreaca. E singurul mod in care scap de toata grijile. Prin viteza. Aceasta a fost prima putere pe care am controlat-o. Dar, din pacate, are si consecintele ei. Cum ar fii, ca si la puterile aerului, pot trece prin lucruri, doar daca alerg foarte repede. Uneori ma intreb cine am fost in trecut. Am fost o persoana sociabila, care avea multi prieteni si vroia sa ajute lumea? Sau o persoana fricoasa, timida, care ii era frica sa vorbeasca cu lumea si statea mereu intr-un colt intunecat? Nimeni nu recunoaste. Sunt o epava. Nu mai simt absolut nimic din punct de vedere psihic. Sentimentele mele au disparut de mult, cand imi doream sa-mi controlez puterile. Nici nu stiu in cine sa mai am incredere. Ambreii m-au tradat, iar elementarii se uita la mine ca la felul paispe. Ma mir ca nu au inceput sa caute un nou un gardian elementar. Eu chiar nu pot sa fiu. Gardiana care era in mine a murit acum 3 ani, si nu prea cred ca aceasta s-a plictisit din intunericul din mintea mea, si vrea sa se intoarca inapoi la viata.

~Pov.Blake~

"Chiar crezi ca a fost o idee buna sa ii chemam pe Finick, Piper, Tessa si Adam?"ma intreaba a zecea mia oara Sage in dimineata asta, eu fiind gata sa o catapultez in cealalta parte a planetei.

"Sage, daca vrem ca Astra sa-si aminteasca ceva din trecut, trebuie sa fie aproape de persoanele din trecutul ei. Chiar daca il include si pe Adam. Stim cu totii ca daca Astra si-ar aminti de Adam, iar taia ouale."chicoteste Ethan la remarca mea facute pentru Adam.

Gardiana-Volumul II:Reintoarcerea gardianeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum